Ahoj všem členům a čtenářům fóra,Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.
Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.
Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.
Děkujeme!
Tým Světáci
České Budějovice
Moderátor: Moderátoři vše
-
lukasio
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 13x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: České Budějovice
Natálie
České Budějovice, ul. Široká
26 let, 48 kg, výška 160 cm
https://dobryprivat.cz/divka/natalie-2/
+420 720 226 862
https://www.amateri.com/cs/lide/2203164/Barbienatalie
https://bordelmama.com/cs/eroticky-kata ... 98/natalie
Domluva telefonická, relativně Ok, posunula hodinu předem termín o půl hodiny. Věděl jsem, že jdu do “polo”cikánky, chtěl jsem to zkusit. Apartmán ok a čistý vše. Byla tam ještě s nějakou holkou, nabízeli dvojku, ale ta se mi nelíbila, jinak bych to asi zkusil.
Prsa umělý, nejsem moc na kozy, ale vypadaly dobře. Žádný vykecávání, ani bych nedoporučoval, je primitiv s klasickým cikánským hantécem. Takže sprcha, kouř “s” - známka 4/10, takže nic moc. Nešel mi, tak zkoušela honit, taky nic, tak jsem jí řekl, že si chvílí pohoním. Automaticky roztáhla nohy a začala si jí mastit, když viděla, že se to daří, tak se ještě otočila, vyšpulila a prstila si jí - to bylo dobrý, vrátila se na záda, chvíli ještě prstila a pak znova mizernej kouř, tak jsem jí řekl, ať radši nasedne. Nebojí se toho, umí jezdit nahoru a dolu a nadoraz. Jenže jsem jí přes gumu po chvíli moc necítil a její obličej, ne že by byl špatnej, ale cikánky fakt rychle stárnou a když ještě povolí při sexu, tak jsem z toho nebyl nadšen. Co bylo před rokem ještě gut , tak je za rok nic moc. Tak jsem šel na to zezadu, umí našpulit fakt dobře a zezadu vypadá celkově dost dobře, takže jsem zapomněl na všechno zlé a dojel jsem do finále, spokojeně. Nejenom, že jen nedrží, ale snaží se i vrtět, fakt cikánský temperament, takže dobrý. Snaží se dělat, co člověk chce, ale sama není iniciativní, co se poloh týká.
Nakonec rychlá sprcha. Nechce vaše prsty do kundy a tahat za bradavky, jinak říkala, že jí nic nevadí v rámci doteků. Byl jsem na půl hoďky, víc bych nedoporučoval. Má snahu vás rychle udělat a pak konec, nabídla ještě masáž, ale tu jsem nechtěl. Cena, no úplně na hovno,- 2000,-/půl hoďka. Na hodinu chtěla litry 3.
Nevím jestli bych zopakoval. Možná po dlouhém půstu za 1500,- rychlovka zezadu na 15 minut, ale to zvládnu i doma zadarmo.
Prej jezdí 1x za měsíc na pár dní do ČB.
Normálně jména neodkrývám, ale tady je to jedno, je sama rozsypaná po celém netu. Kdo chce kouknout na instáč a ostatní platformy, tak hledejte jí pod jménem edit hank. Proto dávám jen jednu fotku.
Poznámka moderátora hank36:
Kolego, to jméno v reportu se mi nelíbí, odstranil jsem ho, na žádném z linků uvedených výše její občanské jméno nefiguruje.
Jestliže tvrdíš, že její jméno je "rozsypané po celém netu", tak sem nalinkuj její erotickou inzerci, případně její socials, kde otevřeně nabízí erotický služby ve spojení se svým občanským, jménem. Možná jsme prasata a možná nám spousta ťapek leze krkem, ale na fóru se držíme zásady, že veřejně nedoxxujem holky, pokud samy v inzerci neprozrazují svou identitu
České Budějovice, ul. Široká
26 let, 48 kg, výška 160 cm
https://dobryprivat.cz/divka/natalie-2/
+420 720 226 862
https://www.amateri.com/cs/lide/2203164/Barbienatalie
https://bordelmama.com/cs/eroticky-kata ... 98/natalie
Domluva telefonická, relativně Ok, posunula hodinu předem termín o půl hodiny. Věděl jsem, že jdu do “polo”cikánky, chtěl jsem to zkusit. Apartmán ok a čistý vše. Byla tam ještě s nějakou holkou, nabízeli dvojku, ale ta se mi nelíbila, jinak bych to asi zkusil.
Prsa umělý, nejsem moc na kozy, ale vypadaly dobře. Žádný vykecávání, ani bych nedoporučoval, je primitiv s klasickým cikánským hantécem. Takže sprcha, kouř “s” - známka 4/10, takže nic moc. Nešel mi, tak zkoušela honit, taky nic, tak jsem jí řekl, že si chvílí pohoním. Automaticky roztáhla nohy a začala si jí mastit, když viděla, že se to daří, tak se ještě otočila, vyšpulila a prstila si jí - to bylo dobrý, vrátila se na záda, chvíli ještě prstila a pak znova mizernej kouř, tak jsem jí řekl, ať radši nasedne. Nebojí se toho, umí jezdit nahoru a dolu a nadoraz. Jenže jsem jí přes gumu po chvíli moc necítil a její obličej, ne že by byl špatnej, ale cikánky fakt rychle stárnou a když ještě povolí při sexu, tak jsem z toho nebyl nadšen. Co bylo před rokem ještě gut , tak je za rok nic moc. Tak jsem šel na to zezadu, umí našpulit fakt dobře a zezadu vypadá celkově dost dobře, takže jsem zapomněl na všechno zlé a dojel jsem do finále, spokojeně. Nejenom, že jen nedrží, ale snaží se i vrtět, fakt cikánský temperament, takže dobrý. Snaží se dělat, co člověk chce, ale sama není iniciativní, co se poloh týká.
Nakonec rychlá sprcha. Nechce vaše prsty do kundy a tahat za bradavky, jinak říkala, že jí nic nevadí v rámci doteků. Byl jsem na půl hoďky, víc bych nedoporučoval. Má snahu vás rychle udělat a pak konec, nabídla ještě masáž, ale tu jsem nechtěl. Cena, no úplně na hovno,- 2000,-/půl hoďka. Na hodinu chtěla litry 3.
Nevím jestli bych zopakoval. Možná po dlouhém půstu za 1500,- rychlovka zezadu na 15 minut, ale to zvládnu i doma zadarmo.
Prej jezdí 1x za měsíc na pár dní do ČB.
Normálně jména neodkrývám, ale tady je to jedno, je sama rozsypaná po celém netu. Kdo chce kouknout na instáč a ostatní platformy, tak hledejte jí pod jménem edit hank. Proto dávám jen jednu fotku.
Poznámka moderátora hank36:
Kolego, to jméno v reportu se mi nelíbí, odstranil jsem ho, na žádném z linků uvedených výše její občanské jméno nefiguruje.
Jestliže tvrdíš, že její jméno je "rozsypané po celém netu", tak sem nalinkuj její erotickou inzerci, případně její socials, kde otevřeně nabízí erotický služby ve spojení se svým občanským, jménem. Možná jsme prasata a možná nám spousta ťapek leze krkem, ale na fóru se držíme zásady, že veřejně nedoxxujem holky, pokud samy v inzerci neprozrazují svou identitu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
gentleman
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 235x
Mohu potvrdit to, že je to opravdu pěkná ťapina, před rokem byla v Kolíně, ale to chtěla 1500 za 30 minut a 2500 za hodinu, takže bude pěkně vychcaná, když stále zdražuje jak bývá zvykem čím vyšší věk tím vyšší cenaD-head píše: ↑16 zář 2025 16:57Ceske Budejovice: Nicol-3
Domluva pres telefon, pak upresneni sms.
Pronajaty byt na okraji ČƁ, byla tam s kamoskou..z legrace nabidnuta 3, nevyuzil. Fotky jeji, sedi i jeji popis. Je temperamentni, aktivni. Pokec tady usel, intelekt je. Ma dost tetovani (na fotkach profi remove), ale za me ok. Cena 3000 hodina, vse S. Sametova pleť, doteky prstama vsude povoleny. Nadhernej zadek, prsa od doktora, ale moc pekny. Vek odhad 35...
Oblicej taky ok, rozhodne podporuje celej dojem z dokonalyho tela.
https://dobryprivat.cz/divka/nicol-3/
PS: prvni recenze sry, hacky carky nepodporuji...pokud to vadi, smazu a az bude cas, prepisu
-
Lover
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 127x
- Recenze 2019: 4x
jebnicka1
https://www.amateri.com/cs/lide/1626708/jebnicka1
776491285
Po přečtení nedávné recenze jsem se rozhodl vyzkoušet. Zvedla až na čtvrtý pokus. Domluva na druhý den ráno. Dala adresu. Hlas měla takový ten fetacky, to se pozná. Mluví s vámi a je duchem jakoby jinde, jednoslovné odpovědi.
Do Budějovic jsem i tak potřeboval jet a to jsem rád, protože jinak bych byl parádně nasranej. Nemám to tam úplně kousek. Druhý den ráno volám, telefon vyzvání, nikdo nezvedá. Sedám do auta, jedu. Po cestě to ještě zkouším. Telefón vypnutý. Na místě, před jejím panelákem volám, telefón už zapnutý, nikdo nezvedá. Posílám SMS. Zkouším ještě volat a tipla mi to. To už mě nasralo. Volám znova, zvedla to a povídá, že když to nezvedá, tak to nezvedne a nemám bejt tak horlivej. Nestačil jsem jí říct ani čau a ukončila hovor. Tvl, takže já jedu do Budějovicy nemám to tam blízko, ona to věděla, ujistila mě den před tím, že s tím počítá a pak tohle? Tyhle fetacky schizofrenie nebo stihomamy fakt nedávám. Stačilo vzít jednou ten telefon, když jsem jí volal a říct mi ať nejezdím, že to dneska nedá. Tak je Píča. Ještě ten den jsem se dozvěděl od kolegy z modrých, že někdo tam udělal nedávno profil "Odveta" a v popisku měl něco jakože: "jebnicka1 jsem nakažená děvka" a možná i její fotku, ale to těžko říct. Každopádně ať jde do piči a já nedoporučuju. Možná dobře, že jsem se s ní nesetkal
https://www.amateri.com/cs/lide/1626708/jebnicka1
776491285
Po přečtení nedávné recenze jsem se rozhodl vyzkoušet. Zvedla až na čtvrtý pokus. Domluva na druhý den ráno. Dala adresu. Hlas měla takový ten fetacky, to se pozná. Mluví s vámi a je duchem jakoby jinde, jednoslovné odpovědi.
Do Budějovic jsem i tak potřeboval jet a to jsem rád, protože jinak bych byl parádně nasranej. Nemám to tam úplně kousek. Druhý den ráno volám, telefon vyzvání, nikdo nezvedá. Sedám do auta, jedu. Po cestě to ještě zkouším. Telefón vypnutý. Na místě, před jejím panelákem volám, telefón už zapnutý, nikdo nezvedá. Posílám SMS. Zkouším ještě volat a tipla mi to. To už mě nasralo. Volám znova, zvedla to a povídá, že když to nezvedá, tak to nezvedne a nemám bejt tak horlivej. Nestačil jsem jí říct ani čau a ukončila hovor. Tvl, takže já jedu do Budějovicy nemám to tam blízko, ona to věděla, ujistila mě den před tím, že s tím počítá a pak tohle? Tyhle fetacky schizofrenie nebo stihomamy fakt nedávám. Stačilo vzít jednou ten telefon, když jsem jí volal a říct mi ať nejezdím, že to dneska nedá. Tak je Píča. Ještě ten den jsem se dozvěděl od kolegy z modrých, že někdo tam udělal nedávno profil "Odveta" a v popisku měl něco jakože: "jebnicka1 jsem nakažená děvka" a možná i její fotku, ale to těžko říct. Každopádně ať jde do piči a já nedoporučuju. Možná dobře, že jsem se s ní nesetkal
-
Vaas
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Cesta do Budějovic, tak si řikám že zkusím https://dobryprivat.cz/divka/lili-16/. Prý Sima v Budějovicích, ale tady zas že Pardubice https://eroguide.cz/sima-10024. Číslo stejné, tak nevím a že zkusím, když tam mám cestu, že jo. Prvotní kontakt ok, špatně rozumět - Ukrajinka. Dohodli jsme se na času a lokaci, že 1500 za půl hodiny jestli jsem rozuměl správně. Na místě volám u dveří, ale prý že počkej 10 minut? Ok, dobře nestíhá nebo co, počkám pár minut že jo. Za 10 minut volám, že co... no prý ještě 5 minut a přijde otevřít. To už mě dožrala a říkám si, nechvátám a počkám až přijde a rovnou jí řeknu, že ne. Stejně nepřišla, takže jen dávám zprávu a odcházím.
-
hank36
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 17062x
- Recenze 2017: 26x
- Recenze 2018: 17x
- Recenze 2019: 18x
- Recenze 2020: 23x
- Recenze 2021: 11x
Vaas,
inzerát s kradenými fotkami značí průser už na první pohled, nebrat.
inzerát s kradenými fotkami značí průser už na první pohled, nebrat.
Těžká melancholie. Záliba v kompotech. V dětství kolika. Později pohlavně zneužit řádovou sestrou v okolí studánky.
-
drummp15
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 12x
Aktuálně kočuje pod novým telefonem 605 474 720 / 605474720 (působí dočasně v UH).
Vždy dávat fotky, i třeba Fake fotky pod kterými inzeruje, jinak se nedá ničeho chytit, když ji někdo chce identifikovat !!"
Nyní je inzerát neaktivní a vypovídající hodnota je pak nižší.
Edit moderátor:Klukzcb píše: ↑17 pro 2024 16:19https://dobryprivat.cz/divka/marketka-2/
MARKÉTA 28 - 722203687
Lidická 266/a
Tak jsem dnes dotyčnou navštívil, přišla hezky oblečená ale zahalená, šel jsem dovnitř a až při bližším ohledání jsem zjistil, že dobře maskuje svoji nadváhu, při pomyšlení, že chce 2000kc/půl h jsem si řekl, že mi to za to nestojí!!!
Na fotkách je to možná ona, ale tak před 10kg až 15kg, pak byla ještě dotčena, když jsem jí řekl, že dle fotek to není ona, tak mi řekla, že v CB jsou určitě hezčí holky a ať si jdu za nima![]()
Vždy dávat fotky, i třeba Fake fotky pod kterými inzeruje, jinak se nedá ničeho chytit, když ji někdo chce identifikovat !!"
-
Astro05
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 10x
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/danca-7966/
Danča, 22 let, ČB
Ahoj, tato dívka je scam. Nedomlouvat se s ní, nevolat, nepsat. Já se s domluvil přes WA a hned potom co sme se domluvili na tom co po ní chci, tak chtěla poslat zálohu 400,-Kč, kterou sem jí nejdřív poslat nechtěl, ale pak sem si řekl, že je to jen pár stovek a ještě mi slíbila, že opravdu přijede. No a já byl tak blbej, že sem jí na to skočil a samozřejmě nepřijela, takže tuhle dívku vůbec nebrat. A pravděpodobně to neni ani ženská, protože její účet je na jméno nějakýho chlapa.
Danča, 22 let, ČB
Ahoj, tato dívka je scam. Nedomlouvat se s ní, nevolat, nepsat. Já se s domluvil přes WA a hned potom co sme se domluvili na tom co po ní chci, tak chtěla poslat zálohu 400,-Kč, kterou sem jí nejdřív poslat nechtěl, ale pak sem si řekl, že je to jen pár stovek a ještě mi slíbila, že opravdu přijede. No a já byl tak blbej, že sem jí na to skočil a samozřejmě nepřijela, takže tuhle dívku vůbec nebrat. A pravděpodobně to neni ani ženská, protože její účet je na jméno nějakýho chlapa.
-
Tomm321
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
-
Vaas
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Miroslava, https://dobryprivat.cz/divka/amelie-5/, 773 982 456.
Byl jsem za ní před pár měsíci v Kolíně, Ukrajinka ale mluví docela obstojně.
Chtěla 1600 na půl hodiny, na hodinu si nepamatuju.
Údaje co uvádí jsou pravdivý, jen ty kozi má umělý. Je to docela poznat i na omak, takže žádnej zázrak. Tělo ale mělo docela pěkný a pevný. Fotky co má na profilu jsou ale fejk, nebo teda z dávný doby.
Příchod, sprcha a bez protahování kouř. Ten má překvapivě dost potrénovanej, dělá dobře a šikovně a nesnažila se to uchvátat. Nasedla a celkem dobře se sama povozila, následně to chtěla na záda i zezadu. Statečně držela i šla naproti a hladila si pipku, takže jí to asi i baví, to má malý plus.
Možná bych i zkusil znovu, nebyla nijak ošklivá.
Údaje co uvádí jsou pravdivý, jen ty kozi má umělý. Je to docela poznat i na omak, takže žádnej zázrak. Tělo ale mělo docela pěkný a pevný. Fotky co má na profilu jsou ale fejk, nebo teda z dávný doby.
Příchod, sprcha a bez protahování kouř. Ten má překvapivě dost potrénovanej, dělá dobře a šikovně a nesnažila se to uchvátat. Nasedla a celkem dobře se sama povozila, následně to chtěla na záda i zezadu. Statečně držela i šla naproti a hladila si pipku, takže jí to asi i baví, to má malý plus.
-
gentleman
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 235x
Proč jsi nedal recenzi do Kolína ale píše do Budějovic???Vaas píše: ↑12 pro 2025 19:04Miroslava, https://dobryprivat.cz/divka/amelie-5/, 773 982 456.
-
vulcan
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 6636x
- Recenze 2020: 3x
No to je obecně problém u cestovatelek.gentleman píše: ↑22 pro 2025 12:43Proč jsi nedal recenzi do Kolína ale píše do Budějovic???Vaas píše: ↑12 pro 2025 19:04Miroslava, https://dobryprivat.cz/divka/amelie-5/, 773 982 456.
...Možná bych i zkusil znovu, nebyla nijak ošklivá.
Možná to není ani tak jejich vina, spíše jejich organizátorů, pasáků.
Miroslava,, Mira 773 982 456 - Už není v Kolíně, ani v Budějovicích.. dříve byla i v Plzni, Škvrňany Kreuzmannova ul. - tam se jmenovala Amelie a měla ceny 1500 / 2500
viewtopic.php?p=71624#p71624
Zaráží mně, že uvažuje někdo o opáčku, protože není nijak ošklivá.
Tak hluboko norníci klesli ?
P.S. pište místa, kde ty cestovatelky šukají. To nejsou žádné amatérky, aby se musely krát anonymitou. Jasné uvedení místa působí jistou ochranu před ojeby, minimálně jako varování.
-
sinet
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 44x
Je to klasická cestovatelka. Nyní v Plzni a pod čříslem 722240565.drummp15 píše: ↑20 lis 2025 22:35Aktuálně kočuje pod novým telefonem 605 474 720 / 605474720 (působí dočasně v UH).
Edit moderátor:Klukzcb píše: ↑17 pro 2024 16:19https://dobryprivat.cz/divka/marketka-2/
MARKÉTA 28 - 722203687
Lidická 266/a
Tak jsem dnes dotyčnou navštívil, přišla hezky oblečená ale zahalená, šel jsem dovnitř a až při bližším ohledání jsem zjistil, že dobře maskuje svoji nadváhu, při pomyšlení, že chce 2000kc/půl h jsem si řekl, že mi to za to nestojí!!!
Na fotkách je to možná ona, ale tak před 10kg až 15kg, pak byla ještě dotčena, když jsem jí řekl, že dle fotek to není ona, tak mi řekla, že v CB jsou určitě hezčí holky a ať si jdu za nima![]()
Čert ví, proč neustále mění svoje čísla.
Je bacuklatější, než na fotkách, které zcela evidentně nejsou její. Hlavně prsa má tak poloviční, než ta z fotek. Věk tak kolem 33.
Jinak jí ale při akci nejde moc co vytknouit. Hodina i s OB za trojku. A bez smlouvání.
čas dodržuje, sama příjemně naladěná,. navoněná a ochotná.
Za mne 8 z 10 Fotka jen pro ilustraci. Rozhodně nevypovídá o tom, jak vypadý ve skutečnosti
-
vulcan
- Světák mentor
sinet, díky za doplnění.sinet píše: ↑31 pro 2025 08:55Je to klasická cestovatelka. Nyní v Plzni a pod číslem 722 240 565. Čert ví, proč neustále mění svoje čísla.drummp15 píše: ↑20 lis 2025 22:35Aktuálně kočuje pod novým telefonem 605 474 720 dočasně v UH.
Klukzcb píše: ↑17 pro 2024 16:19https://dobryprivat.cz/divka/marketka-2/
MARKÉTA 28 - 722203687 Lidická 266/a Na fotkách je to možná ona, ale tak před 10kg až 15kg, pak byla ještě dotčena,
Je bacuklatější, než na fotkách, které zcela evidentně nejsou její. Hlavně prsa má tak poloviční, než ta z fotek. Věk tak kolem 33.
Jinak jí ale při akci nejde moc co vytknouit. Hodina i s OB za trojku. A bez smlouvání.
čas dodržuje, sama příjemně naladěná,. navoněná a ochotná. Za mne 8 z 10
Fotka jen pro ilustraci. Rozhodně nevypovídá o tom, jak vypadý ve skutečnosti
Proč mění čísla ? Protože nemá zájem, aby fungovala spolehlivě, pravdivě a měla stáláky.
Sám píšeš, že je baculatější, nemá taková prsa a je starší. Jinak řečeno - podfuk.
Moc nerozumím tvému hodnocení 8 z 10, pokud takto šidí.
Je smutná realita, že podobným dáváme trojku.
Bez smlouvání, nechápu.. jako ona nechtěla smlouvání anebo Ty jsi se ani nepokoušel smlouvat?
Pokud má o 10-15kg víc, tak bych se otočil.
V každém případě, díky za informace.
-
sinet
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 44x
Vulkane: Kdyř jsem přízpěvěk odeslal, napadlo mne, co špatného na něm asi najdeš. No a je to tady.vulcan píše: ↑31 pro 2025 12:22sinet, díky za doplnění.sinet píše: ↑31 pro 2025 08:55Je to klasická cestovatelka. Nyní v Plzni a pod číslem 722 240 565. Čert ví, proč neustále mění svoje čísla.
čas dodržuje, sama příjemně naladěná,. navoněná a ochotná. Za mne 8 z 10
Fotka jen pro ilustraci. Rozhodně nevypovídá o tom, jak vypadý ve skutečnosti![]()
Proč mění čísla ? Protože nemá zájem, aby fungovala spolehlivě, pravdivě a měla stáláky.
Sám píšeš, že je baculatější, nemá taková prsa a je starší. Jinak řečeno - podfuk.
Bez smlouvání, nechápu.. jako ona nechtěla smlouvání anebo Ty jsi se ani nepokoušel smlouvat?
Ano je baculatější a já píšu baculatější než na fotkách. Nikoli, že je tlustá. Ostatně ona to tak trošku ( a pravdivě) uvádí na inzerci - 65 kg není štíhlá holka, ale také ne hrošice. A podobně je to s prsama. V inzerci dvojky, na fotkách tak 3-4,
Ovšem nic z toho pro mne není překážkou,. Ani pár kilo navíc ani menší prsa. A protože ( jak píšu) akce samotná byla bez připomínek, dá se dokonce říct, že výrazně lepší než je obvyklé, dal jsem tu 8 z 10.
Samozřejmě, že bych jí raději dal 2000, ale to už je realita, kterou holky zkusily a mnozí topiči bohatě podporují.
-
martin888
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 3x
Ta Natálie je jedná snad real, z té ulice Široká jsou alepson trochu podobné, ale jak je to ulice Lidická 266a, tak nebrat, 99% holek které tam jsou, tak jejich fotky jsou fejk a jsou všechny +10 kg :-D byl jsem asi 5x a 4x jsem odešel.
Pak na té ulici na ratolesti, tak tam zase samé ukrajinky a 100% fejk fotky a z 80% jsou nepříjemné chvatají, nechtejí jít ani na vás atd... :-D
Klidně můžeme psát více recenze nových holek které tu jsou nové v ČB at tam lidi nechodí když jsou fejk, a kord když chtějí 2000 za půl hod, to máte v praze VIP topkovou slečnu.
Máte lepší zkušenosti nebo někoho kdo vypadá stejně jak na fotkách? Napište díky :)
Pak na té ulici na ratolesti, tak tam zase samé ukrajinky a 100% fejk fotky a z 80% jsou nepříjemné chvatají, nechtejí jít ani na vás atd... :-D
Klidně můžeme psát více recenze nových holek které tu jsou nové v ČB at tam lidi nechodí když jsou fejk, a kord když chtějí 2000 za půl hod, to máte v praze VIP topkovou slečnu.
Máte lepší zkušenosti nebo někoho kdo vypadá stejně jak na fotkách? Napište díky :)
-
martin888
- Začátečník
Zítra v mám volno a budu v ČB zkoušet několik holek, pokud nebude real jak na fotkách nebo pěkná nebo podobná vždy odejdu :-D Koho mi doporučíte? Chci projít alespoň 5-7 protože určitě minimalne půlka budou fejk fotky.
-
vulcan
- Světák mentor
sinet,sinet píše: ↑01 led 2026 07:45Vulkane: Kdyř jsem přízpěvěk odeslal, napadlo mne, co špatného na něm asi najdeš. No a je to tady.vulcan píše: ↑31 pro 2025 12:22sinet, díky za doplnění.![]()
Ano je baculatější a já píšu baculatější než na fotkách. Nikoli, že je tlustá. Ostatně ona to tak trošku ( a pravdivě) uvádí na inzerci - 65 kg není štíhlá holka, ale také ne hrošice. A podobně je to s prsama. V inzerci dvojky, na fotkách tak 3-4,
Ovšem nic z toho pro mne není překážkou,. Ani pár kilo navíc ani menší prsa. A protože ( jak píšu) akce samotná byla bez připomínek, dá se dokonce říct, že výrazně lepší než je obvyklé, dal jsem tu 8 z 10.
Samozřejmě, že bych jí raději dal 2000, ale to už je realita, kterou holky zkusily a mnozí topiči bohatě podporují.
píšeš to zbytečně vyhroceně. Nehledám něco špatného za každou cenu,
minimálně dávám svůj pohled ( a snažím se podpořit kolegy ve smyslu lepších cen).
Nemohu si pomoci, podobná dívka není žádná mimořádná kráska, aby měla vysoké ceny.
... je baculatější, nemá taková prsa a je starší. Jinak řečeno - podfuk.
To, že relativizujeme tyto nepřesnosti/podfuky
Že to pro tebe není překážkou, to je tvoje věc, ale nic to nemění na té realitě.
Píšeš, že bys samozřejmě raději dal 2000. OK, to ale nesmíš podporovat dražší varianty, ty holky by byly blbé, kdyby šly s cenami dolů, když jim ty dáš více.
A neodpověděl jsi na podstatnou otázku:
píšeš: Bez smlouvání,.... ona nechtěla smlouvání anebo Ty jsi se ani nepokoušel smlouvat?
Jinak tvá poznámka nedává smysl.
-
vulcan
- Světák mentor
martin888 ,martin888 píše: ↑06 led 2026 15:17Ta Natálie je jedná snad real, z té ulice Široká jsou alepson trochu podobné, ale jak je to ulice Lidická 266a, tak nebrat, 99% holek které tam jsou, tak jejich fotky jsou fejk a jsou všechny +10 kg :-D byl jsem asi 5x a 4x jsem odešel.
nejen v CB je podobná situace. V podstatě hodně to ovlivňují cestovatelky, ruskojazyčné priváty, kde jsou dívky tlačeny do cen 2000 / 3000. A logicky dávají desátky svým organizátorům.
V Brně taky v podstatě není kam jít. Tak je lepší si hledat dívky mimo toto odvětví placeného sexu.
Jediná terapie je - dělat ty otočky, dávat těm dívkám, privátům, jasně najevo , že s těmi cenami mohou jit do
Ale to by hodně norníků muselo mít nějakou hrdost a kázeň.
V Praze najdeš lepší cenové nabídky, ale i horší, musíš mít přehled, trpělivost a taky asertivitu.
To bohužel nemá každý.
-
martin888
- Začátečník
Takže napíšu tu pár mojich zkušeností, dělám to tak, že pokud nevypadá alepsoň trošku jak na fotce odcházím, takže 3x odejdu 1 zůstanu tak cca :-D
První kousek: https://dobryprivat.cz/divka/mazlivka-liza/
Nevypadá jako na fotce, je hubenejší, ale rozteklá a malé prsa, cenu teď už u ní nevím, ale klasika asi 2000 půl hod. a má hnusné břicho
Další kousek: https://dobryprivat.cz/divka/melisa-2/
Melisa, co tu je s tou svojí holkou, tak na fotkách je 10 a real je že je starší bricho ble, mini prsíčka a hrajou si na to, že za kvalitu se platí 3000 Kč půl hod :-D to fakt nevím za jakou kvalitu :-D cena by měla být tak 1500, jsou hoooodně malej střed.
Další: https://dobryprivat.cz/divka/tiffany-2/
Prej 35 let :-D ve skutečnosti tak 45 minimálně, trochu břicho měla, jinak dle fotek cca ona je, oblyčej sedí, ale je to taky z ruska myslím a cena 1500 půl hod.
Jinak ty vietnamky/čínanky, asi nemá cenu ani psát na fotkách celkem ujdou ale, z 10 případů 9 uplně mimo, všechny steré nepěkné, nekteří i jako zaprasený byt, a říkají si ceny jak v Praze :-D
Stačí at napíše adresu, a už člověk může tušit co to je za fejk :-D
Pochopitelně i pár dobrých zkušeností jsem měl, ale nyní tu nejsou a jak se objeví, že jsou tu znova, hned přidám, ať zbytečně nemusíte zkoušet a nebojte se odejít pokud se vám nebude líbit, ať neplatíte za hnus.
První kousek: https://dobryprivat.cz/divka/mazlivka-liza/
Nevypadá jako na fotce, je hubenejší, ale rozteklá a malé prsa, cenu teď už u ní nevím, ale klasika asi 2000 půl hod. a má hnusné břicho
Další kousek: https://dobryprivat.cz/divka/melisa-2/
Melisa, co tu je s tou svojí holkou, tak na fotkách je 10 a real je že je starší bricho ble, mini prsíčka a hrajou si na to, že za kvalitu se platí 3000 Kč půl hod :-D to fakt nevím za jakou kvalitu :-D cena by měla být tak 1500, jsou hoooodně malej střed.
Další: https://dobryprivat.cz/divka/tiffany-2/
Prej 35 let :-D ve skutečnosti tak 45 minimálně, trochu břicho měla, jinak dle fotek cca ona je, oblyčej sedí, ale je to taky z ruska myslím a cena 1500 půl hod.
Jinak ty vietnamky/čínanky, asi nemá cenu ani psát na fotkách celkem ujdou ale, z 10 případů 9 uplně mimo, všechny steré nepěkné, nekteří i jako zaprasený byt, a říkají si ceny jak v Praze :-D
Stačí at napíše adresu, a už člověk může tušit co to je za fejk :-D
Pochopitelně i pár dobrých zkušeností jsem měl, ale nyní tu nejsou a jak se objeví, že jsou tu znova, hned přidám, ať zbytečně nemusíte zkoušet a nebojte se odejít pokud se vám nebude líbit, ať neplatíte za hnus.