Ahoj všem členům a čtenářům fóra,

Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.

Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.

Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.

Děkujeme!

Tým Světáci

České Budějovice

Moderátor: Moderátoři vše

Odpovědět
lukasio
Začátečník
Celkem hodnocení: 12x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x

Re: České Budějovice

Příspěvek od lukasio » 04 lis 2025 12:34

Natálie
České Budějovice, ul. Široká
26 let, 48 kg, výška 160 cm
https://dobryprivat.cz/divka/natalie-2/
+420 720 226 862
https://www.amateri.com/cs/lide/2203164/Barbienatalie

https://bordelmama.com/cs/eroticky-kata ... 98/natalie

Domluva telefonická, relativně Ok, posunula hodinu předem termín o půl hodiny. Věděl jsem, že jdu do “polo”cikánky, chtěl jsem to zkusit. Apartmán ok a čistý vše. Byla tam ještě s nějakou holkou, nabízeli dvojku, ale ta se mi nelíbila, jinak bych to asi zkusil.

Prsa umělý, nejsem moc na kozy, ale vypadaly dobře. Žádný vykecávání, ani bych nedoporučoval, je primitiv s klasickým cikánským hantécem. Takže sprcha, kouř “s” - známka 4/10, takže nic moc. Nešel mi, tak zkoušela honit, taky nic, tak jsem jí řekl, že si chvílí pohoním. Automaticky roztáhla nohy a začala si jí mastit, když viděla, že se to daří, tak se ještě otočila, vyšpulila a prstila si jí - to bylo dobrý, vrátila se na záda, chvíli ještě prstila a pak znova mizernej kouř, tak jsem jí řekl, ať radši nasedne. Nebojí se toho, umí jezdit nahoru a dolu a nadoraz. Jenže jsem jí přes gumu po chvíli moc necítil a její obličej, ne že by byl špatnej, ale cikánky fakt rychle stárnou a když ještě povolí při sexu, tak jsem z toho nebyl nadšen. Co bylo před rokem ještě gut , tak je za rok nic moc. Tak jsem šel na to zezadu, umí našpulit fakt dobře a zezadu vypadá celkově dost dobře, takže jsem zapomněl na všechno zlé a dojel jsem do finále, spokojeně. Nejenom, že jen nedrží, ale snaží se i vrtět, fakt cikánský temperament, takže dobrý. Snaží se dělat, co člověk chce, ale sama není iniciativní, co se poloh týká.
Nakonec rychlá sprcha. Nechce vaše prsty do kundy a tahat za bradavky, jinak říkala, že jí nic nevadí v rámci doteků. Byl jsem na půl hoďky, víc bych nedoporučoval. Má snahu vás rychle udělat a pak konec, nabídla ještě masáž, ale tu jsem nechtěl. Cena, no úplně na hovno,- 2000,-/půl hoďka. Na hodinu chtěla litry 3.
Nevím jestli bych zopakoval. Možná po dlouhém půstu za 1500,- rychlovka zezadu na 15 minut, ale to zvládnu i doma zadarmo.
Prej jezdí 1x za měsíc na pár dní do ČB.

Normálně jména neodkrývám, ale tady je to jedno, je sama rozsypaná po celém netu. Kdo chce kouknout na instáč a ostatní platformy, tak hledejte jí pod jménem edit hank. Proto dávám jen jednu fotku.

Poznámka moderátora hank36:
Kolego, to jméno v reportu se mi nelíbí, odstranil jsem ho, na žádném z linků uvedených výše její občanské jméno nefiguruje.
Jestliže tvrdíš, že její jméno je "rozsypané po celém netu", tak sem nalinkuj její erotickou inzerci, případně její socials, kde otevřeně nabízí erotický služby ve spojení se svým občanským, jménem. Možná jsme prasata a možná nám spousta ťapek leze krkem, ale na fóru se držíme zásady, že veřejně nedoxxujem holky, pokud samy v inzerci neprozrazují svou identitu

IMG_3259.jpeg
1 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

gentleman
Začátečník
Celkem hodnocení: 161x
Recenze 2019: 0x

Příspěvek od gentleman » 04 lis 2025 12:58

D-head píše:
16 zář 2025 16:57
Ceske Budejovice: Nicol-3
Domluva pres telefon, pak upresneni sms.
Pronajaty byt na okraji ČƁ, byla tam s kamoskou..z legrace nabidnuta 3, nevyuzil. Fotky jeji, sedi i jeji popis. Je temperamentni, aktivni. Pokec tady usel, intelekt je. Ma dost tetovani (na fotkach profi remove), ale za me ok. Cena 3000 hodina, vse S. Sametova pleť, doteky prstama vsude povoleny. Nadhernej zadek, prsa od doktora, ale moc pekny. Vek odhad 35...
Oblicej taky ok, rozhodne podporuje celej dojem z dokonalyho tela.
https://dobryprivat.cz/divka/nicol-3/

PS: prvni recenze sry, hacky carky nepodporuji...pokud to vadi, smazu a az bude cas, prepisu
Mohu potvrdit to, že je to opravdu pěkná ťapina, před rokem byla v Kolíně, ale to chtěla 1500 za 30 minut a 2500 za hodinu, takže bude pěkně vychcaná, když stále zdražuje jak bývá zvykem čím vyšší věk tím vyšší cena xxx28
1 Obrázek

Lover
Začátečník
Celkem hodnocení: 125x
Recenze 2019: 4x

Příspěvek od Lover » 07 lis 2025 17:21

jebnicka1
https://www.amateri.com/cs/lide/1626708/jebnicka1
776491285

Po přečtení nedávné recenze jsem se rozhodl vyzkoušet. Zvedla až na čtvrtý pokus. Domluva na druhý den ráno. Dala adresu. Hlas měla takový ten fetacky, to se pozná. Mluví s vámi a je duchem jakoby jinde, jednoslovné odpovědi.
Do Budějovic jsem i tak potřeboval jet a to jsem rád, protože jinak bych byl parádně nasranej. Nemám to tam úplně kousek. Druhý den ráno volám, telefon vyzvání, nikdo nezvedá. Sedám do auta, jedu. Po cestě to ještě zkouším. Telefón vypnutý. Na místě, před jejím panelákem volám, telefón už zapnutý, nikdo nezvedá. Posílám SMS. Zkouším ještě volat a tipla mi to. To už mě nasralo. Volám znova, zvedla to a povídá, že když to nezvedá, tak to nezvedne a nemám bejt tak horlivej. Nestačil jsem jí říct ani čau a ukončila hovor. Tvl, takže já jedu do Budějovicy nemám to tam blízko, ona to věděla, ujistila mě den před tím, že s tím počítá a pak tohle? Tyhle fetacky schizofrenie nebo stihomamy fakt nedávám. Stačilo vzít jednou ten telefon, když jsem jí volal a říct mi ať nejezdím, že to dneska nedá. Tak je Píča. Ještě ten den jsem se dozvěděl od kolegy z modrých, že někdo tam udělal nedávno profil "Odveta" a v popisku měl něco jakože: "jebnicka1 jsem nakažená děvka" a možná i její fotku, ale to těžko říct. Každopádně ať jde do piči a já nedoporučuju. Možná dobře, že jsem se s ní nesetkal
2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Jihočeský kraj“