Lola
720 329 197
https://dobryprivat.cz/divka/liza-8/
- Foto nesouhlasí s realitou. Je to jiná holka, nebyla špatná, ale věk, vzhled ani postava neodpovídá.
Služby: viz výpis z inzerátu (V základní ceně je zahrnuto oral s ochranou, sex s ochranou, autoerotika, masáž, sprcha. Za příplatek navíc poskytuji OB, hluboký orál, líbání nebo foot fetish.) - Měl jsem klasiku + orál
Ceny: 2000/půl hodina, 3000/hodina, cena na místě souhlasí se sdělenou cenou přes WhatsApp
Privát: Pokoj s vlastním sociálním zařízením. Sprcha čistá, jen si nejsem jistý ručníkem, zda byl OK. Vstup do budovy hotelu na kód, před vstupem kamera, při odchodu jsem narazil na norníka, který šel do jiného pokoje, ale spletl si pokoj. při vstupu jsem čekal jsem o cca 10 minut dýl, než byl domluvený čas.
Klasika i orál stálo úplně za prd. Byla to ruska nebo ukrajinka (to jsem čekal), ale měla u toho puštěnou hudbu nahlas a pobrukovala , byla úplně znuděná. Interakce téměř žádná. Vypadala čistě, byla vyvoněná. Tak jsem to vysypal a šel.
POZOR!!!
I přes ochranu jsem si domu něco odnesl, co se projevilo po cca 7 dnech. Jestli z toho ručníku, nevím. Nejedná se o nic s výtokem, ale zarudnutí a pálení mám už cca týden. Na kožním mi udělali výtěr na kapavku i když ze mě nic neteče a doporučili mi urologický čaj .....
Je to moje první recenze, tak snad splňuje všechny náležitosti.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.