https://www.bezpasaka.cz/klara-2
https://www.sex.cz/klarakolinprivat
Klára Kolín Privát
704 747 256
Nechával jsem si tento zážitek v sobě trochu sednout....Domluva po telefonu bezproblémová, ptám se na čas, objednávám hodinu, mám přijít hned, po mě má prý někoho dalšího a po něm ještě jednoho. Vyrážím tedy a cca za 10 minut volám znovu pro upřesnění místa a znovu se pro jistotu ptám, zda bude mít celou hodinu, že nemám problém přijít i odpoledne, nebo jindy, ale chci aby to proběhlo "na pohodu" včetně masáže. Byl jsem ujištěn, že čas mít budeme, ať přijdu. Malou chvilku jsem hledal, kde to je, volám, že jsem na místě. Vešla do dveří, mávla a zmizela v pokoji. Vcházím, prohlížím si ji a musím uznat, že je to pěkná ženská. Trochu starší v obličeji, ale jinak je to ten typ ženy "rajdy" za kterou se pravděpodobně na ulici otočíte, ale zároveň si ji doma úplně představit neumíte

Ptám se zda chce peníze předem a vytahuji peněženku a jsem ujištěn, že klidně později, jen ať položím peníze na stůl, ať vidí, že je mám. Domlouvám v hodině klasiku a především masáž a podruhé se pro jistotu ptám v kolik hodin má dalšího - vyhýbavá odpověď s ujištěním ať se nebojím, že čas máme...Pokoj malý, ale útulný, v televizi puštěná tuším nějaká soudní síň - trošku rušivé, postel ustlaná, ale plný koš vedle ní. Koupelna čistá, ručník pěkný. Po mé sprše cca 5 minut čekání na Kláru. Lehám na břicho, olej, masáž zad. Masáž zad?? Co je sakra tohle??

rychlé hlazení, spíš rozmazávání oleje, bez špetky citu, zkušeností. Při tom povídáme, snažím se ji trochu poznat. Celkem rychlé odpovědi, směju se a ptám se, zda je ve všem rychlá, narážím tím i na odbytou masáž, směje se taky a říká, že to tak prostě má. No nic otáčím se po 5ti minutách, líbám ji po těle a ona nanáší gel a rukou mě staví, po chvilce honění se ptá, zda si může nasednout, prosím ještě o chvilku, orál vlastně ani neproběhl a za chvilku už je nahoře. Pohled je to náramný, má skutečně vysportované tělo. Prsa menší, maličko povolená, ale na ten věk není co vytknout. Změna polohy, ona na zádech, nohy kolem krku a závěr zezadu - nabídne sama - opře se o postel, která je příjemně vysoká a hezky drží

Snažím se být opatrnější a říkám ji, kdyby ji cokoliv bolelo ať mi to hned řekne, říká, že se jí to líbí, tak ji nakládám trošku víc (ale nic bezohledného) a užívám si ten pohled. Ve chvilce kdy zakončuji, ji to už bolí. Pro ty co to rádi ostřejší, to zřejmě nebude. Sprcha, nabídnut další čistý ručník

, po návratu Klára oblečená, že se omlouvá, ale každou chvilku už čeká někoho dalšího, že to bude 800,- za těch půl hodiny a ať se nezlobím. Zvedá zvonící telefon a už si naviguje dalšího norníka ke dveřím

Neodmlouvám, přijímám a snažím se zmizet. Cestou ho samozřejmě potkávám a přemýšlím nad tím zážitkem a nad příměrem, který mě k tomu napadá - továrna. Chvíli přemýšlím, zda to stálo za to a vlastně se nemohu rozhodnout.
Shrnutí:
Od začátku věděla, že mě "ojebe" o čas (i přes to, že jsem nabízel, že přijdu ten den v jinou hodinu) a zpětně jsem si uvědomil, že se snažila vše uspíšit - rychlé hlazení, po chvilce honění (i přes poloviční erekci) už by nasazovala kondom a hurá na to až jsem ji musel stopnout, orál ani neproběhl a závěr jsem již popsal. Potkat ve dveřích dalšího norníka také nepřidá.
Je to trochu škoda. Dříve prý dělala v Pardubicích a dle jejích slov už nějaký pátek v branži bude.
Moc upovídaná není a pocit milenky s ní pravděpodobně nazažijete.
Přesto si myslím, že jsme si byli sympatičtí a peněz nelituji, věřím tomu, že má i mnoho "stálých".
Zajímalo by mě jestli dělá orál taky tak rychle, jako ostatní služby

napište, kdo to zažil.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.