Lera - 774 505 842sinaloa123 píše: ↑08 dub 2024 13:49U Lery jsem byl pred par tydny v Jablonci. Az se k tomu dostanu, dam sem recenzi ... par jich tu uz ma, tak to trochu rozepisu.
Asi zalezi, co cekas. Prsatou mladou kocku? Nebo prsatou milfku bez silikonu?
Vek tak 50, mozna trochu pod. Ja uz dsvno nejsem mladik, takze pro me porad OK.
V obliceji a na kuzi je vek uz znat (samozrejme u ni ... ja vypadam porad na dvacet). Navic ma trochu hranaty oblicej, co se nekterym libit nemusi. Ale oskliva na svuj vek urcite neni.
Z fotek odpovida jen ta posledni (pozdeji prilozim), kde si rukama zveda prsa ... pri jejich velikosti a veku samozrejme gravitace uz davno vyhrala nad svaly.
Ale pokud jde o pristup, tak si nemohu vubec stezovat. Zadne zakazy, hloupe poznamky, unava ... proste tak, jak to ma byt.
2500 / hod. v cene klasika, OB, libani, prsteni a ja nevim by slo jeste. Cas pretazen asi o 10 minut.
Vlasy trochu citit cigaretovym kourem. Ale zase chvalim, ze do sprchy sla pred i po .... (ne ze by vsechny holky byly smudly, ale v prubehu navstevy se sprchuji jen obcas.
Takze bych zvazoval jen podle toho veku.
Pod tvojí recenzi bych se podepsal. Byl jsem i na opáčku a opět spokojenost. Ještě nedávno šukala za 1300/2000.
Milá a usměvavá ženská do které lze strčit plodník a prachy (kdyby nebyl nápor nořičů, tak by jí slušelo 1500/hod.)
Je Ukrajinka a je u ní viditelná východní míchanice s historickou souvislostí, kdy Mongolové ovládali Kyjevskou Rus
a tudíž má krabicovitý tvar obličeje (Polky většinou nemají tento rys). Věk bych odhadoval pod 50 let (ca 45).
Nemá moc výrazné vrásky a umí se nalíčit, aby vypadala k světu. Jiné milfky vypadají o poznání hůř.
Již jsem to někde psal. Velké přírodní kozy (a to ona má) poklesnou i u mladých holek. Lera aka další fake jména má
nádherný kozy. Trochu svěšené, ale co se týče objemu, tak jsou to plné kulaté pětky. Má hezký zadek a nemá pneu.
Mačkání koz nemá ráda skoro žádná. Pohlazení a líbání koziček se jí líbí a užívá si to. Když pozná, že chlap není
jeliman, tak se nechá prstit. Gel asi použila jako téměř každá
Měla NEFEJKOVÉ foto