Ahoj všem členům a čtenářům fóra,
Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.
Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.
Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.
Děkujeme!
Tým Světáci
Moderátor: Moderátoři vše
-
Kubullla
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 2x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
-
Příspěvek
od Kubullla » včera, 20:05
Ne, slíbil jsem, že jej nebudu vyloženě zveřejňovat. Vůbec nevíš co jsem sem přinesl nebo ne, píšu si s desítkami z vás. Pěkný den
vulcan píše: ↑včera, 19:30
Kubullla píše: ↑včera, 19:06
Ahoj, mám kontakt na prdelkatop , má někdo nějaký kontakt na výměnu v podobné kategorii "krásy"? Jinak se dá ukecat za 1500, je aktuálně na Kladně a komunikuje na pohodu na WhatsAppu
Kubullla ,
tak to ses nějak pomýlil v adrese

.., tady nejsi na trhu.
Navíc jsi zdejší komunitě přinesl velké... nic.
tady se nekšeftuje, ale sdílí informace.
Pokud tedy máš na tu
prdelkatop kontakt, tak jej sem napiš.
1
-
slif
- Mistr štukatér
- Celkem hodnocení: 2232x
- Recenze 2017: 7x
- Recenze 2018: 14x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 10x
- Recenze 2021: 6x
-
Příspěvek
od slif » dnes, 17:01
vulcan píše: ↑včera, 20:34
Kubullla píše: ↑včera, 20:05
Ne, slíbil jsem, že jej nebudu vyloženě zveřejňovat. Vůbec nevíš co jsem sem přinesl nebo ne, píšu si s desítkami z vás. Pěkný den
To, že si s někým píšeš, v podstatě parazituješ, sosáš.. a nepíšeš veřejně, je komunitě na
Dělá jen to, co zakladatelé fóra a VIP členové od samého začátku.
IMHO jedním z důvodů založení a existence fóra je, aby řadoví členové dodávali na své náklady těm VIP informace o použitelném řezivu.
Nevěřím ničemu, co pět dnů krvácí a přitom nezemře.
Zpět na „Střední Čechy“