Tech 62 kg bych chtěl vidět.
Mrd by s ní byl asi zajímavý. Nechat ale vyhladovet.
Ahoj všem členům a čtenářům fóra,Moderátor: Moderátoři vše
Kubullla ,
To, že si s někým píšeš, v podstatě parazituješ, sosáš.. a nepíšeš veřejně, je komunitě na
Spletl sis fóra, tady není turecký tržiště, aby si tu handloval...
slif
Dělá jen to, co zakladatelé fóra a VIP členové od samého začátku.
slif,
Denisu mam na Instagram, ale domluva je jak s dementem. Připadá mi, že peníze nepotřebuje.
Asi bych pro tebe něco měl :-)
co tahle
Já bych pro tebe, Doriene taky něco měl, a to BAN na 2 týdny. Kubullla má trvalý.
- Ella/Nella/Sandra: 773876973 - jezdí po celé republice, moc pěkný tělo, ale ksicht hrozně, taková štětka od pohledu, arogantní, píchá nic moc... bývá na Kladně, za oazou, chce 3k za hodku
- Zuzka: 735861836 - fajn čtyřicítka, má ráda tvrdší sex, ale je to dost baculka (větší bříško). Je z Dubí, 2 000 za hodinu.
- Laura: +420702942680 - nádherná, milá ženská z Dubí. Hodně aktivní a celkově taková dračice, 2k na hodinu.Pokud jsi začátečník, tak si nejprve přečti, jak se mají psát reserše, recenze, podávat info.
Myslím, že forma, jakou jsem všechno sepsal je naprosto adekvátní (zvlášť v porovnání s ostatníma příspěvkama). Zbytečný se s tím piplání a dělení do vícero postů apod., opravdu nemám čas
hank36
V tom případě jdi klidně do prdele, protože o takovej mišmaš bez ladu a skladu tady nestojíme.LuckyHit píše: ↑31 črc 2025 15:11Myslím, že forma, jakou jsem všechno sepsal je naprosto adekvátní (zvlášť v porovnání s ostatníma příspěvkama). Zbytečný se s tím piplání a dělení do vícero postů apod., opravdu nemám čas. Kolegiálně jsem se podělil a to mi stačí.
Nápodobněhank36 píše: ↑31 črc 2025 16:22V tom případě jdi klidně do prdele, protože o takovej mišmaš bez ladu a skladu tady nestojíme.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 91 hostů