Ahoj všem členům a čtenářům fóra,

Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.

Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.

Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.

Děkujeme!

Tým Světáci

Skrytá reklama ťapin, pastevců a jiných individuí

Moderátor: Moderátoři vše

Odpovědět
vulcan
Světák bonviván
Celkem hodnocení: 5531x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 3x
Recenze 2021: 0x

Re: Recenze Brno a okolí

Příspěvek od vulcan » 19 lis 2024 18:04

Takže tuto kurvu absolutně ignorovat. xxx28 na nicku má tuto "fotografii" zjevně neodpovídající realitě xxx86
Nevimuz píše:
19 lis 2024 14:02
Milf8 (jméno na amaterech) - Brno Palackého třída

Moje zkušenost, naprosto skvela zenska, fajn na pokec, skvela postava i vzhled. Mohu jen doporucit

Za mě tedy skvela zkušenost, cca 2-3 tydny zpět, prvně jsem měl pochybnosti, protože jsem našel recenzi na jinem portálu, ale odhodlal jsem se dojel a užil.. cena 2000,- Kč, ale skvělý sex a fajn pokec, jen asi nebere každého, za což se vubdc nedivim!
Vůbec se nebudeš divit, když tu vyletíš jako Těreškovová.
Trapné self promo, resp. self odhajoba xxx28

Druhá možnost je, že ti neslouží zrak a další smysly.
xxx72
3 Obrázek

hank36
Světák mentor
Celkem hodnocení: 16357x
Recenze 2017: 26x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 18x
Recenze 2020: 23x
Recenze 2021: 11x

Příspěvek od hank36 » 19 lis 2024 20:06

Souhlas s vulcanem, jasné self promo.
Přesun do vlákna Selfpromo + ban nicku.
2 Obrázek
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."

ŠedýMišák
Začátečník
Celkem hodnocení: 2x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x

Příspěvek od ŠedýMišák » 02 led 2025 02:48

Zdravím pánové
Píšu zde poprvé
K Nikol ze Zlína, morysovy domy, byla i u mně na eskort.
Jsem upřímný a neumím lhát, takže se se mnou holky vždycky začnou bavit jako kdyby jsme se znali roky. Je jí 26 let, slavila mezi svátky, má problémy s pletí, proto má vždy víc make-upu.
Pitbull co má doma je hodný, nekouše 😇 Nikolas
Dělá pozdě, protože spí do oběda a chce se jí až večer, ke klientům se chová podle toho jak se chovají oni k ní, takže já měl při první návštěvě za 2.000,- full servis lízání, prstění- to si užívala moc,ob-prej mi ukáže co jsem nezažil-ušlo to(neví co už jsem zažil😁), líbání, střídání poloh,výstřik na prsa...udělala se aspoň 3x a fakt šlo poznat, že ji to baví.
Byl jsem tam 2,5 hod. z toho hodinu jen sex, zbytek pokec a cigárko.
Fotky jsou její, teď má i nové, pomohl jsem s výběrem, koupila si nové prádlo 😛
S tou robkou z Brna, která vypadá jak reklama na dachau nemá nic společného, byl jsem tam taky, hrůza.
Závěr - vždy se k dámám chovejte tak jak chcete aby se chovaly ony k vám.
Byl jsem věrný přes 20let bývalce, takže chodím po ťapinách teprve rok(Zlín,UH,UB, Přerov,Olmik,Brno...), ale všechny co jsou aspoň trochu v pohodě a nepotřebují fake foto jsou vždy lepší jak namyšlené zlatokopky i když nejsou Češky a jsou třeba i trošku oplácané.
Vždy jdu na hodinu, chci aby si to taky užili a když jsou dobré a vrátím se,tak dají většinou i slevu nebo mi dávají soukromé čísla a volají mi samy.
Většina vám řekne, že uchylum buď říkají o víc nebo je pošlou někam....
Takže buďte hodní a ony budou taky😉 už jsem dostal i část peněz nazpět za dobrý výkon 😂😈
PS: fakt dobré - Nikol zl, Nikolka zl, Gabriela Uh a Přerov, Kamila UH a Zlín, Mila- Brno Veveří (jediná dobrá z těch mnoha cizinek co tam jsou), Mia UB.... zbytek doplním jindy, nevzpomenu si jména
Ty hrůzy raději mažu z hlavy a že jich je víc jak těch dobrých. Zkusím ty horory nějak značit jestli zjistím jak to tu funguje.
S cizinkama je většinou lepší domluva anglicky-s tím nemám problém a ony se cítí líp a můžou i pokecat
Myslím, že už jsem zkusil tak +-40 ťapek
Hold musím dohnat těch 20 let😂😂😅

A když se vám zdá moc,kolik si řeknou,tak se zkuste vcítit do jejich kůže, většina dělá tuto práci z nějakého důvodu a ne z toho, že jsou to nymfomanky ( za kolik by jste si nechali omrdat prdel vy???? ) většina má děti, jsou samoživitelky, mají exekuce někdy i kvůli chlapům...

Jestli jsem na poprvé něco posral nebo popletl, omlouvám se, budu se snažit to příště napravit

Čusík borci a chovejte se slušně a ne jak hovada
Prej mám nášlap na bodyguarda ťapek na Moravě 💪🤜🤛🤘😂
2 Obrázek

vita.vavra
Začátečník

Příspěvek od vita.vavra » 02 led 2025 08:41

posral jsi úplně všechno, ale to ti vysvětlí Vulcan... Bodyguard, co použije slovo čusík? leda tak v gay clubu. takže milá Nikolko, na psaní pohádek dobrý, ale tady ti to nikdo nesežere.
2 Obrázek

hank36
Světák mentor
Celkem hodnocení: 16357x
Recenze 2017: 26x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 18x
Recenze 2020: 23x
Recenze 2021: 11x

Příspěvek od hank36 » 02 led 2025 09:40

ŠedýMišák píše:
02 led 2025 02:48
Zdravím pánové
Píšu zde poprvé
K Nikol ze Zlína, morysovy domy, byla i u mně na eskort.
Co to je za pasácký / ťapčí nesmyslný hovna psaný v půl třetí ráno?
Rovnou přesouvám do Splašků...
2 Obrázek
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."

Jakubkooo
Začátečník

Příspěvek od Jakubkooo » 15 led 2025 23:35

https://www.avizo.cz/erotika/ve-stredu- ... 03013.html

Domluva ok, pěkný čistý byt, nabídla společnou sprchu kde si mě hezky umyla,má velké prsa,kouř byl s gumou ale hezky si s ním hrála šlo vidět že jí to baví,pak ze zadu a nechala si naložit bez remcání. Věk bych tipoval spíš tak kolem 22,ale má mladý mrdavý obličej. Celkově byla usměvavá a neměla s ničím problém, kouř za mě super,sex taky dobrý,akorát má trochu bříško. Platil jsem 2tis./30min.
1 Obrázek 1 Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Odpadkový koš“