Zdravím pánové
Píšu zde poprvé
K Nikol ze Zlína, morysovy domy, byla i u mně na eskort.
Jsem upřímný a neumím lhát, takže se se mnou holky vždycky začnou bavit jako kdyby jsme se znali roky. Je jí 26 let, slavila mezi svátky, má problémy s pletí, proto má vždy víc make-upu.
Pitbull co má doma je hodný, nekouše

Nikolas
Dělá pozdě, protože spí do oběda a chce se jí až večer, ke klientům se chová podle toho jak se chovají oni k ní, takže já měl při první návštěvě za 2.000,- full servis lízání, prstění- to si užívala moc,ob-prej mi ukáže co jsem nezažil-ušlo to(neví co už jsem zažil

), líbání, střídání poloh,výstřik na prsa...udělala se aspoň 3x a fakt šlo poznat, že ji to baví.
Byl jsem tam 2,5 hod. z toho hodinu jen sex, zbytek pokec a cigárko.
Fotky jsou její, teď má i nové, pomohl jsem s výběrem, koupila si nové prádlo

S tou robkou z Brna, která vypadá jak reklama na dachau nemá nic společného, byl jsem tam taky, hrůza.
Závěr - vždy se k dámám chovejte tak jak chcete aby se chovaly ony k vám.
Byl jsem věrný přes 20let bývalce, takže chodím po ťapinách teprve rok(Zlín,UH,UB, Přerov,Olmik,Brno...), ale všechny co jsou aspoň trochu v pohodě a nepotřebují fake foto jsou vždy lepší jak namyšlené zlatokopky i když nejsou Češky a jsou třeba i trošku oplácané.
Vždy jdu na hodinu, chci aby si to taky užili a když jsou dobré a vrátím se,tak dají většinou i slevu nebo mi dávají soukromé čísla a volají mi samy.
Většina vám řekne, že uchylum buď říkají o víc nebo je pošlou někam....
Takže buďte hodní a ony budou taky

už jsem dostal i část peněz nazpět za dobrý výkon

PS: fakt dobré - Nikol zl, Nikolka zl, Gabriela Uh a Přerov, Kamila UH a Zlín, Mila- Brno Veveří (jediná dobrá z těch mnoha cizinek co tam jsou), Mia UB.... zbytek doplním jindy, nevzpomenu si jména
Ty hrůzy raději mažu z hlavy a že jich je víc jak těch dobrých. Zkusím ty horory nějak značit jestli zjistím jak to tu funguje.
S cizinkama je většinou lepší domluva anglicky-s tím nemám problém a ony se cítí líp a můžou i pokecat
Myslím, že už jsem zkusil tak +-40 ťapek
Hold musím dohnat těch 20 let

A když se vám zdá moc,kolik si řeknou,tak se zkuste vcítit do jejich kůže, většina dělá tuto práci z nějakého důvodu a ne z toho, že jsou to nymfomanky ( za kolik by jste si nechali omrdat prdel vy???? ) většina má děti, jsou samoživitelky, mají exekuce někdy i kvůli chlapům...
Jestli jsem na poprvé něco posral nebo popletl, omlouvám se, budu se snažit to příště napravit
Čusík borci a chovejte se slušně a ne jak hovada
Prej mám nášlap na bodyguarda ťapek na Moravě