https://www.clubholy.cz/
kontakt pro komunikaci: 773 013 770
1H 1700
Líbání +500 , OB +500
Před nedávnem jsem navštívil Clubholy. Tentokrát jsem si vyhlédl štíhlou Emmu. Rezervaci den předem jsem si udělat nemohl, tak jsem volal hned ráno v 9. Dovolal jsem se na poprvé. Termín, který mi vyhovoval byl volný. Slečna s kterou jsem mluvil, potvrzení už nechtěla asi už patřím mezi spolehlivé klienty

Se slečnou jsem se ihned domluvil a šel jsi dát příjemnou sprchu. Po otevření na mě čekala přiléhavých šatičkách a já ucítil příjemné cuknutí v buřtíku

Jelikož jsme se domluvili na líbaní, začal jsem zprvu na ramenou a krku a přitom jsem jí lehce sundával šatičky . PAK TO PŘIŠLO

Při líbání na ústa jsem ucítil něco tak strašného, že jsem opravdu nevěděl co dal a pomyslel si že jí tam snad něco umřelo. Nic méně její tělo bylo tak hezké, že jsem tuto zaplacenou službu oželil a vydal se do boje. Ulehli jsme a já jí sundal zbytek oděvu (je opravdu hezká) líbal jsem jí na ramenou, na krku( to má ráda) a pak jsem přešel na prsa ( slušné silikové trojky ) zabrousil jsem na bříško - to už jsem byl tvrdý jak dub a dál a dál a dál .
Dole v rozkroku přišlo další překvapení , slečna nevoní jako 26tka ale spíše tak 40ctka, tak jsem raději utekl zpět nahoru . Emma asi vycítila že je něco v nepořádku a ujmula se aktivity

Blížil se pomalu konec a tak jsem odložil potřebnou ochranu a Emma si sedla a vzala mi ho opět do pusy .
Ted přišlo další zklamání . Př orálku, u kterého jsem stál, jsem jí lehce chytl za hlavu a v tom přestala a začala vychylovat - že má nastavené vlasy za 30k a že né pak že zase můžu pak že zase néééé . no pakárna - VÝSTŘIKNUL jsem, i vzteky , jí to na kozy a šel se umýt .
ukončeno 10 minut před limitem.
Myslím že opakovat nebudu , nejen kvůli zážitkům při sexu ale i proto že měla plná ústa jak dělala v Anglii a ve Švýcarsku a na to fakt svým výkonem moc nevypadala
Příště nebudu experimentovat a půjdu opět za Ninou