19.cm.ocas píše: ↑26 lis 2020 23:58
Viky Babydoll (sex.cz/693526, 773 487 850)
Když jsem neuspěl se střikem u Miloše, začal jsem se poohlížet po jiném krku do kterého bych zasunul, ale nikdo v okolí mi to nebral, nějakou náhodou jsem však narazil na inzerát ze kterého nebylo patrné jestli jde o incall nebo outcall, cvičně jsem zavolal a kupodivu to vyšlo a naštěstí to bylo asi jen dvě ulice od 123, tak jsem vyrazil. Přízemní byt, malá kuchyňka a ložnice, ale velkej obejvák, vše čisté a nové, holka v jednodílných šatech mě směřuje do koupelny a pak čeká v ložnici. Předám prachy a jdu na ty obrovský dudy rýsující se pod oblečením, jsou to čtyřky nebo pětky, velký, kulatý a doplněný silikonem, velký by byly asi i bez silikonu, protože holka je taková oplácanější, je to patrné i z fotek, ale přijde mi že v reálu je i o něco hezčí než na fotce. Černovláska, k 59 kg bych něco přidal, naopak z výšky 170 cm bych ubral, 22 let bych věřil. Trochu zlatokopka, má to myšlení lehce nafoukaný a jednodušší ale aspoň není odměřená, pokec fajn, původ tipuju od Ostravy, je na několika eskortních serverech, jezdí prý píchat i do západní Evropy a na webu Společnice má profi fotky i s obličejem, koukám že se tu její fotky řešily, řekl bych že je to mix pravých a falešných, ale ty profi fotky co jsem viděl tak na nich vypadá hodně dobře tak nechápu proč je nepoužila. Dobrejch deset minut si hraju s kozama – zasouvám mezi ně, hraju si, mačkám, saju, nic nezakazuje, strkám prst do kundy, pak dva, lížu, prstim, furt nic, ani na tvrdý přírazy pérem do pusy nic neřiká, to není vůbec špatný, akorát kunda by mohla vonět i víc. Při mrdání zepředu proběhne i nějaká ta pusa, přirážení zezadu je taky fajn, i když prdel by mohla být menší, celkově to na těle všechno sedí. Orál se dost podobá hlubokáči, vkládám péro do huby a tlačim kam až to jde, docela se divim ale vejde se skoro celý. Jak koukám na ten její dětskej obličej tak ho mám za chvíli jako šutr, holka to moc nedává, vidí jak péro začíná cukat a prosí mě abych jí nevykropil hubu, ale to ani nemám v plánu, páč nejvíc se těším na to kvůli čemu jsem přišel – beru kládu do ruky, holku pokládám a pálim na obličej. Jsem moc rád že jsem konečně našel někoho kdo dokáže OB pořádně a neuhýbá s xichtem, ale je mi jasný, že část lidí mi vyčiní že podporuju zlatokopku, základní cena za hodinu je totiž 3000 a to je fakt moc, nicméně já vzal půlhoďku za 2000 a měl jsem v tom přesně to co jsem potřeboval – docela hluboký OB a střik na obličej, je to sice nucený prodej ale služby na které jsem měl chuť a za které bych ten den stejně jinde zaplatil, v sexno1 bych za to samé dal 2700 (s líbáním 3200), tak to zas tak zlatokopecký nakonec není, z 2200 co jsem měl připraveno v kapse mi ještě 200 zbylo. Vlastně mrd byl čistýho času půlhoďka, to stopla přesně, ale nevyhodila mě, sprcha a pokec před i po, venku jsem byl bezmála po hodině. Jen nevim jak hodnotit, já jsem byl spokojen, ale pokud někdo nevyhledává velký kozy a příplatkový služby, tak nedoporučuju.