Když někam přijdeš, tak si nejdříve zjisti, jaké jsou podmínky komunikace.Tadaaa píše: ↑30 pro 2024 11:33Zdarec pánové,jsem tu nový a rovnou se chci na něco zeptat xD byl už někdo u této slečny?
https://dobryprivat.cz/divka/laura-28/
Už nějakou dobu vidim tento inzerát a píše tam ,že jsou možné chvíle i s její kamarádkou,ale těžko říct...inzerát na její kamarádku ted nevidím,ale párkrát jsem ho tam taky viděl.Rád bych si je dal obě najednou,ale nejdřív bych rád zjistil vaše recenze! Dík a mrdu zdar!

Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.
Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.
Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.
Děkujeme!
Tým Světáci
Česká Lípa a okolí, priváty, amatérky
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Svačinář
- Celkem hodnocení: 311x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Česká Lípa a okolí, priváty, amatérky
Dobří holubi se vracejí.:-)
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 20x
Minulý týden jsem navštívil:
Váha, výška, fotky sedí, věk nejspíš taky, neumím odhadnout ale do 25 nejspíš ano.
Domluva po telefonu na čísle 606531288, po telefonu komunikace v pořádku, nevypadalo to na jednodušší slečnu, na to si bohužel potrpim, pokud narážím na nějakou jednoduší slečnu, tak ztratím zájem.
Cena 2000 / 30 min, dopředu jsem počítal s otočkou spíše, abych nepřeplácel. Ale jak říkám, holka mladá, krásná a i mentálně na úrovni.
Poslala mě při uvítání do sprchy, pak se šlo na věc rovnou, nejdřív pohonila, postavila mě poměrně dost rychle, kouř přes gumu, jeden z těch nejlepších, co jsem zatím zažil, o to víc mě to překvapilo, že to bylo přes gumu. Začali jsme misionářem, tím to bohužel skončilo, nic užšího jsem nezažil, byla fakt drobná slečna, tak to přisuzuju tomu, v tomto ohledu je mi těch 2k líto, ale je to mou chybou a ne její.
Opakování nevylučuji, ale pripravim se na to snad lépe. :)
Nabízí i trojku s kamarádkou, pokud je hezká jako ona, tak to musí být zážitek.
Je to moje první recenze tady, tak pokud někoho něco ještě zajímá, rád odpovím.
Váha, výška, fotky sedí, věk nejspíš taky, neumím odhadnout ale do 25 nejspíš ano.
Domluva po telefonu na čísle 606531288, po telefonu komunikace v pořádku, nevypadalo to na jednodušší slečnu, na to si bohužel potrpim, pokud narážím na nějakou jednoduší slečnu, tak ztratím zájem.
Cena 2000 / 30 min, dopředu jsem počítal s otočkou spíše, abych nepřeplácel. Ale jak říkám, holka mladá, krásná a i mentálně na úrovni.
Poslala mě při uvítání do sprchy, pak se šlo na věc rovnou, nejdřív pohonila, postavila mě poměrně dost rychle, kouř přes gumu, jeden z těch nejlepších, co jsem zatím zažil, o to víc mě to překvapilo, že to bylo přes gumu. Začali jsme misionářem, tím to bohužel skončilo, nic užšího jsem nezažil, byla fakt drobná slečna, tak to přisuzuju tomu, v tomto ohledu je mi těch 2k líto, ale je to mou chybou a ne její.
Opakování nevylučuji, ale pripravim se na to snad lépe. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5818x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
Dobrý, daewo996 , ještě doplň lokaci,cca adresu, kde jsi za ní byl.daewo996 píše: ↑21 úno 2025 11:47
Domluva po telefonu na čísle 606531288,
Cena 2000 / 30 min, dopředu jsem počítal s otočkou spíše, abych nepřeplácel.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 56x
daewo996, dám ti radu. Na trojku se vykašli a užij si to s každou zvlášť. Za stejnou cenu budeš mít 2 zážitky. Hlavně nebuď stresař, ať vydržíš déle. Budu držet palce.daewo996 píše: ↑21 úno 2025 11:47Minulý týden jsem navštívil:
Začali jsme misionářem, tím to bohužel skončilo ... mou chybou a ne její.
A nebo taky NE.
Proč jsi se nepustil do druhýho kola, když už platíš 2 litry? Na záčátku děláš ramena, že nemáš problém s otočkou, a pak z 30 minut uděláš přeposranou desetiminutovou rychlovku, za kterou bych nedal ani na privátě víc jak 1.000.

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 3x
Jenny,
https://dobryprivat.cz/divka/rose/
Věk: 38 let
Prsa: 4
Váha: 85 kg
Výška: 169 cm
774 259 682
Ahoj při průjezdu Českou Lipou jsem se zastavil u Jenny.
Na fotkách tlustá, ale říkal jsem si že na rychlý oral je to fuk. Nabídla hluboký za 1500. Pak psala že 2000, to jsem ji řekl že přehání a napsala že to je za extrahluboký a 1500 za hluboký...
No asi mne tohle mělo už varovat, ale to se nepovedlo, mozek byl jinde.
Společná sprcha, kozy dobrý, velký pupek, IQ tykve.
Pak masáž, kterou sama nabídla, prý to bude lepší, že čas je dost. Masáž o hovně, ale to se dalo čekat. Pak začala s poctivým hlubokým oralem, až na koule, ale trval tak 5 minut a tahá gumu že se jde mrdat, řekl jsem ne, chci vykouřit. A tím jsem ji nasral, chtěla asi jen ležet a držet. Kourila asi ještě 2 minuty a začala mít kecy jako dělej, natahuješ to, bla bla. Tak jsem to vzdal, řekl jí že kráva a odešel.
Nikdy víc a bacha na ní.
Říkala že pracuje také v Mnichově Hradišti, Praze a Liberci.
https://dobryprivat.cz/divka/rose/
Věk: 38 let
Prsa: 4
Váha: 85 kg
Výška: 169 cm
774 259 682
Ahoj při průjezdu Českou Lipou jsem se zastavil u Jenny.
Na fotkách tlustá, ale říkal jsem si že na rychlý oral je to fuk. Nabídla hluboký za 1500. Pak psala že 2000, to jsem ji řekl že přehání a napsala že to je za extrahluboký a 1500 za hluboký...

No asi mne tohle mělo už varovat, ale to se nepovedlo, mozek byl jinde.
Společná sprcha, kozy dobrý, velký pupek, IQ tykve.
Pak masáž, kterou sama nabídla, prý to bude lepší, že čas je dost. Masáž o hovně, ale to se dalo čekat. Pak začala s poctivým hlubokým oralem, až na koule, ale trval tak 5 minut a tahá gumu že se jde mrdat, řekl jsem ne, chci vykouřit. A tím jsem ji nasral, chtěla asi jen ležet a držet. Kourila asi ještě 2 minuty a začala mít kecy jako dělej, natahuješ to, bla bla. Tak jsem to vzdal, řekl jí že kráva a odešel.
Nikdy víc a bacha na ní.

Říkala že pracuje také v Mnichově Hradišti, Praze a Liberci.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 132x
Lokace Č. Lípa, RnB bytečky kousek od Magistrátu na Náměstí ? to si teď nevybavuji, byl jsem za ní v týdnu, má ji poněkud užší, ale vždy si beru svůj gel, po zkušenostech, chvilku u orálku lehce ji projet a potom už to šlo samo. Ono pokud máte chlapi mezi nohama chobot, u takové holčičky asi fakt nepochodíte. Z tu dvojku to stálo za to, fotky sedí ostatní také.vulcan píše: ↑23 úno 2025 20:40Dobrý, daewo996 , ještě doplň lokaci,cca adresu, kde jsi za ní byl.daewo996 píše: ↑21 úno 2025 11:47
Domluva po telefonu na čísle 606531288,
Cena 2000 / 30 min, dopředu jsem počítal s otočkou spíše, abych nepřeplácel.
-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5818x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
Pro norníka, co třeba není z České Lípy téměř nemožné si představit, kde to je.nornikhornik píše: ↑02 bře 2025 14:49Lokace Č. Lípa, RnB bytečky kousek od Magistrátu na Náměstí ? to si teď nevybavuji,vulcan píše: ↑23 úno 2025 20:40Dobrý, daewo996 , ještě doplň lokaci, cca adresu, kde jsi za ní byl.daewo996 píše: ↑21 úno 2025 11:47https://dobryprivat.cz/divka/laura-28/
Váha, výška, fotky sedí, věk nejspíš taky, Domluva po telefonu na čísle 606531288,
Cena 2000 / 30 min, ...
Nechci, abyste psali přesnou adresu (s výjimkou některých zlodějek), ale aspoň ulici by určitě šlo napsat.
Pro někoho, co třeba jede autem je to pomoc pro parking.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
Ahoj, byl někdo u této holky ?
https://www.amateri.com/cs/lide/3134824/Sisinka03
-
bushmills
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 127x
Ahoj,Pengun píše: ↑31 bře 2025 18:03Ahoj, byl někdo u této holky ?
já ne. To jen abys měl jistotu a se mnou nepočítal

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 4x
Výlet za Káťou na popud jedné starší recenze do starých splavů opravdu velmi stál za to https://www.amateri.com/cs/lide/2446376/Kacule27
adresa: Dalibora z Myšlína 56, Staré Splavy
telefon: 704260492
cena: 2800 hodina Pracuje od 21:00 do 3:00 a v tu dobu je na telefonu nebo WA, takže domluva je v pohodě. Inteligenci kupodivu nepostrádá, takže i debata je v pohodě. Věk 31. Výška 158. Váha nevím a někdo by řekl že je trochu při těle, ale pro mě ideál a aspoň jí je za co chytit (fotky na amaterech jsou aktuální) Prsa velmi krásný trojky, nechá si s nimi krásně hrát, což je velmi příjemné plus. Prostor má v night clubu ve Splavech naproti restauraci Sklípek.
Po příjezdu Vás vyzvedne venku a zavede na pokoj. Pokec velmi dobrý, protože má všech 5 po hromadě a také se mi líbí že to není žádná namyšlená kráva nebo ezo p.ča. Hlavně velmi empatická a když je člověk nervózní, tak umí velmi dobře uklidnit. Po pár slovech se jde na věc. Začne velmi příjemným kouřem velmi šikovně. Polohy člověk může střídat jak chce a umí se velmi dobře přizpůsobit. Co je nejvíc super tak má velmi ráda prsty uvnitř a velmi ráda stříká. To když uděláte tak vám bude vrnět blahem. Jediný mínus je že nedělá koníčka ale naložit si nechá řádně v jakékoliv poloze, žádný omezování. Je neustále nadržená. Zakončeno výstřikem na ty překrásné kozy, Káťa se u toho prstila, takže se jednalo o dvojitý výstřik.
Jak psal z předešlé recenze. Na tu bídu co na modrých je, tak tahle je úplně diametrálně jinde. Opáčko rozhodně bude a to ještě hodněkrát. Mohu s klidným svědomím doporučit komukoliv.
adresa: Dalibora z Myšlína 56, Staré Splavy
telefon: 704260492
cena: 2800 hodina Pracuje od 21:00 do 3:00 a v tu dobu je na telefonu nebo WA, takže domluva je v pohodě. Inteligenci kupodivu nepostrádá, takže i debata je v pohodě. Věk 31. Výška 158. Váha nevím a někdo by řekl že je trochu při těle, ale pro mě ideál a aspoň jí je za co chytit (fotky na amaterech jsou aktuální) Prsa velmi krásný trojky, nechá si s nimi krásně hrát, což je velmi příjemné plus. Prostor má v night clubu ve Splavech naproti restauraci Sklípek.
Po příjezdu Vás vyzvedne venku a zavede na pokoj. Pokec velmi dobrý, protože má všech 5 po hromadě a také se mi líbí že to není žádná namyšlená kráva nebo ezo p.ča. Hlavně velmi empatická a když je člověk nervózní, tak umí velmi dobře uklidnit. Po pár slovech se jde na věc. Začne velmi příjemným kouřem velmi šikovně. Polohy člověk může střídat jak chce a umí se velmi dobře přizpůsobit. Co je nejvíc super tak má velmi ráda prsty uvnitř a velmi ráda stříká. To když uděláte tak vám bude vrnět blahem. Jediný mínus je že nedělá koníčka ale naložit si nechá řádně v jakékoliv poloze, žádný omezování. Je neustále nadržená. Zakončeno výstřikem na ty překrásné kozy, Káťa se u toho prstila, takže se jednalo o dvojitý výstřik.
Jak psal z předešlé recenze. Na tu bídu co na modrých je, tak tahle je úplně diametrálně jinde. Opáčko rozhodně bude a to ještě hodněkrát. Mohu s klidným svědomím doporučit komukoliv.