Recenze (a podstatné info) z Ostravy a okolí
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 7x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Recenze (a podstatné info) z Ostravy a okolí
Veronika , Pernerova 28, tel 736210249
Byl jsem nedávno, momentálně neinzeruje. Holka cca do 30ti, celkem štíhlá , přišla mi nějaká znavená, bylo 13,00 tak asi proto, po sprše jsem šel na věc. Ona bez sprchy, nic jsem nenamítal, bo hodně holek se sprchuje hned po - jenže tato trošku zapáchala,hlavně po těle, čichat jiné partie těla sem neměl odvahu, asi jako havíř po dvou hodinách šichty - víc ne , to bych ji urazil. Tak jsem to do ní nabušil, za 30 min čao, 2000,-
Byl jsem nedávno, momentálně neinzeruje. Holka cca do 30ti, celkem štíhlá , přišla mi nějaká znavená, bylo 13,00 tak asi proto, po sprše jsem šel na věc. Ona bez sprchy, nic jsem nenamítal, bo hodně holek se sprchuje hned po - jenže tato trošku zapáchala,hlavně po těle, čichat jiné partie těla sem neměl odvahu, asi jako havíř po dvou hodinách šichty - víc ne , to bych ji urazil. Tak jsem to do ní nabušil, za 30 min čao, 2000,-
- Mr. Middlefinger
- Mistr štukatér
- Celkem hodnocení: 2229x
- Recenze 2019: 1x
- Recenze 2020: 14x
Ale ty brebto, ono je snadnější napsat, že neinzeruje, aby ses "obhájil, proč nedáš odkaz(y) a nenahodíš fotky", co...mikimiko píše: ↑15 led 2025 09:32Veronika , Pernerova 28, tel 736210249

Jináč, s tou Pernerovou, jste se asi posrali ne, 2K za 30 minut v OV...

Pořád, týden co týden, se tu někdo vymlouvá, že nejde nahrát fotka/y, že neinzeruje/í, že už nemáte(není, asi zmizel

https://dobryprivat.cz/divka/veronika19-2/ , https://www.avizo.cz/erotika/lolitka-ve ... 13662.html
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Do prdele, nepište mi do "SZ"...
„Všechna zvířata jsou si rovna, ale některá jsou si rovnější.“ - George Orwell, Farma zvířat
„Všechna zvířata jsou si rovna, ale některá jsou si rovnější.“ - George Orwell, Farma zvířat
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 54x
No tvl, vidět monstrum Holubovou a udělat se, to je nadlidský výkon! :DGaolit píše: ↑14 led 2025 07:20Tinka
https://www.avizo.cz/erotika/128149-sex ... 44757.html
Telefon: 603712041
Adresa: Korunní
Cena: 1500/h
byl to krásný pohled jak na mě jezdila. Ze zadu ale nechtěla, že měla nedávno problémy a nezvládne to, tak si ji otáčím a jedem misio. Moc naložit si nenechala, nohy na ramena prý taky teď nezvládne. Šoustáme fakt dlouho, při jejím "mmm ano, mmm dobře" bez ale reálného vzdychání se moc nemůžu udělat, navíc mi v některých momentech v obličeji připadala jako Eva Holubová a to pak prostě nešlo. Po 45 minutách říká, že už fakt nemůže a já už byl taky utahanej. Vytahuje tedy vibrační hračky a skvěle mě u toho vyhoní. Nakonec těsně před koncem
Upřímně v obličeji to není vůbec můj typ, dohání to však krásnou postavou a skvělým přístupem. Jen na můj vkus je moc divoká, ale někomu to vyhovuje. Má doma i různé biče a podobné věci, takže se není moc co divit. Opáčko nevím jestli někdy dám, díky super ceně se o tom ale dá uvažovat.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 22x
https://www.avizo.cz/erotika/blondynka- ... 82474.html
737169146
Holka je vedle u futura hned zapomněl jsem adresu , chce 1000/1500 pul hodina hod.
Nedela nic navíc ani prsty ani leasing kouř jenom s.
Akce taková divná holku to moc nebaví ma nejake starosti, pravou nohu furt dává k sobě nejde ji pořádně mrdat, tak že zadu slušný pak jsem ji řekl ať tu pravou roztahne udělá, chce mrdat s polštářkem pod hlavou, samozrejme během akce šel do pica prdele polstar.. prý nebuš do mě tak nahlas sousedi to uslyší to určitě
nakonec lehký pokec a šel sem. Postava 7/10 trojboj snese, ale je divná..
737169146
Holka je vedle u futura hned zapomněl jsem adresu , chce 1000/1500 pul hodina hod.
Akce taková divná holku to moc nebaví ma nejake starosti, pravou nohu furt dává k sobě nejde ji pořádně mrdat, tak že zadu slušný pak jsem ji řekl ať tu pravou roztahne udělá, chce mrdat s polštářkem pod hlavou, samozrejme během akce šel do pica prdele polstar.. prý nebuš do mě tak nahlas sousedi to uslyší to určitě
-
- Začátečník
https://www.avizo.cz/erotika/prima-sexi ... 15514.html
774978272 jugislavska 37
Holka inzeruje kazdy den jak se ji za chce je starší dělá i anal snad.. nesympaticka pul hodina hod 1000/1500 nechápu kdo tam chodí za me otocka..
774978272 jugislavska 37
Holka inzeruje kazdy den jak se ji za chce je starší dělá i anal snad.. nesympaticka pul hodina hod 1000/1500 nechápu kdo tam chodí za me otocka..
-
- Začátečník
https://www.avizo.cz/erotika/n-o-v-a-st ... 89132.html
605 876 915 Řecka 2
Odstrašující pripad, hrozny chrup vepředu černé zuby, postava do hrušky, já sem tam ale šel protože už pytel plný.. nikdy více furt remca to jo to ne 1000/1500 oral bez nikdy, ze zadu to ušlo
Tahle "slecna" neni nova uz tam působí asi 5 let.. nevím kdo tam chodí to musí být kozomrdi snad.. já ji mrdal jen zezadu naštěstí, nikdy více řeckou :(
605 876 915 Řecka 2
Odstrašující pripad, hrozny chrup vepředu černé zuby, postava do hrušky, já sem tam ale šel protože už pytel plný.. nikdy více furt remca to jo to ne 1000/1500 oral bez nikdy, ze zadu to ušlo
Tahle "slecna" neni nova uz tam působí asi 5 let.. nevím kdo tam chodí to musí být kozomrdi snad.. já ji mrdal jen zezadu naštěstí, nikdy více řeckou :(

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 17x
Zase mladá hrabuvka adela nezkušené děvče. To si dělá prdel ne už zase dává jiné foto . Baha hlavně v obliceji škareda . Proč furt meni foto!! Je z hrabuvky ne ostrava má dvě čísla různé. 704 382 475 foto nesedí.
Naposledy upravil(a) Jarek12 dne 15 led 2025 19:11, celkem upraveno 2 x.
-
- Začátečník
https://www.avizo.cz/erotika/ve-stredu- ... 03013.html
Sandruska chce 2k pulhodina bez služeb oral bez ne..
prý nedělám to to to ale chce 2k
adresu sem se ani neptal jahaha hezky to zkousi ty kurvy na Ostravě,strasne nesympaticky hlas v telefonu.
Sandruska chce 2k pulhodina bez služeb oral bez ne..
-
- Začátečník
https://www.avizo.cz/erotika/mlada-brun ... 18795.html
Věk asi sedí chalupnikova číslo nevím, 1500/2000 v ceně je ob.
Mala.sympaticka cernovlaska, ma komplet který nesundava nevím proč, hezke nožky, dela i rimming pokud je sympatie,mi jo, docela dlouho , footjob ona mi jo má to taky ráda říkala, prsty jo leasing jo přes prsty ji to bolí docela kour ok ze zadu ok misio ok necha si naložit, za hodku 2 čísla, první sem ji pokipal ty její černé prilepene řasy pak spolykala co sem ji dal spolykat, je sikovna ale trošku ji kandloval předek.. možná ma vic klientů denně,
792443305
Mala.sympaticka cernovlaska, ma komplet který nesundava nevím proč, hezke nožky, dela i rimming pokud je sympatie,mi jo, docela dlouho , footjob ona mi jo má to taky ráda říkala, prsty jo leasing jo přes prsty ji to bolí docela kour ok ze zadu ok misio ok necha si naložit, za hodku 2 čísla, první sem ji pokipal ty její černé prilepene řasy pak spolykala co sem ji dal spolykat, je sikovna ale trošku ji kandloval předek.. možná ma vic klientů denně,
792443305
-
- Začátečník
Veškeré náležitosti sedí, ulice Varenská. Holka malá drobná, prsa nulky. Domluva bez problémů, ale po pár návštěvách jsem ztratil zájem. Při akcí pokaždé musela na záchod. Pořád měla nějaký problém a to opravdu ne. Někomu může sedět, ale mi to prostě nevyhovuje a to mám takové šišinky rád. Chování jednoduše o ničem.Frenkiefrederiks píše: ↑15 led 2025 18:44https://www.avizo.cz/erotika/blondynka- ... 82474.html
737169146
Akce taková divná holku to moc nebaví ma nejake starosti, pravou nohu furt dává k sobě nejde ji pořádně mrdat, tak že zadu slušný pak jsem ji řekl ať tu pravou roztahne udělá, chce mrdat s polštářkem pod hlavou, samozrejme během akce šel do pica prdele polstar.. prý nebuš do mě tak nahlas sousedi to uslyší to určitěnakonec lehký pokec a šel sem. Postava 7/10 trojboj snese, ale je divná..
-
- Začátečník
Nathali, škoda, že to vypadá jako její vlastní reklama. Holka není špatná, ale domluva s ní může být problém. Nereaguje hned a když se domluvíte jinde její vinou z důvodu pomalé komunikace je schopná hodit blok. Pokud se podaří je vše ok . Vše s ochranou.Polef píše: ↑10 led 2025 17:27Ahoj. Jsem nováček a tak jsme hledal někoho, kdo bude jistotou příjemného zážitku. Zvolil jsem slečnu TattooDominika.
Na amaterech jako
https://www.amateri.com/cs/lide/2368619/TattooDominika
na avizu jako
https://www.avizo.cz/erotika/dnes-12829 ... html?vip=1
Tel. 605 379 014, WA 739 035 942.
Foto
Sídlí v centru Ostravy, byt krásně čistý, pěkný soukromý, sdílený s kolegyní. Nabízí pouze klasiku a orál, případně akci s výše zmíněnou kolegyní (nevyužito), ale opravdu nebudete zklamáni. Slečna je menší, snědá, potetovaná a moc milá (romka není). Kdybyste se k ní chtěli chovat nehezky, určitě by s Vámi dokázala rychle udělat pořádek, ale předpokládám, že takový dement se málokdy najde. Buďte slušní a oplatí Vám časem jako s GF milenkou. Malinká, krásná a má ráda pokec. Takový ten, který neleze na nervy, staví na důvěře a je ochotná bavit se i o velmi soukromých věcech, pokud je z Vaší strany zájem (nic z toho samozřejmě prozrazovat nebudu, to už je jen a jen Vaše věc). V ceně je i moc příjemná masáž, a když jsem byl já, byl kompletní balíček za cenu 1.800/hod. Žádné příplatky, žádný pokus o ojeb. Samotný kouř i sex podle Vašich představ, aktivní, žádný nezájem, když už jsi tady, jemné prstění i střídání poloh. Chtěl jsem něco jemnějšího a pomalejšího a nemůžu si vynachválit.
Žádný další zákazník nebyl v dohledu, předpokládám, že si slečny hlídají časové rozestupy. Nějaký náznak kamer, nahrávání apod. ani omylem. Čas dodržen na minutku, mrzí mě, že jsem měl zpoždění já (ona určitě ne). Bylo to dáno nervozitou a souvisejícím hledáním adresy, moje chyba. Na pokoji byla sice až teprv od dvou odpo (to by se pravděpodobně mohlo stát i Vám), ale na to jsem byl včas a slušně upozorněn.
Samotná akce nádherná, slečna o sebe dbá, voní, přišla otevřít jen v saténovém župánku, až mě mrzelo, že si nemůžu víc pohrát se svlékáním. Čas počítán, ale bez nějaké afektované pozornosti na každou minutu, kolik zabere sprcha je vlastně čistě Vaše věc, společná v nabídce není. Při příchodu se ve dveřích slečna nechala přesvědčit, že to malé zpoždění je mojí vinou a žádná aféra z toho nebyla (v tom smyslu, že by bylo protivná). Prostě milá hodná, voňavá holka.
Opáčko rozhodně.
Na oplátku se chci zeptat na tuto slečnu/dámu. Nikdy předtím jsem na její inzerát nenarazil, tak snad mi pomůžete se rozhodnout. Díky.
https://www.avizo.cz/erotika/nonstop-so ... 09361.html
-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5534x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
To je Dominika, z kyťičkárny, Mellisa , Karviná, Jízdárna, Praha, pak Blodková,Frenkiefrederiks píše: ↑15 led 2025 19:17https://www.avizo.cz/erotika/mlada-brun ... 18795.html
Mala.sympaticka cernovlaska, ma komplet který nesundava nevím proč, hezke nožky, dela i rimming pokud je sympatie,mi jo, docela dlouho , footjob ona mi jo má to taky ráda říkala, prsty jo leasing jo přes prsty ji to bolí docela kour ok
ze zadu ok misio ok necha si naložit, za hodku 2 čísla, první sem ji pokipal ty její černé prilepene řasy pak spolykala co sem ji dal spolykat,
je sikovna ale trošku ji kandloval předek.. možná ma vic klientů denně,
792443305

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 49x
Kristin
Nová Kristin v Ostravě
jsem vášnivá a ráda se mazlím, nebráním se i speciálním touhám. více se domluvíme po telefonu
736232994
reálné údaje .-) , 25let , 162cm, 50kg, prsa č.2. Nabízím i vzájemnou erotickou masáž s ručním zakončením popřípadě orálem bez a sex s ochranou a více na domluvě po telefonu
https://www.avizo.cz/erotika/nova-krist ... 08906.html
Adresa: Pernerova
Cena: 2000/30min, 3000/h
Telefon: 736 232 994
Tetované holky jsou má velká slabina, proto jsem se rozhodl, že to ještě jednou zkusím na Pernerove a zajdu tady za Kristin. Domluva telefonicky, na whatsapp moc neodepisuje. Už při prvním kontaktu si říkám, že by to mohlo být fajn. Holka je veselá, neustále se směje a má pořád dobrou náladu. Vzhledově trochu připomíná Veroniku ze stejné adresy, akorát s diametrálně lepší náladou. Po sprše začíná masáží, po chvilce ji strkám prsty dovnitř a pěkně si ji nažhavím. Kouř probíhá s, jelikož bez chtěla za dalších 500, což už celkově je přestřel. Orál ale nadstandard, dává ho hluboko, plive na péro, saje koule a udržuje oční kontakt. Polohy ráda mění, trojboj, z boku vleže. V čem je neuvěřitelná je její akrobacie, nohy dá až za hlavu, je neuvěřitelně pružná a nechá si naložit pořádně. Vzdychá uvěřitelně a ráda udržuje oční kontakt, až si člověk v tu chvíli myslí, že tam nakládá zamilovanou přítelkyni. I při poloze zezadu se nádherně prohne, přesně tak jak to má být. Zadek i pipinu má moc krásné, je překvapivě dost úzká na to, že říkala, že má dítě. Dokonce má v rozkroku piercing. Jediný mínus jsou malé, vyfouklé prsa. Po prvním kole se sama od sebe opravdu přitulí, lehne na rameno a jen ležíme. Raketová inženýrka to není, přesto je fakt fajn a má neustále dobrou náladu a pořád se směje. Při druhém kole si nechá naložit úplně stejně, nepolevuje a nadále si to užívá. Čas nakonec i lehce přetáhneme. Při odchodu se ptá, jestli jsem s ní byl spokojený a doufá, že se uvidíme znovu.
Po Rozali je Kristin druhá moje zkušenost, za kterou bych se klidně na Pernerovou vrátil. Jen je škoda té ceny, to si přece jen člověk dvakrát rozmyslí. Na to jak je mladá měla parádní přístup a pružnější ťapku jsem ještě neměl. Do toho ještě parádní tetování. Vlastně to je taková vytuněná Veronika, obě dvě pěkné, obě dvě tetované. Akorát Veronika je zdechlina, kterou to absolutně nebaví a Kristin je veselá, sexuchtivá a akrobatická s parádním GFE.
Nová Kristin v Ostravě
https://www.avizo.cz/erotika/nova-krist ... 08906.html
Adresa: Pernerova
Cena: 2000/30min, 3000/h
Telefon: 736 232 994
Tetované holky jsou má velká slabina, proto jsem se rozhodl, že to ještě jednou zkusím na Pernerove a zajdu tady za Kristin. Domluva telefonicky, na whatsapp moc neodepisuje. Už při prvním kontaktu si říkám, že by to mohlo být fajn. Holka je veselá, neustále se směje a má pořád dobrou náladu. Vzhledově trochu připomíná Veroniku ze stejné adresy, akorát s diametrálně lepší náladou. Po sprše začíná masáží, po chvilce ji strkám prsty dovnitř a pěkně si ji nažhavím. Kouř probíhá s, jelikož bez chtěla za dalších 500, což už celkově je přestřel. Orál ale nadstandard, dává ho hluboko, plive na péro, saje koule a udržuje oční kontakt. Polohy ráda mění, trojboj, z boku vleže. V čem je neuvěřitelná je její akrobacie, nohy dá až za hlavu, je neuvěřitelně pružná a nechá si naložit pořádně. Vzdychá uvěřitelně a ráda udržuje oční kontakt, až si člověk v tu chvíli myslí, že tam nakládá zamilovanou přítelkyni. I při poloze zezadu se nádherně prohne, přesně tak jak to má být. Zadek i pipinu má moc krásné, je překvapivě dost úzká na to, že říkala, že má dítě. Dokonce má v rozkroku piercing. Jediný mínus jsou malé, vyfouklé prsa. Po prvním kole se sama od sebe opravdu přitulí, lehne na rameno a jen ležíme. Raketová inženýrka to není, přesto je fakt fajn a má neustále dobrou náladu a pořád se směje. Při druhém kole si nechá naložit úplně stejně, nepolevuje a nadále si to užívá. Čas nakonec i lehce přetáhneme. Při odchodu se ptá, jestli jsem s ní byl spokojený a doufá, že se uvidíme znovu.
Po Rozali je Kristin druhá moje zkušenost, za kterou bych se klidně na Pernerovou vrátil. Jen je škoda té ceny, to si přece jen člověk dvakrát rozmyslí. Na to jak je mladá měla parádní přístup a pružnější ťapku jsem ještě neměl. Do toho ještě parádní tetování. Vlastně to je taková vytuněná Veronika, obě dvě pěkné, obě dvě tetované. Akorát Veronika je zdechlina, kterou to absolutně nebaví a Kristin je veselá, sexuchtivá a akrobatická s parádním GFE.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 1x
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 8x
Kattie95
https://www.amateri.com/cs/lide/3215844/Kattie95
Sídlí v Porubě. Domluva celkom v pohodě. Dá kompletní adresu, ale při příjezdu na místo nereaguje. Takže další ojeb.
Sídlí v Porubě. Domluva celkom v pohodě. Dá kompletní adresu, ale při příjezdu na místo nereaguje. Takže další ojeb.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 8x
LoliPoP25
https://www.amateri.com/cs/lide/2952598/LoliPoP25
Chodí do auta. Velmi špatná domluva, Ale i když nakonec dala adresu, kde se sejdeme (Plzeňská naproti Helbicha) tak po příjezdu na místo nereaguje.
https://www.amateri.com/cs/lide/2952598/LoliPoP25
Chodí do auta. Velmi špatná domluva, Ale i když nakonec dala adresu, kde se sejdeme (Plzeňská naproti Helbicha) tak po příjezdu na místo nereaguje.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 4x
Stejna zkusenost, pry prisla maminka na navstevu ..golum32 píše: ↑16 led 2025 18:22Kattie95
1280x1280_300.jpeg
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 21x
Soňa, 38 let, Ostrava - Mariánské Hory
Tel.: 728 979 449
Ceny: 1000/1500
https://www.amateri.com/cs/lide/2686018/SonaMar
https://www.avizo.cz/erotika/sona-st-pa ... 87406.html
Byl jsem někdy na podzim a nemůžu si ani za boha vzpomenout na adresu a tím, jak mariánky moc neznám, tak ji neumím ani najít na mapě. Ale v tom privátu už jsem před tím minimálně jednou byl. Poznávací znamení je koupelna s červenými obklady a debilním schodkem při vstupu do ní, o který jsem si málem nabil hubu.
Co se týče slečny, tak vzhledově +- kolem 40, takže věk odpovídá. Kdo je na štíhlejší, tak se mu bude líbit. Za mě pěkný zadek, ale malé a už značně povadlé prsa. Fotky sedí.
K akci, strojově nahoní, pak nasadí gumu, takže orál zřejmě jedině s (na možnost bez jsem se neptal) a jak ho strojově nahonila, tak ho i strojově kouřila. K sexu, ochotně střídá polohy, ale není tam žádný náznak jakéhokoli vzrušení, prostě jak nějaká Mařena u pásu v pátek odpoledne těsně před koncem šichty, hlavně ať už to má za sebou. Jediné plus jsou přijatelné ceny. Za sebe opakovat nebudu.
Byl jsem někdy na podzim a nemůžu si ani za boha vzpomenout na adresu a tím, jak mariánky moc neznám, tak ji neumím ani najít na mapě. Ale v tom privátu už jsem před tím minimálně jednou byl. Poznávací znamení je koupelna s červenými obklady a debilním schodkem při vstupu do ní, o který jsem si málem nabil hubu.
Co se týče slečny, tak vzhledově +- kolem 40, takže věk odpovídá. Kdo je na štíhlejší, tak se mu bude líbit. Za mě pěkný zadek, ale malé a už značně povadlé prsa. Fotky sedí.
K akci, strojově nahoní, pak nasadí gumu, takže orál zřejmě jedině s (na možnost bez jsem se neptal) a jak ho strojově nahonila, tak ho i strojově kouřila. K sexu, ochotně střídá polohy, ale není tam žádný náznak jakéhokoli vzrušení, prostě jak nějaká Mařena u pásu v pátek odpoledne těsně před koncem šichty, hlavně ať už to má za sebou. Jediné plus jsou přijatelné ceny. Za sebe opakovat nebudu.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Holka v pohodě. Má malé dítě-holčičku. Domluvit se s ní dá. Za mě ale chladná, opačko už ne.golum32 píše: ↑16 led 2025 18:22Kattie95
1280x1280_300.jpeg
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 24x
Jahve píše: ↑17 led 2025 08:07Soňa, 38 let, Ostrava - Mariánské Hory
big_21531709_file.jpg
big_21825701_file.jpg
Byl jsem u ní možná 2 roky zpátky .Byla na ulici Marie Pujmanové kde je privátní byt už delší dobu a holky se tam střídají a už hodně komentovaný protože tam nebývali dveře do koupelny s dřívějších recenzí si pamatuji že na to hodně norníku naráželo.
Dával jsem myslím 700 za půl hodinu oral bez a sex ale mě nesedla s přístupem pamatuji že jsem nějak se nemohl správně naladit .Už jsem neopakoval