Recenze Brno a okolí
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 252x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Recenze Brno a okolí
Další z kategorie nedá sa slečna respektive paní violka https://dobryprivat.cz/divka/violla/, dotyčná má kolem padesáti let, 41 je lež, fotky jsou dělané u fotografa , realita je horší, kozy jak vypuštěná duše od kola, proto je neukazuje. cena dva tisíce, ale půjde níž, pokud nemá zákazníky Lokalita víska u Blanska.tel420728933800 Paní nabízí jakýsi ,,lepší poetický sex,,, jakýsi astrální zážitek , prý bude váš průvodce.... povídali, že mu hráli, violka vypadá jak vysloužilá úřednice, a proto ji nic jiného ,než nabízet k sexu éteričnost nezbývá. Pamela Anderson zamlada by čáry máry nabízet nemusela, stačilo by jí ukázat dekolt Vergilius byl taky,, průvodce,, ale prováděl Danta peklem. Violku jsem navštívil , jen proto že jsem cestoval mezi Prahou a Brnem a měl jsem čas. Už mezi dveřmi jsem čul, že je něco špatně. Ale tma prijel jsem v deset a zvědavost mě priměly jít dál. Viola šuká v první patře svého rodinného domku u Blanska. Ona tam snaha z její strany i je(navzdory už z fotek patrné introverzi), ale jak říká klasik, komu není shůry dáno, v apatice nekoupí. Píchal jsem v té době jistou vnadnou blondýnu a s violou to nešlo. Měl jsem pocit, že jsem se z laguny někde na Maledivách přesunul do plytkého českého rybníka pokrytého sinicemi. Vím, že jsem se tenkrát neudělal, ačkoli jsem do toho bušil jak Mike Tyson zamlada. Prostě pohled na Violku přecházel můj kvítek mrazem a nutil mě vadnout..... Není každý den posvícení ... Když jsem tento zážitek vstřebal, napsal jsem na amatéry recenzi. Každý tuší, že nebyla pozitivní. Okamžitě se do mě pustil nějaký údajný kamarád, že takhle ne, že mi dá po hubě, že má dva metry a 120kg, Vyzíval mě na souboj, no když se dva kohouti perou o fešnou slípku proč ne, ale bít se o zvadlou Violku s vizáži strašidýlka barbuchy fakt ne , poslal jsem pána někam a vyklidil bojiště...Později jsem se dozvěděl pravdu. Volka šuká v rodinném domku, který obývá s manželem. To byl ten halama, který se do mě pustil na netu. Zpětně mi došlo proč jsem měl cělou dobu návštěvy ten divný , nepříjemný pocit. Nahoře šukám paní mámu a dole sedím její starej, sleduje telku a poslouchá, jestli do toho neřežu víc, než je zdrávo...BRRRRRj eště ted mám husí kůži. Takový kapitalismus po česku. suma sumárum, oceňuji , že viola používá vlastní fotky, tím ale výčet pozitiv končí. Tato paní z Blanska, kterou pase manžel, je knížní pana z Básníků a přestárlá Douchová z Vrchní prchni. sex s violou je navoněná zoufalost. Představte si ,že někde na Čukotce je filiálka výrobny kožichů a v jejím čele sedí sergej sergejevič, který nemá do čeho ,,píchnout, Moskva daleko, žena ještě dál a Sibiř za humny. Jedinou majitelkou kosočtverce v okolí v okolí je vysloužilá sekretářka Nataša. Tož Sirijoža rezignovaně ve slabé chvilce zahlásí,, Natašo Ivanovno,,, pojďte konat družbu dám vám za to pár rublů jako navíc. A Nastěnka vzdychne, opáčí sloužím lidu soudruhu vedoucí, lokne si vodky a úslužně roztáhne nohy. To je éterický sex v podání Violky. Podruhé bych za ní nešel ani zadarmo natož za dvojku. Prý ted s manželem opravují dům a potřebují peníze. Já to chápu, ale proč to mám financovat Viola je jméno ze Shakespeara a viola je opravdu ,,tragédie, z níž by se i Shakespearovi zlomil brk To není Romeo a Julie, Boře ano žárlivec Ottelo, to je Hamlet ve slipech, který se ptá stát či nestát!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 5x
Já tu trojku v PB4 jednou zkusil taky a opravdu bych to napsal podobně, jako Che. Jinak jsem odtud prakticky vždy odcházel velmi spokojený, ať to bylo u Barborky, Štěpánky nebo Natálky. Případně Elišky, dnes působící na Radnické.
Není to špatné v Erosu, ale se spokojeností to tam bylo už občas horší. Naposledy Betty. Holka - trochu macatější - sice snažívá, intelektuálně jednodušší, orál super (to je jistě důležitěšjí, než intelekt), akce proběhla v pohodě. Ale fotky, co prezentuje, a recenze mě naladily na něco víc. Naposledy zklamala moje favoritka Dominika, když po dohodě termínu na další den měla nedostupný mobil. Zachraňovala to Natálka v PB4.
JInak mám zkušenost, že ostatní slečny na jiných privátech jsou sázka do loterie. Fotky sice mnohdy navnadí, a ani nemusí být fake, ale akce často nesplní očekávání. Takže pokud už mám dát cca 2500,- Kč za hodinu, zvolím radějí osvědčenou slečnu.
Pro příklad - Gabča v Erosu - vysportovaná, malá prsa,takový typ můžu. Jak mě viděla, seznala, že hodina je zbytečně moc, stačí půl. Něžnosti a otlapkávání ne, ona je jiný typ dívky. Vlastní sex v pohodě v několika polohách, ale prostě stylem - dostal jsi, co jsi chtěl, vypadni. Fajn to naopak v Erosu bylo s Dominikou, Sofií nebo dokonce i Jessicou.
Asi to mělo být být píše v reakcích na recenze, ale poněkud mě nadzvedla ta zmínka o "preferovanosti" PB4. Myslím, že v Brně snad opravdu solidnější podnik není. Což měla být podstata výše uvedeného příspěvku. Kontakty a fotky snad jsou do dohledatelné. Nicméně OK, přidávám obrazovou přílohu.
PB4, Jugoslávská, dle map č.or. 154, tel.: 702 612 978
Duo Natálka a Julie Natálka Barborka Eliška, Radnická 4, tel. 704 267 786 Betty, Privát Eros, Palackého 32, tel. 776 747 102
Není to špatné v Erosu, ale se spokojeností to tam bylo už občas horší. Naposledy Betty. Holka - trochu macatější - sice snažívá, intelektuálně jednodušší, orál super (to je jistě důležitěšjí, než intelekt), akce proběhla v pohodě. Ale fotky, co prezentuje, a recenze mě naladily na něco víc. Naposledy zklamala moje favoritka Dominika, když po dohodě termínu na další den měla nedostupný mobil. Zachraňovala to Natálka v PB4.
JInak mám zkušenost, že ostatní slečny na jiných privátech jsou sázka do loterie. Fotky sice mnohdy navnadí, a ani nemusí být fake, ale akce často nesplní očekávání. Takže pokud už mám dát cca 2500,- Kč za hodinu, zvolím radějí osvědčenou slečnu.
Pro příklad - Gabča v Erosu - vysportovaná, malá prsa,takový typ můžu. Jak mě viděla, seznala, že hodina je zbytečně moc, stačí půl. Něžnosti a otlapkávání ne, ona je jiný typ dívky. Vlastní sex v pohodě v několika polohách, ale prostě stylem - dostal jsi, co jsi chtěl, vypadni. Fajn to naopak v Erosu bylo s Dominikou, Sofií nebo dokonce i Jessicou.
Asi to mělo být být píše v reakcích na recenze, ale poněkud mě nadzvedla ta zmínka o "preferovanosti" PB4. Myslím, že v Brně snad opravdu solidnější podnik není. Což měla být podstata výše uvedeného příspěvku. Kontakty a fotky snad jsou do dohledatelné. Nicméně OK, přidávám obrazovou přílohu.
PB4, Jugoslávská, dle map č.or. 154, tel.: 702 612 978
Duo Natálka a Julie Natálka Barborka Eliška, Radnická 4, tel. 704 267 786 Betty, Privát Eros, Palackého 32, tel. 776 747 102
Naposledy upravil(a) Terence dne 23 črc 2024 08:13, celkem upraveno 1 x.
-
- Světák bonviván
- Celkem hodnocení: 5276x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
Terence ,Terence píše: ↑22 črc 2024 09:03Já tu trojku v PB4 jednou zkusil taky a opravdu bych to napsal podobně, jako Che. Jinak jsem odtud prakticky vždy odcházel velmi spokojený, ať to bylo u Barborky, Štěpánky nebo Natálky. Případně Elišky, dnes působící na Radnické.
toto jsou podle tebe recenze ? vždy't jsi tu 2 roky.. už bys mohl pochopit, jak se recenze píšou.
vždyť jim chybí skoro vše, identifikace dívky, telefony, adresy, fotky.
toto jsi tak nějak vyblil vše dohromady a nemá to žádnou inmformační hodnotu bez těch údajů.
Dávám ti čas na doplnění a a jinak letíš
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 4x
1. Svůdná Kateřina
Brno - Zelný Trh
704487543
https://muzemted.cz/items/item/?id=740
2. 3.Klasika - V ceně - nebyla vůbec aktivní
Orál - V ceně - jen přes gumu, ona mi ho olizovala a vubec nesála - naprostá katastrofa
Vyhonění - Ano - mě to připadalo že má páro v ruce poprvé...
Autoerotika - V ceně - nevyužito
Masáž - V ceně - nevyužito
Masáž zakončení - V ceně - nevyužito
Masáž tantrická - V ceně - natřela mě olejem a 2x pomě přejela kozama
Masáž prostaty - V ceně - nevyužito
4.Cena hodina - 1700,-
5.Byl to malý byt 1+kk - sprchový kout byl čistý
6. Bez kamery
7. Sprcha její i moje byla součásti času.
8. Čistá byla, nedalo se s ní o ničem bavit, dokonce měla nejaký problém, že se za celou dobu na mě nepodívala.
9. Při sexu otáčela oči tak že jí bylo vidět jen bělmo - docela mě to udivilo, jako bych šukal demona.
Brno - Zelný Trh
704487543
2. 3.Klasika - V ceně - nebyla vůbec aktivní
Orál - V ceně - jen přes gumu, ona mi ho olizovala a vubec nesála - naprostá katastrofa
Autoerotika - V ceně - nevyužito
Masáž - V ceně - nevyužito
Masáž zakončení - V ceně - nevyužito
Masáž tantrická - V ceně - natřela mě olejem a 2x pomě přejela kozama
Masáž prostaty - V ceně - nevyužito
4.Cena hodina - 1700,-
5.Byl to malý byt 1+kk - sprchový kout byl čistý
6. Bez kamery
7. Sprcha její i moje byla součásti času.
8. Čistá byla, nedalo se s ní o ničem bavit, dokonce měla nejaký problém, že se za celou dobu na mě nepodívala.
9. Při sexu otáčela oči tak že jí bylo vidět jen bělmo - docela mě to udivilo, jako bych šukal demona.
-
- Světák bonviván
Barbare,Barbar123 píše: ↑30 črc 2024 23:041. Svůdná Kateřina
Brno - Zelný Trh
704487543
3.Klasika - V ceně - nebyla vůbec aktivní
Cena hodina - 1700,-
předpokládám, že jsi ji nešukal na Zelném rynku, bylo to na Radnické ?
Jak ta žena/dívka vypadala ? cca výška, váha ? věk 28 odpovídal ? ta fotka s jedním prsem odpovídá ?
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 4x
Ano, maš pravdu. Je to Radnická. Je to rohová budova hned u Zelného Trhu.
Výška tak 170, váha nevím, byla hubená, prsa měla obě. Věk jsem se neptal.
Výška tak 170, váha nevím, byla hubená, prsa měla obě. Věk jsem se neptal.
-
- Světák bonviván
OK, díky.
Pro pamětníky: je to dřívější Sandra, která působila na Tyršové. Poprvé jsem tam za ní byl v roce 2007, to ji bylo 20 let.
Pak byla i na dalších místech, třeba Došlíkova.
-
- Začátečník
Nedá sa , ukrajinské priváty, zaměřuji se na Brno ale platí i pro prahu a spol, V Brně sídlí ukrajinská filiálka na ulici Bratislavská ale můžesepřesunout- https://dobryprivat.cz/divka/nikky-2/Východní národy mají kočovnost v genech a jsou všude doma. Dávám číslo 606 332 325 , ale ukrajinské priváty mají milion čísel, pokud je pruser, staré zahodí a pořídí jiné. Cená záleží na tom zda.li majitel privátu byl na dovolené nebo se na ni chystá. Před dovolenou začánáme na trojce, po dovolené a vyhození z kopátka jsme na čtverce plus minus Rovněž v uk zařízeních je téměř nemožné potkat stejnou holku, svlečny pendlují mezi Brnem, Prahou, Plzní a Kyjevem. Taktéž netřeba zdůrazňovat že přezdívky jako Viky, Niky, Kiky a podob. jsou jen ilustrativní. Ukrajinské priváty těží z politiky a války . Podle mě ale politika na privátní scénu nepatrí a válka už vůbec ne. Už proto, že politika je věc veřejná kdežto privát z podstaty svého slova záležitost ryze soukromá alias privátní. Politici sice s občany permanentně vyjebávají, ale to neznamená, že se tento model ojebu musí nutně prenášet z poslanecké sněmovny do betle. Bohužel ukrajinské priváty jsou v praxi bez nadsázky brutální machiavelismus aplikovaný do sféry komerčního sexu . Politik před volbami slibuje hory doly, vystavuje na odiv své fotky kde vypadá o deset a víc let mladší a hýří úsměvy. Po volbách je zpravidla všechno jinak, hory nesplněných slibů, doly které nepremávají a propouští, úsměv střídá nasranost, iluzi mladosti, která neodolatelně zářila z plakátů, trhají důchodci, kteří se ptají, proč je vše dražší. A politici říkají,, no to víte no, agitace je jedna věc, real politika druhá, musíte ta naše předvolební proma brát s rezervou! A taky jsme museli do koalice. ,,… Jakási obdoba tohoto systému obchcávání voličů se odehrává na ukrajinských privátech. Z propagačních fotek se smějí lepé dívčiny mezi 18a 25. A nabízí cestu rájem a zázraky na počkání, hory a doly…. Lojza z Podolí a Venca z Kotěhůlek utíkají , div si nohy nepřerazí, aby si užily slibované rajské chvilky.. Iluze nebe, ale trvá jen do otevření dveří. Holka je zpravidla výrazně starší a vypadá jen ,,podobně,, jako na fotce. Misto úsměvu je nasraná , že vám musí jít otevřít. Inu, když šukáte 24 hodin v kuse leze to na mozek. Odpověď na kverulantskou otázku proč realita není jako reklama, je zpravidla v duchu, no ,,zlati,, nemůžu dávat obličej na internet ....Pokud někdo přestojí první šok a z důvodu extrémní nadrženosti zůstane , přichází další várka deziluzí. Svlečna velí, dovnitř(do sprchy), dovnitř (do kundy) po pěti minutách ven(jako z kundy)dovnitř(jako do sprchy) a ven (jako za dveře). Fotky slibovaly hory přímo Himaláje, v reálu se, ale konaly slabší Beskydy a dole to nevonělo, nebo se nesmělo sahat….. Zprivátněný jeliman zaplatil za hodinu a po 25 minutách stojí v Jiříkově vidění za dveřmi a přemítá zda-li se mu všechno zdálo, nebo to byla realita. Kontrola kapsy, v níž chybí tři až 5 tisíc napovídá, že bohužel nešlo o sen. Chtěl jebat a byl ojebán. Lojza z Podolí zadek má holý a Venca z Kotěhůlek stírá z čela čurek. Zatímco za dveřmi probíhá smíření s návštěvou pekla, které nabízelo eden, v bytě samotném pasák podojí svou ovečku. Ono to podojení je pouze ukázkou jak fungují koalice, slabšího se silnějším.....řekněme, že jí nechá dvě stovky a zbytek lačně strčí do šrajtofle z krokodýla. Pokud by se okradený nešťastník za dveřmi dožadoval reklamace, přichází na scénu spolehlivé vyjednávací duo Sergej s Ivanem, kteří dotěrovi vysvětlí, že kdo nepodporuje Ukrajinu podporuje hajzla Putina a zaslouží naklepat jak řízek. Tedy norník po návštěvě uk privátu se cítí jako volič měsíc po volbách Jakmile vidíte 20tku která se na vás směje z fotky, tento inzerát proskočte. Normální holka ksicht ve výkladní skříni internetu nevystavuje. Přijdete jen o peníze a iluze k tomu. Než Anuška od Dněpru raději anča dlaňovka u lechtivého videa. Užijete si víc. a ušetříte. Politický důvod návštěvy , jako že pomůžete válkou zmítané zemi je taktéž zcestný. Holky mnohdy ani z Ukrajiny nejsou(jedná se o Moldavanky bělorusky a podobně) a pokud z Ukrajiny jsou , smetanu za ně spolknou nenažraní mafiáni, kteří jezdí mercedesem a staví zámky za desítky milionů. Na závěr se dají obě linie politická i kurevská spojit. Porážka ,,zla, ,, které s námi vyjebává není složitá. Prostě stačí nedávat vychcaným politikům hlasy a předraženym štětkám respektive jejich vychcaným pasákům zase peníze. Politický marast zapříčiňují hloupí voliči a katastrofální úroveň privátní scény zase blbí topiči, kteří strkají tatíčka Masaryka chudáka neprozřetelně do lačné vagíny. Dávám fotky ale zdůrazňuji, že fotky jsou nafouklý fake. Modelky z vyzází mladé bardodtky z fotek budou na Bahamách, na Bali na Baleárských ostrovech a ne v Brně na blbé Bratislavské… samozřejmě může se stát, že někdo potká na uk privátu svou,, fem fatal, a odejde maximálně spokojen. Ale tato možnost se rovná miliardové výhre v loterii. Není nemožná ale výrazně nepravděpodobná.Já neznám nikoho, kdo by byl na ukrajinských privátech spokojen. To o něčem vypovídá. Recenze se pohybují v rozmezí hrůza až horor. To je vypovýdající ještě víc!
-
- Světák bonviván
Jose123 ,Jose123 píše: ↑03 srp 2024 22:15Nedá sa , ukrajinské priváty, zaměřuji se na Brno ale platí i pro prahu a spol, V Brně sídlí ukrajinská filiálka na ulici Bratislavská ale můžesepřesunout..... Dávám číslo 606 332 325 , ale ukrajinské priváty mají milion čísel, pokud je pruser, staré zahodí a pořídí jiné. Cená záleží na tom zda.li majitel privátu byl na dovolené nebo se na ni chystá.
..... Ukrajinské priváty těží z politiky a války . Podle mě ale politika na privátní scénu nepatrí a válka už vůbec ne. ...
....... trvá jen do otevření dveří. Holka je zpravidla výrazně starší a vypadá jen ,,podobně,, jako na fotce. Misto úsměvu je nasraná , že vám musí jít otevřít. Inu, když šukáte 24 hodin v kuse leze to na mozek. .....
….. Zprivátněný jeliman zaplatil za hodinu a po 25 minutách stojí v Jiříkově vidění za dveřmi a přemítá zda-li se mu všechno zdálo, nebo to byla realita. Kontrola kapsy, v níž chybí tři až 5 tisíc napovídá, že bohužel nešlo o sen. Chtěl jebat a byl ojebán. .....
..... Pokud by se okradený nešťastník za dveřmi dožadoval reklamace, přichází na scénu spolehlivé vyjednávací duo Sergej s Ivanem,.... Holky mnohdy ani z Ukrajiny nejsou(jedná se o Moldavanky bělorusky a podobně) , smetanu za ně spolknou nenažraní mafiáni, kteří jezdí mercedesem a staví zámky za desítky milionů.......
...... Prostě stačí nedávat vychcaným politikům hlasy a předraženym štětkám respektive jejich vychcaným pasákům zase peníze. Politický marast zapříčiňují hloupí voliči a katastrofální úroveň privátní scény zase blbí topiči, kteří strkají tatíčka Masaryka chudáka neprozřetelně do lačné vagíny.
.......
fotky jsou nafouklý fake. Modelky z vyzází mladé bardodtky z fotek budou na Bahamách.. ne v Brně na blbé Bratislavské… ....
..... .Já neznám nikoho, kdo by byl na ukrajinských privátech spokojen. Recenze se pohybují v rozmezí hrůza až horor. To je vypovýdající ještě víc!
celkem věřím, že máš dobrý úmysl varovat před ruskojazyčnými priváty (nejsou to zdaleka jen ukrajinské, ale minimálně stejně tak ruské či moldavské),
ale nedá se to číst , je třeba členit text a psát podstatné věci a ne k tomu hned komentář.
Zásadní je to, že toto je vlákno recenzí, kde by měly být jen fakta, podstatné doplňující komentáře, telefony, odkazy, adresy,
a ne spoustu sice dobře míněných, ale velmi nepřehledných ideí.
To patří do vláken Reakce anebo Off Topic.
Ruskojazyčné priváty zdaleka v Brně nejsou jen na Bratislavské- Apartementy na č. 72),
vedle toho byly vedle na Spolkové.
Dále se vyskytly na Rumišti 10 (Apartmán Rumiště ),
na Lidické 5,
v současnosti většinou na Veveří 37.
Byly také na Štursové v Komíně.
Bez problému píšu i přesnou adresu, protože se zde nejedná o nějaký soukromý byt, ale většinou pronajaté apartementy.
Navíc u slečen, které nepodávají zrovna dobrý výkon, ale šidí na čase, mají nehorázné ceny.
Ano, jak píše Jose, většina výdělků jde na vrub jejich ochránců, nazývané dejme tomu mafiáni či organizátoři, pastevci.
Celkem pravidelně tyto slečny migrují do řady měst v naší zemi, zejména Pardubice, Jihlava, Plzeň, ČB, Olomouc, Prostějov.
Co je ale nejhorší, množství našich "kolegů, norníků" , jim na to skáčí.. , a neustále se chtějí přesvědčovat, že je oklamou, ojebou.
Chtějí je "vyzkoušet".
Pár jedinců si mlaská, že si tam vůbec zašukají , občas s mladou ženskou, jindy s mnohem starší než je inzerovaná... a chválí ji slovy, že kvalitu je třeba si připlatit.
Bohužel tímto se kazí celková nabídka, nejen v Brně.
I tady lze si dělat poznámky, dávat na forum fotky (i když jsou většinou fake), upozorňovat - spíše jako prevenci, kam nechodit.
Jak budu mít trochu čas, tak přidám podrobnější přehled.
- Che
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 32x
Barborka, Privátek Brno 4, Brno - Černá Pole, Jugoslávská ul.
20 let, 150/49/1
Krásná a mladičká slečna BARBORKA tě zve k sobě na privátek.. Nabízím klasiku, orálek (po domluvě i bez), líbání po domluvě, 69, lehké SM – v roli subinky, masáže, mazlení, autoerotiku, footfetish, vyvrcholení na tělo a dál je vše na domluvě.. Jsem tu pro vás od PONDĚLÍ do ČTVRTKA od 9h do 18h.. Pro více info prosím zavolej.. Budu se těšit.. Foto 100% originál! Eskort NENABÍZÍM! A na SMS NEREAGUJI.. Děkuji za pochopení..
Objednávky a rezervace jsou vyřizovány centrálně na tel. č. podniku 702612978. Domluva je velmi dobrá a vstřícná. V inzerci jsou zobrazeny dostupné dívky, má-li privát zavřeno, děvčata neinzerují.
Cena 1h - 1900 Kč, klasické příplatky à 500. Návštěvy jiné délky nevyužívám, takže ceny neznám.
Jsem Barborčiným stálým klientem už více než pět let. Je pravdou, že za tu dobu zestárla jen o dva roky , ale děvče vypadá velmi mladistvě a udávaný věk je více než uvěřitelný.
Již před časem Barborka okořenila naše dovádění svůdně nemravným kostýmkem služebné.
Při poslední návštěvě jsem opět zatoužil po podobném zpestření. Požádal jsem proto dívku, aby si na sebe zase vzala něco vyzývavého. Nabídla mi oblečky zdravotní sestřičky, japonské školačky nebo servírky. Jelikož jsem si z uvedeného nedokázal vybrat a navíc mám rád překvapení, nechal jsem volbu na ní. Odebral jsem se do koupelny a těšil se zpět do pokoje. Po návratu jsem zalapal po dechu. Barča mě přivítala jako japonská školačka. Byla ohromně vzrušující! Podobně jako onehdy, coby nemravná služebná. Neumím se rozhodnout, co bylo smyslnější. Nebudu popisovat, co následovalo. Jen bych musel opakoval to, co citoval z mé recenze na brněnském fóru kolega Jose123 ve snaze mě dehonestovat.
"Je nezpochybnitelnou pravdou, že zážitky s některými děvčaty mě inspirují, řekl bych, až ke "krásné literatuře". Bez výjimky s těmi, ke kterým se vracím (logicky, jinak bych se k nim asi nevracel ). Osobně si to vysvětluji spíše tím, že se k ženám umím chovat a ony mi prostě oplácácejí stejnou mincí.
Nezáviď, nevymýšlej konspirační teorie, místo toho studuj etiketu, piluj dobré mravy, pracuj na svém charismatu a jednou to možná také zažiješ. Pak sem o tom nezapomeň napsat."
P.S.
Doposud jsem, až na pár vyjímek, publikoval své recenze převážně na brněnském fóru S4Y. Nevím, zda se jedná o záměr nebo "jen" neřešený technický problém, ale na S4Y se nemohou registrovat noví uživatelé. Pokud tento stav setrvá, logicky to bude dříve nebo později znamenat konec fóra. Proto všechny nové recenze budu uveřejňovat i zde a dle časových možností sem postupně přenesu i některé své starší, ale obsahově aktuání, recenze.
20 let, 150/49/1
Krásná a mladičká slečna BARBORKA tě zve k sobě na privátek.. Nabízím klasiku, orálek (po domluvě i bez), líbání po domluvě, 69, lehké SM – v roli subinky, masáže, mazlení, autoerotiku, footfetish, vyvrcholení na tělo a dál je vše na domluvě.. Jsem tu pro vás od PONDĚLÍ do ČTVRTKA od 9h do 18h.. Pro více info prosím zavolej.. Budu se těšit.. Foto 100% originál! Eskort NENABÍZÍM! A na SMS NEREAGUJI.. Děkuji za pochopení..
Objednávky a rezervace jsou vyřizovány centrálně na tel. č. podniku 702612978. Domluva je velmi dobrá a vstřícná. V inzerci jsou zobrazeny dostupné dívky, má-li privát zavřeno, děvčata neinzerují.
Cena 1h - 1900 Kč, klasické příplatky à 500. Návštěvy jiné délky nevyužívám, takže ceny neznám.
Jsem Barborčiným stálým klientem už více než pět let. Je pravdou, že za tu dobu zestárla jen o dva roky , ale děvče vypadá velmi mladistvě a udávaný věk je více než uvěřitelný.
Již před časem Barborka okořenila naše dovádění svůdně nemravným kostýmkem služebné.
Při poslední návštěvě jsem opět zatoužil po podobném zpestření. Požádal jsem proto dívku, aby si na sebe zase vzala něco vyzývavého. Nabídla mi oblečky zdravotní sestřičky, japonské školačky nebo servírky. Jelikož jsem si z uvedeného nedokázal vybrat a navíc mám rád překvapení, nechal jsem volbu na ní. Odebral jsem se do koupelny a těšil se zpět do pokoje. Po návratu jsem zalapal po dechu. Barča mě přivítala jako japonská školačka. Byla ohromně vzrušující! Podobně jako onehdy, coby nemravná služebná. Neumím se rozhodnout, co bylo smyslnější. Nebudu popisovat, co následovalo. Jen bych musel opakoval to, co citoval z mé recenze na brněnském fóru kolega Jose123 ve snaze mě dehonestovat.
Tato citace se sice týkala trojky s Barborkou a Julií, nicméně návštěva samotné Barborky nebo Julie je velmi podobná a jsem moc rád, že zde i na brněnsém fóru se našli tací, která má slova potvrzují. Kolegovi Jose123 mohu poslat jen stejný vzkaz, jako podobnému závistivci na brněnském fóru:Jose123 píše: ↑17 čer 2024 20:04...Na pravdě je krásné to, že vždycky vyjde po čase najevo. Jedna bývalá,, ťapina,, se přede mnou prořekla jak je to s tím mizením ala Copperfield doopravdy. Kdepak revoluce , syndrom Mirka Dušína a gentlemanství. Sprosté čecháčkovství kombinované s americkým kapitalismem. Soudruh moderátor je domluvený s určitými priváty, nad kterými drží ochrannou ruku. Blokuje negativní recenze, které se jich týkají, a za to má ,, výhody, Někdy dokonce na privát, který mu jde na ruku, píše poněkud umakartové chvalozpěvy, Důkazem, kterým se pan Che střílí do vlastní nohy, je science fiction o tom, kterak si zatrojčil v privátu Brno 4 Dávám k nahlédnutí ,nechť každý posoudí sám. …..a ocitl jsem se ve spárech dvou divokých koček s pekelně nabroušenými drápky, kterými ale umí i něžně polaskat a pohladit. Dívky odstartovaly opravdu ostrou jízdu, plnou živočišné vášně a jejich dravého mládí. Hned po příchodu ze sprchy mě povalily na postel a ve vzájemně dokonalé souhře svých něžných rukou, mrštných jazýčků, smyslných rtů a celých svých krásných, pevných těl se do mě pustily. Nejen má ústa zahrnuly bouřlivými polibky, vynalézavě si pohrávaly se všemi představitelnými, a snad i nepředstavitelnými, erotogenními zónami. Atmosféra v pokoji doslova jiskřila silným erotickým nábojem. Když si mě dokonale připravily, postupně se se mnou obě pomilovaly. Ani jedna při tom nezahálela a aktivně napomáhala a stimulovala mě k co nejhlubšímu erotickému prožitku.
Na závěr mi holky nabídly masáž, dal jsem ale přednost prostému přitulení a příjemné konverzaci s nimi. Přesto mě nepřestávaly „otlapkávat“ a staraly se, aby mi bylo co nejpříjemněji až do konce.
Bylo to vyčerpávající, ale bylo mi naprosto skvěle.
Snad jen jedinou výtku bych měl. Nevím, jakým způsobem děvčata dokáží manipulovat s časoprostorem , ale hodina v jejich okouzlující společnosti uběhne jako pouhý okamžik!...
"Je nezpochybnitelnou pravdou, že zážitky s některými děvčaty mě inspirují, řekl bych, až ke "krásné literatuře". Bez výjimky s těmi, ke kterým se vracím (logicky, jinak bych se k nim asi nevracel ). Osobně si to vysvětluji spíše tím, že se k ženám umím chovat a ony mi prostě oplácácejí stejnou mincí.
Nezáviď, nevymýšlej konspirační teorie, místo toho studuj etiketu, piluj dobré mravy, pracuj na svém charismatu a jednou to možná také zažiješ. Pak sem o tom nezapomeň napsat."
P.S.
Doposud jsem, až na pár vyjímek, publikoval své recenze převážně na brněnském fóru S4Y. Nevím, zda se jedná o záměr nebo "jen" neřešený technický problém, ale na S4Y se nemohou registrovat noví uživatelé. Pokud tento stav setrvá, logicky to bude dříve nebo později znamenat konec fóra. Proto všechny nové recenze budu uveřejňovat i zde a dle časových možností sem postupně přenesu i některé své starší, ale obsahově aktuání, recenze.
-
- Světák bonviván
Nevím, proč na brněnském fóru Admin neřeší zablokování nových zájemců, jejich registraci. Možná to skutečně již nechce provozovat anebo je možná jen málo místa na disku. Ale to spekuluji.Che píše: ↑05 srp 2024 10:46... Doposud jsem, až na pár vyjímek, publikoval své recenze převážně na brněnském fóru S4Y. Nevím, zda se jedná o záměr nebo "jen" neřešený technický problém, ale na S4Y se nemohou registrovat noví uživatelé. Pokud tento stav setrvá, logicky to bude dříve nebo později znamenat konec fóra.
... Proto všechny nové recenze budu uveřejňovat i zde a dle časových možností sem postupně přenesu i některé své starší, ale obsahově aktuání, recenze.
Konec S4Y by bylo jistě škoda. Je tam spousta informací, spousta recenzí a nejen to, je to de facto psaná historie brněnského norničení od roku 2005.
To žádné město v ČR nemá. Šikovný norník z toho si vezme ponaučení. Mj. taky to, že se různé situace v běhu času opakují, zejména boj norníků za lepší služby, za lepší ceny. Byly období, kdy měli nahoře norníci, jindy zase protistrana.
Ano, nedá se vyloučit, že S4Y se ukončí, proto myšlenka sem psát recenze, aby se neztratily, je správná.
Pokud chceš psát, Che, sem recenze, jsi vítán. Stejně jako každý jiný.
Bude-li těch příspěvků hodně, změním strukturu vláken v brněnské kapitole, aby to bylo přehlednější.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 0x
LALUNKA 26_ tel. 721 750 819 v Brně Studendtká ul. - VAROVÁNÍ !!!!!!!!!!!!
https://dobryprivat.cz/divka/lalunka-26/
Tato holčina tady už má hodnocení z doby působení ve Zlínském praji, Liberci a pod.
Ale popořadě...
V inzerátu má uveden jazyk čeština a angličtina. Česky mluvila hodně špatně, v podstatě nabídla jen Angličtinu. Poté co jsem zjistil že to je Polka (ne Ukrajinka, jak si někteří mysleli) jsem s ní dál už mluvil jen polsky.
Holčina mladá (i když fotky jsou už přeci jen asi trochu starší) a hezká. Moc hezký prsa, pevný dvojky. Tím to ale bohužel končí. Do telefonu tvrdila cenu 2tis, na místě jsme zjistil že to je jen za 1/2 hodiny, ne za hodinu, kterou jsem původně chtěl... Byla hezká, nakonec jsem zůstal s tím že jen na 1/2 hodiny a uvidí se.
Jakmile dostala zaplaceno, holka povýšená, arogantní, kybicovala mě kam mám a nemám položit ručník, kam a jak si mám lehnout...
Když jsem jí řekl ať tak nespěchá, že bych si ji chtěl trochu osahat nebo namasírovat, řekla "já nechci". Jen rychlé rozkouření, natažení gumy, nasednutí a za 5 min bylo hotovo. Ani jsem si nestihl sáhnout na ty hezký kozy. Respektive by mi to ani nedovolila. Nakonec jsem ještě dostal pojeb že jsem jí neřekl zavčas že už jsem... vyhazov do koupelny a hotovo. Jakýkoli náznak sympatie, snaha třeba o pokec, když už to bylo tak rychlý, prostě nic.
Za mě asi nejhůř utracený peníze vůbec. Cítil jsem se zpětně jako blbec, že jsem s sebou nechal takto manipulovat. A to jsem chtěl původně hodinu...
Po dlouhé době holka s hezkou postavou a tak otřesný chování...
Tato holčina tady už má hodnocení z doby působení ve Zlínském praji, Liberci a pod.
Ale popořadě...
V inzerátu má uveden jazyk čeština a angličtina. Česky mluvila hodně špatně, v podstatě nabídla jen Angličtinu. Poté co jsem zjistil že to je Polka (ne Ukrajinka, jak si někteří mysleli) jsem s ní dál už mluvil jen polsky.
Holčina mladá (i když fotky jsou už přeci jen asi trochu starší) a hezká. Moc hezký prsa, pevný dvojky. Tím to ale bohužel končí. Do telefonu tvrdila cenu 2tis, na místě jsme zjistil že to je jen za 1/2 hodiny, ne za hodinu, kterou jsem původně chtěl... Byla hezká, nakonec jsem zůstal s tím že jen na 1/2 hodiny a uvidí se.
Jakmile dostala zaplaceno, holka povýšená, arogantní, kybicovala mě kam mám a nemám položit ručník, kam a jak si mám lehnout...
Když jsem jí řekl ať tak nespěchá, že bych si ji chtěl trochu osahat nebo namasírovat, řekla "já nechci". Jen rychlé rozkouření, natažení gumy, nasednutí a za 5 min bylo hotovo. Ani jsem si nestihl sáhnout na ty hezký kozy. Respektive by mi to ani nedovolila. Nakonec jsem ještě dostal pojeb že jsem jí neřekl zavčas že už jsem... vyhazov do koupelny a hotovo. Jakýkoli náznak sympatie, snaha třeba o pokec, když už to bylo tak rychlý, prostě nic.
Za mě asi nejhůř utracený peníze vůbec. Cítil jsem se zpětně jako blbec, že jsem s sebou nechal takto manipulovat. A to jsem chtěl původně hodinu...
-
- Světák bonviván
Správné varování, Pavell.Pavell píše: ↑10 srp 2024 00:13LALUNKA 26_ tel. 721 750 819 v Brně Studendtká ul. - VAROVÁNÍ !!!!!!!!!!!!
....
....
Za mě asi nejhůř utracený peníze vůbec. 2000 Kč/ půlhodinu. Cítil jsem se zpětně jako blbec, že jsem s sebou nechal takto manipulovat. A to jsem chtěl původně hodinu...
Ale spíše už její předchozí reference měly odradit.
Patří k tomu ještě fotka.
- Che
- Začátečník
Eliška, tel.: 704267786, centrum Brna poblíž Zelného trhu
24 let, 171/62/3
Zdravím pánové, moje jméno je Eliška je mi 24let. Sídlím v centru Brna v moderním privátku.
Na co se můžeš těšít: orálek (lze i bez), sex s ochranou, autoerotika, sprška, mazlení, vyvrcholení na tělo. A také si můžeme skvěle pokecat o všem co budeš mít na srdci. Individuální přístup ke každému.
Mám přírodní 3jky prsa, vysoká 171cm.. Když budu mít telefon vypnutý, mám zavřeno. Stačí zanechat zprávu, klidne i na WhatsApp. Foto 100% originál!
K dispozici : od 10-18h.
Budu se těšit Eliška
Elišku jsem poprvé navštívil na přelomu září a října roku 2022 v době jejího působení v Privátku Brno 4. Zde je moje tehdejší recenze, kterou jsem publikoval na brněnském fóru:
Eliška je sympatické, pohledné, milé, komunikativní děvče. Udávaný věk působí uvěřitelně. Menší výhrady bych vyjádřil k inzerovaným fotografiím. Mám za to, že v reálu Eliška vypadá mnohem lépe než na fotkách. Z těch jsem nabyl dojmu, že Eliška bude trošku "oplácaná" slečna, ale skutečnost je zcela jiná. Její ladně mladistvé ženské křivky zdobí, nejen znaleckému oku lahodící, štíhlé tělo. Také její poprsí působí na fotkách celkem nepevným dojmem. Skutečnost je opět o dost jiná. Její ňadra jsou sice oproti fotkám nepatrně méně bujná, zato nádherně pevná, a svou krásou svádějí k rozkošným hrátkám...
Eliška se přiznala, že není v oboru úplnou začátečnicí, nicméně její projev byl spontání a prostý "profesionálních" manýrů. Drobnou výhradu bych měl k tomu, že některé služby, které bych osobně považoval za součást standardu, nabízí za příplatek. Na druhou stranu se dá pochopit, že může jít o jakési preventivní opatření a v praxi (podle vzájemných sympatií) nemusí být až tak zcela striktní.
Resumé? S Eliškou jsem stávil nadmíru příjemnou hodinu. Obvzláště musím vyzdvihnout nápaditý orálek a celkovou schopnost navodit velmi erotickou atmosféru.
Tehdy někteří kolegové vyjádřili nesouhlas s tím, že jsem Elišku označil za štíhlou. Rozpoutala se okolo toho docela divoká diskuze, na kterou jsem asi po měsíci reagoval takto:
Pod vlivem dojmů z první návštěvy jsem nedávno znovu vyhledal Eliščinu společnost.
Nejprve se vrátím k dívčině postavě. Po mojí recenzi jsem byl některými kolegy ztrhán za to, že jsem Elišku označil za štíhlou. Přiznám se, že jsem znejistěl, začal o sobě pochybovat, o svém zdravém rozumu, o kvalitě svého oftalmologa... Tentokrát jsem Eliščině postavě věnoval nejeden ostříží pohled a dospěl jsem k závěru, že můj rozum i oční lékař jsou v pořádku. Nemohu si pomoci, ale Eliška je normální štíhlé děvče. Není vychrtlá, není oplácaná, není nevímjaká, má prostě normální zdarvou postavu, nad kterou by každý výživový poradce zaplakal, protože kdyby taková byla každá žena, oni (rozuměj výživoví poradci) by chcípli hladem.
Nehodlám hodnotit zda je Eliška podprůměrně, průměrně nebo nadprůměrně hezká. To každý můžeme vidět jinak. Mně se líbí. Navíc, byla na mě milá, co se týká erotiky, rozhodně jsem nebyl zklamán.
Velmi rád ženy přirovnávám ke květinám. Jak už se zmínil ve své recenzi někdo přede mnou, po ulici chodí stovky žen. Podobně rostou stovky květin na louce. Každého zaujme jiná. Jejich skutečnou krásu však neodhalíme, dokud k nim nepřivoníme. I zdánlivě obyčejný květ může neobyčejně vonět. Eliščina vůně na mě zapůsobila neobyčejně opojně. Nemůžu se dočkat, až přivoním znovu.
A konečně poslední recenzi jsem napsal v říjnu 2023, když Eliška začala působit nedaleko Zelného trhu:
Po malé rozcvičce, Eliška sídlí v útulné garzonce, až nahoře v domě bez výtahu nedaleko Zelného trhu, na mě ve dveřích čekala šíhlá, usměvavá tmavovláska. Nebylo to pro mě žádné překvapení. Elišku znám už z jejího působení v PB4. Po milém přivítání, chvilce klábosení a nezbytných hygienických úkonech, mě Eliška vtáhla do víru vášnivých a bouřlivých erotických hrátek...no, až hanba vzpomínat!
Eliška je stále ta milá a sympatická, ale také inteligentní dívka, která vám svojí laskavostí a něhou smíšenou s prudkou živočišností dokáže připravit rozkoše sedmého nebe. A když už jsem byl zcela vyšťaven, a zbyly mí síly jen na nezávaznou konverzaci, Eliška stejně dokázala navodit tak příjemnou atmosféru, že se mi vůbec nechtělo zvednout a odejít.
Byli jsme domluveni na hodinovou návštěvu, za kterou jsem jí při odchodu odevzdal 2000. Nutno však podotknout, že s hlídáním času si Eliška starosti nedělala. Její hlavní starostí byla má spokojenost.
Jak jsem již předeslal ve svém předchozím příspěvku, chci zde zveřejnit některé své starší, ale obsahově aktuální recenze z brněnského fóra. Na recenzích Elišky nemám celkem co měnit. Snad jen musím aktualizovat cenu. Při poslední návštěvě, cca před třemi týdny, jsem za hodinovou návštěvu platil 2500 vč. OB.
Protože se Eliška věnuje klientovi a nikoliv telefonu, je někdy problém se jí dovolat. Proto s ní osobně preferuji domluvu přes WhatsApp, která funguje perfektně.
P.S.
Jistě se najdou tací, kteří se mnou nebudou souhlasit, ale stále jsem toho názoru, že nad Eliščinou hezkou postavou by výživoví poradci zaplakali.
Fotky ze sprchy jsou víceméně aktuální. Fotku v živůtku a tangách používala už v době, kdy jsem psal první recenzi, ale v podstatě je aktuální také.
24 let, 171/62/3
Zdravím pánové, moje jméno je Eliška je mi 24let. Sídlím v centru Brna v moderním privátku.
Na co se můžeš těšít: orálek (lze i bez), sex s ochranou, autoerotika, sprška, mazlení, vyvrcholení na tělo. A také si můžeme skvěle pokecat o všem co budeš mít na srdci. Individuální přístup ke každému.
Mám přírodní 3jky prsa, vysoká 171cm.. Když budu mít telefon vypnutý, mám zavřeno. Stačí zanechat zprávu, klidne i na WhatsApp. Foto 100% originál!
K dispozici : od 10-18h.
Budu se těšit Eliška
Elišku jsem poprvé navštívil na přelomu září a října roku 2022 v době jejího působení v Privátku Brno 4. Zde je moje tehdejší recenze, kterou jsem publikoval na brněnském fóru:
Eliška je sympatické, pohledné, milé, komunikativní děvče. Udávaný věk působí uvěřitelně. Menší výhrady bych vyjádřil k inzerovaným fotografiím. Mám za to, že v reálu Eliška vypadá mnohem lépe než na fotkách. Z těch jsem nabyl dojmu, že Eliška bude trošku "oplácaná" slečna, ale skutečnost je zcela jiná. Její ladně mladistvé ženské křivky zdobí, nejen znaleckému oku lahodící, štíhlé tělo. Také její poprsí působí na fotkách celkem nepevným dojmem. Skutečnost je opět o dost jiná. Její ňadra jsou sice oproti fotkám nepatrně méně bujná, zato nádherně pevná, a svou krásou svádějí k rozkošným hrátkám...
Eliška se přiznala, že není v oboru úplnou začátečnicí, nicméně její projev byl spontání a prostý "profesionálních" manýrů. Drobnou výhradu bych měl k tomu, že některé služby, které bych osobně považoval za součást standardu, nabízí za příplatek. Na druhou stranu se dá pochopit, že může jít o jakési preventivní opatření a v praxi (podle vzájemných sympatií) nemusí být až tak zcela striktní.
Resumé? S Eliškou jsem stávil nadmíru příjemnou hodinu. Obvzláště musím vyzdvihnout nápaditý orálek a celkovou schopnost navodit velmi erotickou atmosféru.
Tehdy někteří kolegové vyjádřili nesouhlas s tím, že jsem Elišku označil za štíhlou. Rozpoutala se okolo toho docela divoká diskuze, na kterou jsem asi po měsíci reagoval takto:
Pod vlivem dojmů z první návštěvy jsem nedávno znovu vyhledal Eliščinu společnost.
Nejprve se vrátím k dívčině postavě. Po mojí recenzi jsem byl některými kolegy ztrhán za to, že jsem Elišku označil za štíhlou. Přiznám se, že jsem znejistěl, začal o sobě pochybovat, o svém zdravém rozumu, o kvalitě svého oftalmologa... Tentokrát jsem Eliščině postavě věnoval nejeden ostříží pohled a dospěl jsem k závěru, že můj rozum i oční lékař jsou v pořádku. Nemohu si pomoci, ale Eliška je normální štíhlé děvče. Není vychrtlá, není oplácaná, není nevímjaká, má prostě normální zdarvou postavu, nad kterou by každý výživový poradce zaplakal, protože kdyby taková byla každá žena, oni (rozuměj výživoví poradci) by chcípli hladem.
Nehodlám hodnotit zda je Eliška podprůměrně, průměrně nebo nadprůměrně hezká. To každý můžeme vidět jinak. Mně se líbí. Navíc, byla na mě milá, co se týká erotiky, rozhodně jsem nebyl zklamán.
Velmi rád ženy přirovnávám ke květinám. Jak už se zmínil ve své recenzi někdo přede mnou, po ulici chodí stovky žen. Podobně rostou stovky květin na louce. Každého zaujme jiná. Jejich skutečnou krásu však neodhalíme, dokud k nim nepřivoníme. I zdánlivě obyčejný květ může neobyčejně vonět. Eliščina vůně na mě zapůsobila neobyčejně opojně. Nemůžu se dočkat, až přivoním znovu.
A konečně poslední recenzi jsem napsal v říjnu 2023, když Eliška začala působit nedaleko Zelného trhu:
Po malé rozcvičce, Eliška sídlí v útulné garzonce, až nahoře v domě bez výtahu nedaleko Zelného trhu, na mě ve dveřích čekala šíhlá, usměvavá tmavovláska. Nebylo to pro mě žádné překvapení. Elišku znám už z jejího působení v PB4. Po milém přivítání, chvilce klábosení a nezbytných hygienických úkonech, mě Eliška vtáhla do víru vášnivých a bouřlivých erotických hrátek...no, až hanba vzpomínat!
Eliška je stále ta milá a sympatická, ale také inteligentní dívka, která vám svojí laskavostí a něhou smíšenou s prudkou živočišností dokáže připravit rozkoše sedmého nebe. A když už jsem byl zcela vyšťaven, a zbyly mí síly jen na nezávaznou konverzaci, Eliška stejně dokázala navodit tak příjemnou atmosféru, že se mi vůbec nechtělo zvednout a odejít.
Byli jsme domluveni na hodinovou návštěvu, za kterou jsem jí při odchodu odevzdal 2000. Nutno však podotknout, že s hlídáním času si Eliška starosti nedělala. Její hlavní starostí byla má spokojenost.
Jak jsem již předeslal ve svém předchozím příspěvku, chci zde zveřejnit některé své starší, ale obsahově aktuální recenze z brněnského fóra. Na recenzích Elišky nemám celkem co měnit. Snad jen musím aktualizovat cenu. Při poslední návštěvě, cca před třemi týdny, jsem za hodinovou návštěvu platil 2500 vč. OB.
Protože se Eliška věnuje klientovi a nikoliv telefonu, je někdy problém se jí dovolat. Proto s ní osobně preferuji domluvu přes WhatsApp, která funguje perfektně.
P.S.
Jistě se najdou tací, kteří se mnou nebudou souhlasit, ale stále jsem toho názoru, že nad Eliščinou hezkou postavou by výživoví poradci zaplakali.
Fotky ze sprchy jsou víceméně aktuální. Fotku v živůtku a tangách používala už v době, kdy jsem psal první recenzi, ale v podstatě je aktuální také.
-
- Začátečník
Jedná se o chapadla jedné a též mafie , jak píse pavel, bohužel naletel, https://dobryprivat.cz/divka/viki/,http ... ka/liza-5/, volal jsem , respektive psal jsem cena 4000 za hodinu , plus příplatky 1000 za orál bez nasrat ani koruna ani hřivna, císla vymyšlená +42 072 3542642,adresa bratislavská a podobně, fuj predvolba do byvalého ceskoslovenska, stačí se řídit jedním, základním, jednoduchým pravidlem pravidlem, pokud má holka v inzerátu fotku obličeje, je to vždycky podvod ,nechodit. Je pár výjimek , které potvrzují pravidlo, ale jedná se zpravidla o masáže nikoli sex.Ani profesionálky s dvacetiletou historií, ala brněnská Mia si nedávají fotku obličeje do inzerátu. Pouze varuji, protože tato mafie se nebyvale rozmohla a její praktiky jsou cím dál agresivnějěí
Fotky , které přikládám jsou pouze ilustrační. jedná se o naprostý a drzý fake, který je neslučitelný s realitou
Fotky , které přikládám jsou pouze ilustrační. jedná se o naprostý a drzý fake, který je neslučitelný s realitou
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 2x
Má někdo zkušenost? Díky
Vivien (27 let)
https://dobryprivat.cz/divka/vivien-3/
“Ahoj vitaj na mojom profile! ♡
Volám sa Vivien a som slovenka žijúca v Česku.
Mám rada stretnutia s inteligentnými mužmi na úrovni v súkromí môjho bytu.
Môžeš sa tešiť na masáž penisu ktorá ťa krásne uvolní a KLASIKU (všetko v ochrane).
Neposkytujem služby bez ochrany !!!
Baví ma mužská energia a spokojný klienti.
Ak hľadáš empatiu, vášeň a príjemné chvíle napiš mi alebo zavolaj. Budem sa na teba tešiť. ☆”
Vivien (27 let)
“Ahoj vitaj na mojom profile! ♡
Volám sa Vivien a som slovenka žijúca v Česku.
Mám rada stretnutia s inteligentnými mužmi na úrovni v súkromí môjho bytu.
Môžeš sa tešiť na masáž penisu ktorá ťa krásne uvolní a KLASIKU (všetko v ochrane).
Neposkytujem služby bez ochrany !!!
Baví ma mužská energia a spokojný klienti.
Ak hľadáš empatiu, vášeň a príjemné chvíle napiš mi alebo zavolaj. Budem sa na teba tešiť. ☆”
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 71x
Pavlle, kdybych byl prostitutka, taky bych neměl sebemenší náznak sympatie k někomu, komu řeknu po telefonu 2k na hodinu, na místě pak 2k za půlhodiny, a on stejně zůstane. Řekl bych si, že to není chlap, je to onuce, toho můžu po úhradě beze slova do pár minut vykopnout...Pavell píše: ↑10 srp 2024 00:13LALUNKA 26_ tel. 721 750 819 v Brně Studendtká ul. - VAROVÁNÍ !!!!!!!!!!!!
Ale popořadě...
-
- Světák bonviván
Jednak R123,R123 píše: ↑11 srp 2024 07:48Má někdo zkušenost? Díky
Vivien (27 let)
“Ahoj vitaj na mojom profile! ♡ Volám sa Vivien a som slovenka žijúca v Česku.
Neposkytujem služby bez ochrany !!! Baví ma mužská energia a spokojný klienti.
....
to, co píšeš není recenze, ale dotaz,
takže to sem do tohoto vlákna nepatří, ale do vlákna Dotazy
viewtopic.php?f=16&t=275
A měl by jsi přidat fotku z inzerce. Dělám to za tebe, děkovat nemusíš. Pokud tady budeš dělat bordel, tak poletíš.
Druhák - že jsi to ty, tak ti odpovím..
Tato Slovenka už v Brně působí zhruba 5-6 let, většinou na privátu Eros, na Václavské anebo na Palackého.
Dříve používala jméno Marissa, nyní šla asi na matriku a změnila jméno na Vivien.
V inzerci používá fotky bez retuše obličeje, jsou její, ale jsou šikovně nafocené.
Před časem jsem s ní telefonoval, říkala tehdy ceny 1700 / 2400, co je NO GO.
NIcméně mně zaujala příjemným hlasem a fotkami, tak jsem se šel na ni podívat... co když to bude TOP modelka, kde odejít nelze
Při setkání na privátu jsem viděl, že je v reálu silnější, zejména tlusté nohy a boky (můj pohled), zdaleka není tak hezká, jako na fotkách, hodně namalovaná. Věkově určitě nad 30 let, možná výrazně více. její postava je taková bachratá, někdo by řekl krev a mlíko, ale je to spíše známka nesportující dívky.
I když sexy tyto Slovenky umějí být. Vysvětlil jsem jí, že má nadsazené ceny, a kdyby je měla rozumné, tak do 1200 / 1800, tak bych zůstal. Vzala to v pohodě.
Pak jsem sledoval její recenze, které nebyly moc kladné, spíše neutrální či záporné, mezitím zvedala ceny až na 3000/h . OMG
Pokud by byla situace na trhu v Brně s dívkami normální, tak by si ani neškrtla.
- Che
- Začátečník
Suzy, tel.: 721696712, centrum Brna poblíž Zelného trhu
30 let, 170/70/3, zrzka
Zastav se za mnou na úžasný orálek, vášnivý sex či si užít romantickou chvilku.
Zavolej si, nebo se ozvi přes WhatsApp.
Těším se na Tebe, Suzy
Hi guys, want to experience amazing BJ, passionate sex or romantic moments?
Call me or contact me via WhatsApp.
Před několika dny se mi po dlouhé době podařilo navštívit Suzy. Né, že bych o to neusiloval již dříve, ale děvče pracuje jen občas, především o víkendech a mě více vyhovují dny všední. Ve své inzerci zpravidla uvádí, kdy bude k dispozici. Používané fotografie jsou šikovně nafocené, ale odpovídají realitě. Konfekční velikost ženských ňader určuje rozdíl obvodu přes prsa a pod nimi, je to docela alchymie , ale opticky bych ta její označil spíše za dvojky než trojky. V každém případě jsou velmi hezká a pevná. Radost (pro norníka a myslím i pro Suzy) si s nimi pohrát.
Pokud se něco změnilo od doby, kdy jsem na S4Y psal svou recenzi, pak jen k lepšímu. Proto nebudu nic vymýšlet a přenesu sem původní recenzi z prosince 2020:
Slečně jsem již několikrát volal, ale zatím se nepodařilo sladit naše časové možnosti. Nyní jsem se opět dovolal napoprvé, už v telefonu byla Suzy příjemná a tentokrát už jsme si domluvili termín návštěvy. Později sice ze strany dívky vznikl problém, ale dala včas vědět, což oceňuji a domluvili jsme si termín náhradní, který už vyšel.
Ve dveřích mě přivítala milá, usměvavá slečna. Viděli jsme se poprvé a první Suzyina otázka byla, zda mám zájem zůstat. Na podobné dotazy ze strany dívek není našinec rozhodně zvyklý!!! Přesto, že Suzy nemá vzhled ani postavu topmodelky a na ulici se většina z nás za podobnou ženou neotočí (často k naší vlastní škodě), její charisma a šarm mi nedovily zaváhat. A rozhodně jsem toho nelitoval.
Po nezbytné hygieně se se mnou Suzy začala spontáně líbat, pokračovali jsem mazlením, fantastickým vzájemným orálem, nádherným sexem v několika polohách...
U Suzy jsem se chtěl zdržet hodinu, čas však nebyl dodržen! Protože jsme ho přetáhli. Cenu za hodinu 1400 jsem platil, světe div se, až při odchodu!!! Veškeré služby s ochranou, přesto nadstandardě příjemné , příplatky Suzy nevede.
Protože nic lepšího asi nevymyslím, použiju část citátu, jehož autorem je kolega bilmc v jiné recenzi na jinou dívku na brněnském webu. Pokud chcete mladou holku, která má ploché bříško a malý zadeček, tak za Suzy nechoďte. Pokud ovšem chcete stále tu mladou holku, která je příjemná, milá, usměvavá, umí si erotické radovánky užít a vy si je užijete s ní tak, že se s vámi zatočí celý vesmír, pak jste u Suzy správně. Mimochodem, nezajímají-li vás pouze slasti tělesné, Suzy je inteligentní děvče, se kterým se dá mluvit.
Zkrátka, se Suzy jsem strávil krásný čas a zařadila se k těm nemnoha dívkám, které znovu moc rád navštívím.
Zanedlouho jiný kolega na Suzy upozornil ve vlákně otoček, což mě přimělo k reakci:
Dnes se o Suzy objevila zmínka v jiném vlákně, které jsem založil, totiž v "Otočkách". Myslím si však, že do "Otoček" Suzy nepatří, protože to vlákno bylo založeno, abychom se vzájemně upozornili především na podvodnice, zlatokopky a jiné vychcané děvky. O Suzy se tam objevila zmínka jen proto, že se norníkovi nelíbila a udělal tedy otočku.
Přimělo mě to zamyslet se, co je to vlastně ženská krása. V každém případě je to záležitost zcela individuální. Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému a naopak. S mým zamyšlením můžete souhlasit, nebo vám bude připadat zcela zcestné. Berme to tak, že jsme prostě každý jiný a máme na to právo.
Suzy, podle vžitých středoevropských standardů, opravdu není na první pohled žádná krasavice a musím se přiznat, že jsem také přemýšl o tom, zda nejsem jejím vzhledem příliš zklamán. Suzy se však chovala velmi mile a navíc z ní vyzařovalo něco, slovy těžko popsatelného, co jsem v recenzi výše označil jako šarm. Není to dalším atributem ženské krásy? Nejspíš ano, protože se mi Suzy najednou jevila dost hezká na to, abych neodešel. Co bylo dál, je posáno v recenzi a rozhodně mě to nezklamalo. Ukázalo se také, že Suzy je inteligentní a vzdělaná dívka, což jsou pro mě další rysy ženské krásy. Krása ženy nemusí být vždy na první pohled zjevná, ale někdy stojí za to ji hledat a najít. Když Suzy otevřela, měl jsem pocit, že vidím ošklivé káčátko. Když jsem ale odcházel, viděl jsem docela hezkou holku.
Až dnes jsem si uvědomil, jakou je Suzy silnou osobností a líbí se mi ještě víc.
Na závěr bych jen doplnil současné Suzyiny ceny:
1/2 h - 1500
1 h - 2000
Žádné příplatky, vše jen s ochranou.
Při rozhovoru se Suzy zmínila, že poskytuje službu, které říká "letní hodinka". Možná by to někoho mohlo zaujmout. Jde o to, že vzhledem k panujícím vedrům může být pro někoho problém vícekrát vyvrcholit v rychlé sledu za sebou. A pokud byste tedy měli zájem, můžete si zaplatit a pobýt půl hodiny, odejít, zrelaxovat a pak se domluvit na pokračování a doplatit do ceny jedné hodiny.
30 let, 170/70/3, zrzka
Zastav se za mnou na úžasný orálek, vášnivý sex či si užít romantickou chvilku.
Zavolej si, nebo se ozvi přes WhatsApp.
Těším se na Tebe, Suzy
Hi guys, want to experience amazing BJ, passionate sex or romantic moments?
Call me or contact me via WhatsApp.
Před několika dny se mi po dlouhé době podařilo navštívit Suzy. Né, že bych o to neusiloval již dříve, ale děvče pracuje jen občas, především o víkendech a mě více vyhovují dny všední. Ve své inzerci zpravidla uvádí, kdy bude k dispozici. Používané fotografie jsou šikovně nafocené, ale odpovídají realitě. Konfekční velikost ženských ňader určuje rozdíl obvodu přes prsa a pod nimi, je to docela alchymie , ale opticky bych ta její označil spíše za dvojky než trojky. V každém případě jsou velmi hezká a pevná. Radost (pro norníka a myslím i pro Suzy) si s nimi pohrát.
Pokud se něco změnilo od doby, kdy jsem na S4Y psal svou recenzi, pak jen k lepšímu. Proto nebudu nic vymýšlet a přenesu sem původní recenzi z prosince 2020:
Slečně jsem již několikrát volal, ale zatím se nepodařilo sladit naše časové možnosti. Nyní jsem se opět dovolal napoprvé, už v telefonu byla Suzy příjemná a tentokrát už jsme si domluvili termín návštěvy. Později sice ze strany dívky vznikl problém, ale dala včas vědět, což oceňuji a domluvili jsme si termín náhradní, který už vyšel.
Ve dveřích mě přivítala milá, usměvavá slečna. Viděli jsme se poprvé a první Suzyina otázka byla, zda mám zájem zůstat. Na podobné dotazy ze strany dívek není našinec rozhodně zvyklý!!! Přesto, že Suzy nemá vzhled ani postavu topmodelky a na ulici se většina z nás za podobnou ženou neotočí (často k naší vlastní škodě), její charisma a šarm mi nedovily zaváhat. A rozhodně jsem toho nelitoval.
Po nezbytné hygieně se se mnou Suzy začala spontáně líbat, pokračovali jsem mazlením, fantastickým vzájemným orálem, nádherným sexem v několika polohách...
U Suzy jsem se chtěl zdržet hodinu, čas však nebyl dodržen! Protože jsme ho přetáhli. Cenu za hodinu 1400 jsem platil, světe div se, až při odchodu!!! Veškeré služby s ochranou, přesto nadstandardě příjemné , příplatky Suzy nevede.
Protože nic lepšího asi nevymyslím, použiju část citátu, jehož autorem je kolega bilmc v jiné recenzi na jinou dívku na brněnském webu. Pokud chcete mladou holku, která má ploché bříško a malý zadeček, tak za Suzy nechoďte. Pokud ovšem chcete stále tu mladou holku, která je příjemná, milá, usměvavá, umí si erotické radovánky užít a vy si je užijete s ní tak, že se s vámi zatočí celý vesmír, pak jste u Suzy správně. Mimochodem, nezajímají-li vás pouze slasti tělesné, Suzy je inteligentní děvče, se kterým se dá mluvit.
Zkrátka, se Suzy jsem strávil krásný čas a zařadila se k těm nemnoha dívkám, které znovu moc rád navštívím.
Zanedlouho jiný kolega na Suzy upozornil ve vlákně otoček, což mě přimělo k reakci:
Dnes se o Suzy objevila zmínka v jiném vlákně, které jsem založil, totiž v "Otočkách". Myslím si však, že do "Otoček" Suzy nepatří, protože to vlákno bylo založeno, abychom se vzájemně upozornili především na podvodnice, zlatokopky a jiné vychcané děvky. O Suzy se tam objevila zmínka jen proto, že se norníkovi nelíbila a udělal tedy otočku.
Přimělo mě to zamyslet se, co je to vlastně ženská krása. V každém případě je to záležitost zcela individuální. Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému a naopak. S mým zamyšlením můžete souhlasit, nebo vám bude připadat zcela zcestné. Berme to tak, že jsme prostě každý jiný a máme na to právo.
Suzy, podle vžitých středoevropských standardů, opravdu není na první pohled žádná krasavice a musím se přiznat, že jsem také přemýšl o tom, zda nejsem jejím vzhledem příliš zklamán. Suzy se však chovala velmi mile a navíc z ní vyzařovalo něco, slovy těžko popsatelného, co jsem v recenzi výše označil jako šarm. Není to dalším atributem ženské krásy? Nejspíš ano, protože se mi Suzy najednou jevila dost hezká na to, abych neodešel. Co bylo dál, je posáno v recenzi a rozhodně mě to nezklamalo. Ukázalo se také, že Suzy je inteligentní a vzdělaná dívka, což jsou pro mě další rysy ženské krásy. Krása ženy nemusí být vždy na první pohled zjevná, ale někdy stojí za to ji hledat a najít. Když Suzy otevřela, měl jsem pocit, že vidím ošklivé káčátko. Když jsem ale odcházel, viděl jsem docela hezkou holku.
Až dnes jsem si uvědomil, jakou je Suzy silnou osobností a líbí se mi ještě víc.
Na závěr bych jen doplnil současné Suzyiny ceny:
1/2 h - 1500
1 h - 2000
Žádné příplatky, vše jen s ochranou.
Při rozhovoru se Suzy zmínila, že poskytuje službu, které říká "letní hodinka". Možná by to někoho mohlo zaujmout. Jde o to, že vzhledem k panujícím vedrům může být pro někoho problém vícekrát vyvrcholit v rychlé sledu za sebou. A pokud byste tedy měli zájem, můžete si zaplatit a pobýt půl hodiny, odejít, zrelaxovat a pak se domluvit na pokračování a doplatit do ceny jedné hodiny.
Naposledy upravil(a) Che dne 16 srp 2024 17:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Světák bonviván
Dodal bych, že Suzy působí jako ťapka s přestávkami už 10 let, stále stejné jméno Suzy.Che píše: ↑16 srp 2024 10:27Suzy, tel.: 721696712, centrum Brna poblíž Zelného trhu
30 let, 170/70/3, zrzka
....
milá, usměvavá slečna. Viděli jsme se poprvé a první Suzyina otázka byla, zda mám zájem zůstat. .... Přesto, že Suzy nemá vzhled ani postavu topmodelky a na ulici se většina z nás za podobnou ženou neotočí (často k naší vlastní škodě), její charisma a šarm
... Suzy je inteligentní děvče, se kterým se dá mluvit.
...
Na závěr by jen doplnil současné Suzyiny ceny:1/2 h - 1500 1 h - 2000 Žádné příplatky, vše jen s ochranou.
Při rozhovoru se Suzy zmínila, že poskytuje službu, které říká "letní hodinka".
Bývala v miaKlubu na Skořepce a úplně poprvé na pravém originálním privátu Mia, na Jakubáku, kde jsem ji před 9-10 lety navštívil.
Tehdy měla 21 let, 170cm a 55kg. Cena 1000/h.
Souhlasím, že je to inteligentní žena, i s hodnocením krásy/sexappealu.
Přidávám fotku Suzy z té doby.