Recenze Brno a okolí

Moderátor: Moderátoři vše

Odpovědět
dola007
Začátečník
Celkem hodnocení: 14x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x
Recenze 2021: 0x

Re: Recenze Brno a okolí

Příspěvek od dola007 » 03 kvě 2024 17:28

Vyzkoušel jsem starší kurvičku. Vzhledem k tomu, že jsem jí našel na xvideo tak jsem se rozhodl akceptovat vyšší cenu. Prostě mě to lákalo tak mě nekamenujte :-) Nemá svoje prostory takže azyl, protože se mi to nechtělo řešit v autě. Cena celkem skoro 4000,- i s azylem za 1h domluva přes whats up byla ok. Vyzvedl jsem jí ve Vyškově a jeli jsme na azyl. Vzhledem k tomu, že jsem viděl videa sní a i fotky na amatérech má reálné tak žádné nepříjemné překvapení nebylo. Dá se sní docela pokecat. Jinak samotný šuk samozřejmě s gumou a kuřba bez v ceně..jinak můžeš střídat dírky...měl jsem pocit, že jí anál docela baví, kozy pěkný umělý ale to je vidět z fotek. Udělal jsem se nakonec zezadu a mohl jsem jí postříkat což mě docela bavilo jí to hodit na roztáhnutý análek xxx03 . Čas byl +- dodržený.

(www.amateri.com/cs/lide/2845885/lolipopipi_12)

tel:604111386

Hledejte na xvideos.com pod tímto: karups_-_busty_blonde_milf_gia_bawerk_fucked_anal
Nejde mi sem dát celej odkaz kvůli antispamu
2 Obrázek 2 Obrázek 3 Obrázek 1 Obrázek 2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Breaky
Začátečník
Celkem hodnocení: 147x

Příspěvek od Breaky » 09 kvě 2024 21:34

dola007 píše:
07 dub 2024 14:58
https://www.amateri.com/cs/lide/2957872/Loliloli_
Borci pozor na tuhle. Dojede za váma, na pohled vypadá docela slušně.Vezme si prachy, pak najednou,že nemá mobil...jde se podívat ven tam na ni čeká komplic a ujede.Jsem asi debil, ale tohle se mi ještě nestalo. Proto pozor !!!
Jen tak tohle bumpnu, jelikož se začíná množit podvedených lidí, na Brněnských "světácích" mi asi timeoutnul profil, takže netuším, jestli toto info došlo i tam, počítám že ano. Slečna má podobnej způsob, rychlá domluva, žádný zálohy, podle popisu je to celkem i docela slušná jitrnice, jak by řekli na jihu, přijde k vám domů, standardní small talk, případně něco alkoholovýho, sprcha atd., pak si řekne o peníze, pak si najednou vzpomene na cokoliv, čím by se dostala ven (nemá mobil, potřebuje zaplatit tágo, bolt, uber, skočit pro šprcky, atd.) a už jí neuvidíte.

Aktuálně teda inzeruje Hodonín, ale to počítám, že bude přechodka, než se zase vrátí do Brna.

Tak pánové, fakt velkej pozor, peníze ideálné až po akci, nebo zamknout byt na 30 západů a nepustit tu potvoru dál jak metr od postele xx08

Nebo se na ní rovnou vysrat a hledat dál

Čmeláček
Začátečník
Celkem hodnocení: 45x

Příspěvek od Čmeláček » 09 kvě 2024 22:55

Breaky píše:
09 kvě 2024 21:34
...nebo zamknout byt na 30 západů a nepustit tu potvoru dál jak metr od postele xx08
#NaFeriho xx08
3 Obrázek

Kundahola
Začátečník
Celkem hodnocení: 12x

Příspěvek od Kundahola » 25 kvě 2024 05:46

dola007 píše:
03 kvě 2024 17:28
Vyzkoušel jsem starší kurvičku. Vzhledem k tomu, že jsem jí našel na xvideo tak jsem se rozhodl akceptovat vyšší cenu. Prostě mě to lákalo tak mě nekamenujte :-) Nemá svoje prostory takže azyl, protože se mi to nechtělo řešit v autě. Cena celkem skoro 4000,- i s azylem za 1h domluva přes whats up byla ok. Vyzvedl jsem jí ve Vyškově a jeli jsme na azyl. Vzhledem k tomu, že jsem viděl videa sní a i fotky na amatérech má reálné tak žádné nepříjemné překvapení nebylo. Dá se sní docela pokecat. Jinak samotný šuk samozřejmě s gumou a kuřba bez v ceně..jinak můžeš střídat dírky...měl jsem pocit, že jí anál docela baví, kozy pěkný umělý ale to je vidět z fotek. Udělal jsem se nakonec zezadu a mohl jsem jí postříkat což mě docela bavilo jí to hodit na roztáhnutý análek xxx03 . Čas byl +- dodržený.

Hledejte na xvideos.com pod tímto: karups_-_busty_blonde_milf_gia_bawerk_fucked_anal
Bohužel když píšu na toto číslo tak odpoví že reaguje jen na ty co jim dala číslo sama.
3 Obrázek

Kundahola
Začátečník

Příspěvek od Kundahola » 25 kvě 2024 05:48

dola007 píše:

Už jsem to psal k tvýmu příspěvku jinde, bohužel když ji na toto číslo napíšu (tel vůbec nebere), tak chce vědět kdo jsi, odkud máš číslo, a pokud prý ti ho nedala sama tak smůla.
2 Obrázek 1 Obrázek

vulcan
Světák bonviván
Celkem hodnocení: 5276x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 3x

Příspěvek od vulcan » 25 kvě 2024 22:31

xxx10
Kundahola píše:
25 kvě 2024 05:48
dola007 píše:
Vyzkoušel jsem starší kurvičku..... jsem jí našel na xvideo tak jsem se rozhodl akceptovat vyšší cenu.

,,, . Cena celkem skoro 4000,- i s azylem za 1h domluva přes whats up
... bohužel když ji na toto číslo napíšu (tel vůbec nebere), tak chce vědět kdo jsi, odkud máš číslo, a pokud prý ti ho nedala sama tak smůla.
Kundahola, xxx53

prosíš o schůzku starou, vyjetou kundu a za xxx40 perfektní cenu 4000 / h .. to je fakt výhra. xxx10
Lolipopipi, kterou vymrdali kilometry čuráků a dělá hogo fogo, drahoty, aby milostivě svolila o zásun. xxx56
xxx28
Dlužno říci, že je aspoň štíhlá, vysoká s křemíkovými kozami.
Ale na pokožce je vidět, že je ojetá a stará.

Omlouvám se za vulgarity, ale jinak to nelze napsat.
O to, že někteří z vás ještě takovou prosí o milostivý zásun.. to je úpadek. xxx57
1 Obrázek 4 Obrázek 1 Obrázek

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 03 čer 2024 15:29

Brno Radnická Valentýna 723 691 014 / 723691014 / Prostějov U Jelínka

Momentálně neinzeruje, takže odkaz nemohu dát.
Působila nějakou dobu v Prostějově, penzion na Olomoucké, pak taky v Brně u Zelného trhu, Radnická.
Mimoto inzerovala v Liberci a byla taky v Praze.

Inzerovala:
Ahoj, chybí ti pomazlení, intimita nebo jen sex?
Záleží, co si budeš přát. Zásadní je pro mě komunikace, neměj obavu svěřit mi svá přání a řekni si, co tě rajcuje, je lepší, když vím, co máš rád, čas je drahý, tak proč ho ztrácet tápáním.. Nebo chceš nechat iniciativu na mně? Ok, ujmu se otěží a ty si budeš jen užívat.

V telefonu příjemná dívka, mladší hlas, férová komunikace s jasnými odpověďmi.
Ve dveřích přivítala vysoká, statnější dívka, s dlouhými tmavými vlasy. Zhruba asi 25 let, 175cm odhad 65-68 kg . Oproti fotkám trochu celkově silnější, náběh na bříško, silnější stehna, pěkná pevná prsa trojky. Přirozené chování, neprojevovala žádné profi manýry.
Půlhodina za 1500 Kč, o příplatcích jsme nemluvili.

Nechala se odstrojit, nechala iniciativu na mně, nějaká ta příprava, otlapkávání, dráždění ano, Líbání jen velmi decentní.
Běžné polohy, nějaký ten small talk, rychlé opáčko a rozloučení. Čas dodržen, žádné upozorňování.
Valentýna 723 691 014.jpg
V rámci současné nabídky to šlo. Opáčko spíše ne.
6 Obrázek 1 Obrázek

Kundahola
Začátečník

Příspěvek od Kundahola » 12 čer 2024 07:31

vulcan píše:
25 kvě 2024 22:31
xxx10
Kundahola píše:
25 kvě 2024 05:48
dola007 píše:
Vyzkoušel jsem starší kurvičku..... jsem jí našel na xvideo tak jsem se rozhodl akceptovat vyšší cenu.

,,, . Cena celkem skoro 4000,- i s azylem za 1h domluva přes whats up
... bohužel když ji na toto číslo napíšu (tel vůbec nebere), tak chce vědět kdo jsi, odkud máš číslo, a pokud prý ti ho nedala sama tak smůla.
Kundahola, xxx53

prosíš o schůzku starou, vyjetou kundu a za xxx40 perfektní cenu 4000 / h .. to je fakt výhra. xxx10
Lolipopipi, kterou vymrdali kilometry čuráků a dělá hogo fogo, drahoty, aby milostivě svolila o zásun. xxx56
xxx28
Dlužno říci, že je aspoň štíhlá, vysoká s křemíkovými kozami.
Ale na pokožce je vidět, že je ojetá a stará.

Omlouvám se za vulgarity, ale jinak to nelze napsat.
O to, že někteří z vás ještě takovou prosí o milostivý zásun.. to je úpadek. xxx57
No hele když koukáš na její recenze nebo písneš komukoli koho má v přátelích, nikdo nenapíše nic špatnýho 🤷🏻
Zkoušek JSem, tak jako prý plno jiných, a všichni doporučuji. Žádná mladice to teda není 😃, ale tím spíš asi ví co a jak má dělat.
1 Obrázek

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 12 čer 2024 15:27

lolipopipi_12
Kundahola píše:
12 čer 2024 07:31
No hele když koukáš na její recenze nebo písneš komukoli koho má v přátelích, nikdo nenapíše nic špatnýho
Zkoušek JSem, tak jako prý plno jiných, a všichni doporučuji. Žádná mladice to teda není , ale tím spíš asi ví co a jak má dělat.
Kunda Holá,
dělej si, co chceš a dávej ji třeba zlaté cihly. Když jsi předem nadšen...
Asi logicky její přátelé o ní nebudou psát špatně.

Co a jak má dělat umí i mladice, šukání není jaderné inženýrství. xxx01

Znovu opakuji po x-té: pokud se budou takové vydry podporovat a jejich ceny, tak se nelze divit, že tu máme opravdu šílený výběr bab. xxx10
3 Obrázek

Kundahola
Začátečník

Příspěvek od Kundahola » 13 čer 2024 11:19

vulcan píše:
12 čer 2024 15:27
lolipopipi_12
Kundahola píše:
12 čer 2024 07:31
No hele když koukáš na její recenze nebo písneš komukoli koho má v přátelích, nikdo nenapíše nic špatnýho
Zkoušek JSem, tak jako prý plno jiných, a všichni doporučuji. Žádná mladice to teda není , ale tím spíš asi ví co a jak má dělat.
Kunda Holá,
dělej si, co chceš a dávej ji třeba zlaté cihly. Když jsi předem nadšen...
Asi logicky její přátelé o ní nebudou psát špatně.

Co a jak má dělat umí i mladice, šukání není jaderné inženýrství. xxx01

Znovu opakuji po x-té: pokud se budou takové vydry podporovat a jejich ceny, tak se nelze divit, že tu máme opravdu šílený výběr bab. xxx10
Kolik těch mladých je otrávených, ne moc příjemných, řeknou hned ze startu co vše nemůžeš a běží ti čas, mrskni sebou 😒
1 Obrázek

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 13 čer 2024 15:40

Kundahola píše:
13 čer 2024 11:19
... Kolik těch mladých je otrávených, ne moc příjemných, řeknou hned ze startu co vše nemůžeš a běží ti čas, mrskni sebou
Tak asi logický vývod je xxx70 nechodit za nimi.
Přece není smysl to dělat přes závit. xxx53
1 Obrázek

Chcijenomtebe
Začátečník
Celkem hodnocení: 1x

Příspěvek od Chcijenomtebe » 13 čer 2024 17:48

Přesně tak, ne že můžeš to a můžeš to, jediný co můžeš je, otočka a jít pryč

mikyx
Začátečník
Celkem hodnocení: 24x

Příspěvek od mikyx » 18 čer 2024 16:57

Veronika ( Verunka0103 )

https://dobryprivat.cz/divka/veronika-3/

https://www.amateri.com/sk/ludia/2912479/Verunka0103/

Tel: 704294971 / 704 294 971

Věk - udává 26 (relativně uvěřitelné, já bych řekl tak +5 let, má dítě), 155/50 výška sedí, je opravdu drobná, váha bych tipnul přes 60 (možná i víc) je plnejší v bocích, zadku i prsech, jak je vidět z fotek, břicho moc nevystrkovala, má ho holt po dítěti. Za mě je ještě pěkná, i když teda větší, hubená bych ji nenazval, ale jak je drobná, a má hezký prsa, celkem to k ní jde. Prsa má hezky plné s velkýma bradavkama (typ sester Ortegových pro fajnšmekry), lepší než v běžných fotkách ve své inzerci, ovšem je měla celkem citlivé, takže žádné velké mágání se nekonalo. Čtverky k ní sedí, v poměru k tělu, proti běžně velkému chlapovi spíš trojky, visící typ. Vlasy hezké, odpovídají fotkám, tvář průměr, není to baba za kterou se jeden běžně otočí, ale je milá a usměvavá. Za mě opticky o něco lepší zkušenost než z fotografií (ve smyslu špatně natočené). Působí spíš ustrašeně, ale dá se rozkecat, i když je spíš projevem i přístupem smyslný typ.

Adresa Brno Obřany, za nádražím směrem na Hády (přesnou adresu posílá po potvrzení temínu přes SMS). Docela z ruky lokalita a i když tam v době mé návštěvy nebylo ani živáčka, necítil jsem se v tak opuštěné lokalitě dvakrát příjemně.
Cena za hod 2000 Kč, žádné extras nenabídnuty, všechno s ochranou.

Návštěva dva týdny zpátky v poledne (maká v dost blbý čas 9-15 a to jen v pracovním týdnu), díky vesměs kladným recencím na brněnském růžovém fóru, jedna z mála s dobrým přístupem a zároveň oblejšími tvary které sám u žen vyhledávám, které jsem v Brně ještě nenavštívil.
Komunikace a objednání- zavolal jsem, zvedla relativně rychle, Verča je do telefonu taková plachá, ale komunikuje jasně a mile, volal jsem den dopředu, protože jsem nevěděl jak budu stíhat. Ráno další hovor, úprava domluvy a požadováno ještě potvrzení návštěvy přes SMS, po které zaslala adresu. Na místě jsem byl načas, a i když navigace byla jasná, chvilku jsem se rozhlížel, než jsem vstoupil do nízkého, jakoby robotnického bungalovu s bunkami. Pocit ne moc dobrý (ne že by to bylo špinavé, ale určitě by to bylo jedno z posledních míst, kde bych hledal privát, asi zřejmě ještě nemám zas tolik zážitků). Po zavolání se naštěstí otevřeli dveře dost blízko při vstupu, takže jsem tam nemusel zbytečně pobíhat. Parkování před domkem v pohodě.
Za dveřmi mě čekala drobná, usměvavá holka v teplákách a mikině, s takovým ostýchavým pohledem. V pohodě jsme se nejdřív posadili, zeptala se mě co mám rád a co bych chtěl a po zdělení svých představ se teda zeptala jestli chci zůstat (to se mě často nestává). Tím, že nemá žádné extras, jsem prostě odevzdal 2k a vzal si ručník, ač menší, čistý. Byt je spíš pokoj s oddělenou koupelnou, ale ač malý a sparťanský, tak funkčný a čistý. Verunka vzhledem ke svým proporcím nejspíš taky není úplně pro dvoumetrové borce, mě tam těsno nebylo.

Po sprše mě čekala už vysvlečená, otlapání v leže, velmi se měla k tulení a dotykům (ale pozor, bez líbání). Určitě bych přístup popsal jako GFE, snad nejvíc ze všech holek se kterými jsem byl za úplatu (možná na úrovni Brněnské zrzky Suzy...) očividně ji to celkem baví a hlavně si to chce užít taky. Byla spíš iniciativní, protože mi to tak vyhovuje, nejdřív velice slušný orál s kondomem (rozhonila, pohrála si s prsy kolem bez něj). Pusu má slušnou, ale taky trošku menší, při orálu bylo trochu cítit otíraní o zuby. Druhé kolo zase aktivně rozhonila, velice příjemný zásun mezi prsa s olejem. Nasazení šprcky, a nejdřív celkem pomalá jízda nahoře, to mě ale tak nebralo, tak jsem ji vzal dozadu. U postele měla zrkadlo a bylo hezky vidět jak jí skáčou cecky, nesnažila se je chytat, viděla, že se mi na to líbí koukat. Zezadu se nechala zmáčknout i celkem naložit, ale byl jsem při chuti, takže to nijak šíleně dlouhá jízda nebyla.
Po vyprázdnění něžné poutírání a fyzický kontakt, žádná odtažitost. Mezi akcí pokec, a kvalitní masáž zas (téměř jak od certifikované masérky, ale vidět zkušenost, cit i dostatečnou sílu). Třetí kolo jsem už nestihnul, podcenil jsem čas (hodinky by měla mít víc na očích, moje chyba, hodinu jsme ale v tu chvíli už opravdu přetáhli, takže chápu, že už se nepouštěla do další akce) s příslibem do příště mi řekla, že ji to mrzí, a měl bych přijít zas... to je alespoň marketing :D ale myslím to v dobrém, i bych ji to chtěl věřit, díky přístupu co má.

Nevýhoda místa a otevírací doby, dveře-dveře 1:14 hod., sprchu ne že nepočítala, ale nikam mě nehonila, na druhou sprchu jsem dostal nový ručník. Ke konci možná trošku zvláštní dotazy, přičetl bych to pouze zvyku, že je potřeba konverzovat, ale nic strašného. Rozlučka s pusou, a vyprovození... rychle pryč s domku, pořád jsem nikoho nepotkal a pořád tam parkovalo stejné množství aut (míst na parkování dost, ale prázdné parkoviště taky nebylo).

Suma sumarum doporučuji, těm co si umí udělat čas a jsou spokojeni spíš s GFE bez toho aby požadovali extras. Veronika je snaživá, milá, a z brněnské scény určitě to pozitivnější. Sama říkala, že během posledního roku značně přibrala (imho mít pár kil méně, tak by postavou byla fakt skvělá), ale vynahradí to přístupem i nasazením. Žádnou raketu ale nečekejte, to zřejmě nebude její styl. Cena dnes už průměr, vyzkoušel jsem, nad opáčkem pouvažuji (ale zejména kvůli lokalitě a pracovní době).
2 Obrázek 4 Obrázek 1 Obrázek 1 Obrázek
Naposledy upravil(a) mikyx dne 20 čer 2024 06:55, celkem upraveno 1 x.

Jose123
Začátečník
Celkem hodnocení: 252x

Příspěvek od Jose123 » 18 čer 2024 18:28

A konečně přidám několik praktických příkladů, na Moravě se říká o víně,, dá sa, nedá sa,, , dá sa Pražákům, na nor scéně to platí naopak a já se omezím jen na dvě kategorie. Začnu tou lepší. ,,Dá sa,, suverénní superstar brněnské scény je Mia 702 369 930 ,https://dobryprivat.cz/divka/mia-23/ a, jakási legenda brněnského privátnictví. Kdysi provozovala v Brně privát, momentálně žije v Thajsku a v období jara/éta přilétá do čr , aby si vylepšila rozpočet, paní není nemladší, ale v rámci toho, co se ve špilasu nabízí patří mezi absolutní elitu. xxx65 xxx41 Dá chlapovi pocit, že je James Bond i když má do něj daleko. Má poměrně rozumné ceny kolem 2000, dá se s ní domluvit na téměř čemkoli, k tomu se udržuje a je schopná si efektivně zorganizovat čas. Samozřejmě vzhledem k věku by například v Praze taková hvězda nebyla, protože by měla značnou konkurenci. Mia to dobře ví, a proto se omezuje hlavně na Brno. Tady vede. Alespoň jednu návštěvu doporučuji. Ale, kdo čeká dvacetiletou holku bude zklamán. Dalším zařízením , které se dá navštívit je privát Brno 4, 702 612 978, na ulici jugoslávskáhttps://www.iprivaty.cz/inzerat/detail/barborka-3995/. Je to jediný klasický ,, bordel,, tedy zařízení ,kde se nabízí více holek . Nepočítám Ukrajince, Vietnamce nebo Alibabu(o tom jindy)Privát vede tzv. paní domácí mimo jiné sama bývalá prostitutka. Otvírá vám dveře, vyprovází vás, ale pokud jsi zvyknete budete spokojeni. Ansámbl je plus minus léta stejný nejznámější jistá Barborka, hodná holka, která byla na vrcholu 3-4 roky zpět, po éře kdy dávala 20 chlapů denně už není čím bývala dřív. Poznávacím znamením je, že slečna je výrazně malá asi metr 43, někomu může tento stav vyhovovat, jiného odrazovat. Další nestorkou je Jůlie. Opět snaživá holka, ale šuká léta, a je to na ni znát. Výrazným znakem je extrémní hubenost a odér cigaret/dá dvě krabky denně) Mimo jiné tyto dvě popisuje ,, soudruh moderátor Che,, ve své promo recenzi. Holky odvedou svou práci, ale ten akční zážitek, který popisuje nečekejte, to je reklama xxx18 . Privátní řemeslo se na nich podepsalo. xxx49 xxx14 https://www.amateri.com/sk/ludia/2845885/lolipopipi_12, Pokud chcete šukat ,,pornohvězdu,, tak se Lolipopi nabízí. Tel 604111386 Nemá prostory, k vyzvednutí ve Vyškově. Na internetu s ní koluje spousta videí. Videa jsou z dřívější doby. Momentálně vzhled horší. Holka celkově vyhoví, je spíše submisivní. Problém spočívá v alkoholu. V podstatě neustále bývá naložená v lihu XXX35 . Proto domluva s ní je kromobyčejně obtížná. Samotný sex neosobní, díky hladince vnímá méně. Slyšel jsem, že během hopsání i usnula. Cena 2000 až 4000 Kč záleží na míře ethanolu v krvi a aktuální potřebě či nepotřebě peněz. Každopádně záležitost pro dobrodružnější povahy. Apropos, pokud za ní jedete, vemte sebou lahvinku vodky, šplhnete si, udělá lepší cenu. Pro abstinenty tohle samozřejmě není a slabé nátury také ne. Poslední Jennifer ,607 332 877,taková šedá myš, dá se napsat nouzovka. https://www.amateri.com/sk/ludia/241888 ... er24Slečna vypadá hůř než na fotkách. Tuctovější vzhled. Přístup má dobrý, ale není modelka a bohužel je celkově trochu zanedbaná xxx14 . Jedno číslo v případě přetlaku zvládnete, dvě už dá fajnšmekr. Cena lidová 1000 a 1500, působiště střídá. Komunikace podle nálady. Mívá občas krize, kdy se odmlčí atd. Celkově se ovšem snaží. Příště to horší xxx22 , xxx53
8 Obrázek

Jose123
Začátečník

Příspěvek od Jose123 » 21 čer 2024 22:20

Píšu,, nedá sa,, a uvádím extrémní příklady zla, o kterém by mnohý nevěřil, že na privátní scéně vůbec existují. https://dobryprivat.cz/divka/ellieta/, 704 271 065 . Prostituuje se v bytě svého chlebodárce ve šlapanicích Tato tzv. Nely/ely/elyet byla řekneme 10 let zpátky celkem pěkná xxx54 , v zásadě i docela hodná holka. Proto jsem se angažoval víc, než je zdrávo, a narazil hlavou do zdi. Nikdy se nezaplétat s holkama z privátu, tohle moudro by se mělo dostat do učebnic. Ale nechme být osobní rovinu. Tato kdysi hodná, pěkná holka ovšem zmutovala do něčeho, co nabývá až hororových podob, napadá mě Norman Bates z Psycha, ale v ženském vydání. Ona ta metafora není daleko pravdě. Neschopnost najít si normální práci, možnost exkluzivních výdělků pomocí komercmrdu a hlavně každodenní úmorný profi sex z kdejakým obejdou z ní udělali jiného člověka. Ačkoli má tato holka(teď už spíš paní)kolem čtyřicítky, stále inzeruje rajcovních 26. Přestože už dávno nedisponuje hrudníkem number 4, nýbrž nelepou nulou,(nechala vyjmout implantáty) na svých webových poutačích tuto skutečnost vůbec nezohledňuje. xxx16 Používá jakoby se nechumelilo deset let staré fotky, kde se to lívancuje, až se marmeláda dere do kalhot. xxxx2 A hlavně nenávidí sex. Což je paradoxní, poněvadž se jím živí. Prošukala se k dokonalé a naprosté antisexualitě. Pokud by mohla, nejraději by kopulovala ve skafandrech v zájmu absolutní sterility. On ten styk je pro ní jakási vaginální kolonoskopie. Tedy cosi krajně nepříjemného, hnusného, ale nutného k přežití xx09 . Dovnitř, nesahat, rychle to zfouknout a zase ven. Bohužel tady je zaděláno na průser jako hrom. Pokud si někdo koupí v cestovce zájezd na Côte d'Azur,, a místo francouzské riviéry skončí na Brněnské přehradě asi dojde k zákonitému konfliktu. Pakliže průvodce omluví toto politování hodné nedopatření, hláškou, že prýgl je stejný jako Saint-Tropez, nejspíš nezůstane jen u urogenitálních výrazů a začnou létat i ťafky jak Brno. Pokud nějaký cizinec jede o půlnoci taxíkem za 26letou kozatou nymfou a setká se s 40letou paní plochou jak deska, co se asi stane? Remce, (ne)vemeno a pár facek. A pokud Nely přiloží pod kotel nasranosti polena typu, ,,jsem stále mladá , chci 4000 na hodinu a místo sprchy použij vlhčené ubrousky,, , nemusí být facek jenom pár xxx21 . Časem by mohl dojít od šťavnatých průplesků i k proklatě ostrému čůru, co míří k podžeberní oblasti. xxx73 Tragédii jménem Nely a utrpení její i jejích zákazníků, byl měl ukončit zásah psychiatra. Pokud možno včasný a razantní. Ona nejspíš není zlá a skutečně si myslí, že nestárne, a že je jakási nepochopená hvězda, kterou nedocenil Hollywood ani Barrandov. Bohužel Ukrajinci, kteří si za vydřené koruny chtějí pošpásovat s pornostár, pro tyto padlé hvězdy pochopení nemají. Houkavý auto, svěrací kazajka a antipsychotika podávaná ve značném množství. Jiné řešení nevidím. xxx43 xxx46 xxx34 Opět než k smíchu je to spíše k pláči.
3 Obrázek 1 Obrázek
Naposledy upravil(a) Jose123 dne 22 čer 2024 14:58, celkem upraveno 1 x.

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 22 čer 2024 09:18

Jose123 píše:
18 čer 2024 18:28
A konečně přidám několik praktických příkladů, na Moravě se říká o víně,, dá sa, nedá sa,, , dá sa Pražákům, na nor scéně to platí naopak a já .......
.....
Jose123 , dobrý, snažíš se...

ale xxx70
záchovávej aspoň základní rysy recenzí. xxx73

Jedna recenze na jeden příspěvek.
Piš trochu přehledně, nejprve data :
jméno, místo hříchu, telefon, odkaz, fotka, ceny..
vždy tam dej fotky těch nešťastnic XXX36

a pak tomu dej ten narativ, jak se módně říká. xxx02

Všechno bylo psáno x-krát, je vidět, že sis asi ani nepřečetl zásady zdejšího fora a recenzí.
A pak.. mnoho z toho , co píšeš zde bylo už psáno, včetně mých příspěvků..

Jasně, není špatné připomenout smutný osud (nyní) šlapanické Nelly.., jako záporný příklad jsem to psal už jednou já.
Smutné je, že přesto se na ni chytají další a nesou jí 4000 s naivním úsměvem a touhou super mrdu.
1 Obrázek

Jose123
Začátečník

Příspěvek od Jose123 » 22 čer 2024 15:35

Spravil jsem překlep tak, aby odkaz fungoval, Pravidla, zásady mají svou důležitost, ale například u nelly je fotka až kontraproduktivní. Na amatérech fotky nemá žádné. Na profilu má fotky , které jsou staré 10-15 let. Pokud k její recenzi přihodím neaktuální fotku z dob,kdy měla opravdu kolem 26 a čtverky dudy, vpodstatě ji utvrzuji v jejím schizofrením postoji, že nestárne. Je tu sposta lidí , kteří nečtou, a dívají se jen na fotky xxx57 xxxx2 . Takový hejl zkoukne kozama vytuněný obrázek a už žhavý drát. Pak je tu mnoho cizinců, kteří umí česky sporadicky nebo vůbec, a ti se taky dívají jen ,,na hot picks xxx16 ,,.! V zásadě mám dilema a nejsem sám, jak se stavět k těm děvám, které používají fotky falešné nebo staré víc jak deset let, Vlastně tím, že fake foto přidám k hodnocení takovéto podvodnice , nepřímo přiznávám , že vypadá jak nevypadá. Vlastně se jaksi nechtěně podílím na jejím pábení Žvot je složitý a ne vždy jde vše udělat podle jedné šablony. podobně u ní nejde jednoduše napsat cenu, u ní. Podle zpráv od jiných norníků chtěla i deset tisíc za dvě hodiny sexu , jindy se spokojila s tisícovkou za přeblaf, tam už ten duševní stav dospěl do takového stadia rozvratu , že se standartní recenze píše špatně,,O nenormalitě še těžko píše normalním stylem xxx01 , ,, jasně, není špatné připomenout smutný osud (nyní) šlapanické Nelly.., jako záporný příklad jsem to psal už jednou já.Smutné je, že přesto se na ni chytají další a nesou jí 4000 s naivním úsměvem a touhou super mrdu.,, ano s tímto souhlasím bezezbytku, opakovat, opakovat opakovat, jednou bohužel napsat nestačí. xxx28

Jose123
Začátečník

Příspěvek od Jose123 » 22 čer 2024 17:32

Další případ zla na privátní brněnské scéně, ze kterého by se i satan poučil. xxx45 https://www.amateri.com/cs/lide/1879218/37MILF Říká si nejčastěji Janíčka Dotyčná mění čísla i profily jako světák ponožky. Ceny různé. V telefonu si nárokuje tisíce. Pokud nemá peníze , jde i na pětistovku. Nejčastěji byla k zastižení v Králově poli Mánesova. .Působila tam s nechvalně proslulou černoškou Lejlou , další brněnskou stálicí, co by měla chodit kanály. Veškeré fotky paní Janičky jsou absolutní fake. Ted už pro jistotu ani žádné nepoužívá. V reálu jde o vyžilou ženskou mezi 40 a padesátkou. K padesátce má výrazně blíž. Špatná pleť, zkažené zuby, kozy vyfouklé jak propíchlé pneumatiky. Na kráse nepřidají ani strie, no děs , běs a hrůza neskonalá- Do toho neskutečně poťouchlá a falešná. Její tapkovský lépe řečeno loupežnický) styl je stejný po léta. Prostřednictvím inzerátu naláká na fajn přátelský sexík za rozumnou cenu. (Jako obchoďáky ráda děla slevy bez slev). Jakmile dáte peníze, veškerá milost končí. Všemožnými prostředky se snaží oddálit sex, nejlíp oddálit tak, aby k němu vůbec nedošlo. Žvanění, svlékání, nekonečná sprcha xxx06 V určité fázi, zpravidla, když se chystáte zasunout, řekne,, že čas utekl. No absolutní podvod. Něco jako nemocnice v Jižní Americe , kde nabízeli chirurgické zákroky naivním občanům USA. Dotyčné uspaly, udělali na kůži nějaký kamuflážní řez i se zašitím, aby se neřeklo, A po probuzení pacientovi sdělili, že se operace vydařila na sto procent. xxx40 O dotyčné byla v průběhu let napsána kvanta negativních až hororových recenzí, xxx34 přesto se najdou další a další nadržení naivové, , kteří ji dále skáčou na špek, a nechají se okrádat. Dotyčná už párkrát nějakou tu facku dostala (vím z bezpečných zdrojů). ale nejspíš oněch facek bylo málo a byly málo pádné, neboť ve své spanilé zlodějské krasojízdě pokračuje směle dál. Zatímco Nely ze šlapanic, kterou jsem popsal v minulé recenzi, je pomatená, a není si vědomá dosahu svého jednání, janička je vyčuraná potvora, která dobře ví, co dělá. Taková mazaná ježibaba. Pokládám za věčnou ostudou brněnského nornictva, že s fenoménem paní Janíčky hejlovábničky dosud nedokázalo účinně popasovat xxx56 xxx07 . Zveřejnit identitu dotyčné a přidat k tomu popisek jejího lumpenpodnikání, by nebylo na škodu. Extrémní situace vyžadují extrémní řešení. Možná by se dotyčná konečně chytla za nos, šla do sebe a změnila destinaci i způsob obživy. Každopádně pokud se chcete nějakému známému pomstít, máte výtečnou možnost. Pošlete ho za Janičkou. Návštěva u ní mu na několik let znechutí sex i ženské pokolení…Za mě nestárnoucí Janulice, největší zlo v republice. xxx28 xxx73 Pridávám foto, pod první ukradenou se ukrývala leta, ačkoli podobnost je pouze v tom že dívka na fotce má dvě ruce, dvě nohy a jednu hlavu, druhá je jakási názorná ukázka toho, co vás skutečně čeká pokud , se rozhodnete jít do návštěvy. Upozorňuji ještě na infantilní zálibu ve zdrobnělinách( časík, sexík) podle toho jí poznáte líp než podle fotek xxx19 xxx11
3 Obrázek 3 Obrázek
Naposledy upravil(a) Jose123 dne 22 čer 2024 17:49, celkem upraveno 1 x.

Čmeláček
Začátečník
Celkem hodnocení: 45x

Příspěvek od Čmeláček » 03 črc 2024 10:02

Nikča (32 let)
792 235 008
https://dobryprivat.cz/divka/nikca-2/

Ahoj:) NOVÉ ČÍSLO
Jmenuji se Niki , 32 let , moravanda
Jen whats app. 🙂
Žádné smsky a volání
Děkuji:)
Dělám:
Klasický sex,
Všechny polohy,
69
Oral
Oral bez
Líbání
Francouzské líbání
Prstění
Honění
Mazlení
GFE
Erotická masáž
Hluboký orál
….na vše se můžeš zeptat:)
Vše je v ceně a vše záleží taky na sympatiích.

1400/půl, domluva striktně přes WP

Je zase čas si nasrat do vlastního hnízda.
Po dlouhé době všemožných otoček a zklamání za mě velmi příjemné překvapení za normální ceny. Fotky nejsou její, po otevření dveří spatříte opálenou vysportovanou sympatickou bloncku s malými kozami a příjemným a trošku ztřeštěným vystupováním. Věk cca sedí, je třeba počítat s dost tetováním, ale co už. Jinak mám neodbytný pocit, že jsem jí viděl v nějakým přírodovědném filmu, ale to mi nepotvrdila. Ona sama prý pracuje převážně v Německu, což zřejmě vysvětluje její snaživý přistup.
K samotné akci nemám co vytknout. Dal jsem OB, hlubokáč, klasický trojboj protkaný jejími porno hláškami :D a vycukal jsem se do ní na pejska.
Já si jí dost užil a určitě i ostatní Brněnští syslové, protože má narváno. Tak sorry Brňáci xxx50
3 Obrázek

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 03 črc 2024 21:49

Čmeláček píše:
03 črc 2024 10:02
Nikča (32 let)
792 235 008
https://dobryprivat.cz/divka/nikca-2/
....
1400/půl, domluva striktně přes WP

Po dlouhé době všemožných otoček a zklamání za mě velmi příjemné překvapení za normální ceny. Fotky nejsou její, po otevření dveří spatříte opálenou vysportovanou sympatickou bloncku s malými kozami a příjemným a trošku ztřeštěným vystupováním. Věk cca sedí, je třeba počítat s dost tetováním, ale co už.
Já si jí dost užil a určitě i ostatní Brněnští syslové, protože má narváno. Tak sorry Brňáci
Čmeláček ,
dobrý, ale zbytečně tady píšeš o všech jejich praktikách, v podstatě to opisuješ z inzerce - proč ? xxx01

přičemž vůbec neuvádíš podstatné informace - např. lokace - adresa, kde je.., jaké má zhruba míry - výška, váha, - nikde není uvedeno.
Jaké má ceny třeba za hodinu ?

Zato chválím přidání fotek. xxx63 xxx63

Ostatní poznámky o nasranosti do hnízda a o syslování v Brně, je naprosto zbytečné a irrelevantní. xxx53
Všude je přetlak, po celé republice a ojeby dívek jsou mch. způsobeny nekritickým postojem některých norníků.

Všude jsou zhruba norníci stejní a recenzenti by se měli zaměřit spíše na popis své situace . xxx51

Odpovědět

Zpět na „Jižní Morava“