Ahoj všem členům a čtenářům fóra,

Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.

Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.

Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.

Děkujeme!

Tým Světáci

Recenze Brno a okolí

Moderátor: Moderátoři vše

Odpovědět
vulcan
Světák bonviván
Celkem hodnocení: 5531x
Recenze 2017: 0x
Recenze 2018: 0x
Recenze 2019: 4x
Recenze 2020: 3x
Recenze 2021: 0x

Re: Recenze Brno a okolí

Příspěvek od vulcan » 28 pro 2024 11:58

ThatBrnoGuy píše:
28 pro 2024 11:21
Meliska621, https://www.amateri.com/sk/ludia/3136497/Meliska621.

Podle profilu nabizi klasiku budto jen s ni, nebo s ni a s kamaradkou - asi sedi. Co ovsem nesedi je to, ze v realu ma Meliska asi o 20 kg vic nez na fotkach (podle me fotky vubec nejsou jeji) a je Romka (nebo minimalne michana). Oskliva ale neni a je mlada (~22 let), nicmene decko uz stihla, takze proste cekejte telo spis poctive maminy s poradnyma prsama nez pevny stihly telo z fotek.

Bral jsem hodinu za 2500 (jen s ni), coz ode me nebylo moudry, protoze takova cena je v tomhle pripade dost prestrelena.
Pokud vas zajima adresa, tak je to cca nekde u Alzy na Skorepce.

...jestli se za chvili nejakej pupkatej cigos neobjevi ve dverich. Ujistovala me ale, ze ne a ze mu odepisuje prave proto, aby nemel zadny podezreni.
To uz me dodelalo a vymeknul jsem jeste pred prvnim zasunem.
Celkovy hodnoceni: Rozhodne nebrat
ThatBrnoGuy ,
na první příspěvek- docela dobrá, podrobná recenze i varování.
Opravdu taková služba a materiál (vzhled holky) nestojí za 2500 Kč.
Divačka je taky dost neobvyklý jev.

Nedokážeš přesněji zjistit, kde to u Alzy bylo ? Na tom Mia privátu zřejmě ne.

ThatBrnoGuy
Začátečník
Celkem hodnocení: 7x
Recenze 2019: 0x
Recenze 2020: 0x

Příspěvek od ThatBrnoGuy » 28 pro 2024 12:05

vulcan:
Adresu vim presne, jen mi bylo blby ji zverejnovat - ale kdyz holkam nebylo blby si se mnou vytrit prdel, tak tady tu adresu mate: Vlhka 36.

Uprimne nevim, jestli to je privat, o kterym mluvis. Musel bych nejdriv trochu procist tohle forum a uz dnes moc nemam cas na legracky :).

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 29 pro 2024 01:23

ThatBrnoGuy píše:
28 pro 2024 12:05
vulcan:
Adresu vim presne, jen mi bylo blby ji zverejnovat - ale kdyz holkam nebylo blby si se mnou vytrit prdel, tak tady tu adresu mate: Vlhka 36.

Uprimne nevim, jestli to je privat, o kterym mluvis. Musel bych nejdriv trochu procist tohle forum a uz dnes moc nemam cas na legracky :).
Chápu tvé pocity ThatBrnoGuy .
Zachovávat anonymitu je na místě u opravdových amatérek, tam, kde je ojeb či jiný podraz, to postrádá smysl.
Mia privát je jiné adrese než jsi napsal ty.

ThatBrnoGuy
Začátečník
Celkem hodnocení: 7x

Příspěvek od ThatBrnoGuy » 29 pro 2024 10:34

Edit: recenze smazana, protoze rozjela flame, po kterym mi cely recenzovani i noreni zacalo byt minimalne docasne (spis trvale) neprijemny.

Vim, ze tim popiram jakykoli principy objektivity recenzi atd., tak mi klidne dejte ban - po dvou dnech na foru zas nemam tolik co ztracet :D.

Omlouvam se vsem poskozenym. Umysl byl vyhnout se totalnim ojebum, jako jsem zazil asi tyden zpatky, takze jsem recenze daval v dobre vire, ze kdyz poskytnu informace, tak vymenou nejaky taky dostanu a nedomyslel jsem vedlejsi efekty typu ze to nekoho nasere, nekoho dalsiho zaboli atd. a nemam asi zaludek ani cas takovy veci moc resit.
Peknej zbytek svatku vsem :).

edit vulcan:
Domnívám se, že je to zbytečná útlocitná reakce, to smazání.
Nikdo tě nechce banovat. Není proč.
Napsal jsi svoji recenzi, podrobně, byla napsána dobře, správně.
A asi nejhorší je poté, když ně ni zareaguje kdokoliv a jsou reakce na tu recenzi, tak ji poté smazat. xxx53
(to by mělo smysl, pokud by tam byla nějaká indiskrétní věc, třeba pravé jméno té umělkyně)

Zbude z toho pak taková změť. xxx57
Tvá motivace - dát informace + vyhnout se ojebům je správná.
To, že někdo s recenzí nesouhlasí, jak píšeš: nasere se, to je normální.
Recenze se týká Nelly / Elie/ Eliety .
https://dobryprivat.cz/divka/ellieta/
https://www.amateri.com/en/user/1386486/HotNellyetas
2 Obrázek 1 Obrázek
Naposledy upravil(a) ThatBrnoGuy dne 29 pro 2024 23:17, celkem upraveno 3 x.

Stojan_jakotyc
Začátečník
Celkem hodnocení: 6x

Příspěvek od Stojan_jakotyc » 29 pro 2024 14:39

Ahoj, myslim, ze tato slecna/pani resp. Jeji sluzby zde byly hojne recenzovany.
https://dobryprivat.cz/divka/ellieta/

Myslim, ze ji najdes podle telefonu.

Vetsina recenzi moc pozitivni nebyla :)

Mozna zkus Karolinu (26), inzeruje na dobry privat ( pokud uraduje). Cislo: +420 734 409 948

Byva nepravidelne, je myslim z Ol, ale dela v Brne. Zrejme to chce utajit. Snad by mela mit i normalni praci a tohle bude zrejme prilepseni.

Jen bych doporucil, at si hlidas cas :) tato slecna zde myslim hodnocena nebyla.

Pripadne tu nekteri doporucovali Katka69, pokud zvladnes jeji nalady :)
1 Obrázek

Stojan_jakotyc
Začátečník

Příspěvek od Stojan_jakotyc » 03 led 2025 16:45

vulcan píše:
18 pro 2024 01:25
Málem jsem se nachytal, ale zavčas otočka.
https://dobryprivat.cz/divka/keren/
Keren meliska.jpg

Na první dobrou celkem lákavá mladá holka, v dnešních poměrech.. Keren, 22 let, 176cm 4ky kozy.. 604 955 690 (nově telefon) xxx02

ale po prostudování její inzerce a zaměření na popis se prosvítil její starší inzertní text ... a ejhle - meliska,
skrytá Meliska.jpg
Mladá sexy úžasná a pořádně nadržená Meliska❤️ Je mi 22 let mam 4ky prsa😘 říká se o me ze jsem kráná jako panenka 🥰 miluji sex, oral s/bez, mazleni líbání, lizani , 69-ku, klidně splním i piss😘 jsem v sexu aktivní tak jak správná ženská má jsem velmi sikovna a vim jak chlapa uspokojit💋 neváhej mi napsat a domluvit se semnou na naši schůzce 😍
a lokace za Kampusem v Bohunicích a je to jasné : NO GO. xxx28

pokud by někdo neznal souvislosti, tak tady je to.....
vulcan píše:
07 dub 2024 23:30
Jackie1990 píše:
07 dub 2024 17:40
https://www.amateri.com/cs/lide/2997016 ... vabomba_22
Domluva pres chat, reagovala docela rychle. Domluveno na 8 vecer s tim, ze uz bude koncit, ale pul hodiny na test stihnem. Ordinuje v bohunicich v apartmanrch u koleji. Chvilu trvalo nez sem to nasel, ale volam ze jsem dole. Pise ze me za chvilku zazvoni. Chcalo. Mezitim prosli asi 3 lidi ven a dovnitr ( mistni ). Jeden ocumoval z balkonu. A po 5 minutach stale nic. Takze jsem dal otocku a napsal ji ze uz necekam,....
je to Meliska, na AM již nespočet dalších nicků,.. Mazlivakocickaa , Fialka123123 , meliska27384 , Sladkaboruvecka atd ... Původně šlápota z ulice na Cejlu, bezgumka, v.s. s přechozenou kapavkou. xxx96 Působila i v Plzni, v Praze.
Tak pridam, ze inzeruje jeste jako Nicolet (25)
https://dobryprivat.cz/divka/nicolet/

Tel: 730885375

Text:
SMYSLNÉ vzájemné dotýkáníPři těch správných dotycích jsem opravdu vlhká a žhavá, pokud si na mě troufneš, stačí se jen objednat. Uvítám tě ve svých soukromém apartmanu. Miluji doteky mužů a vzájemné dráždění, tato praktika patří mezi mé oblíbené, jelikož i já při ní dosahuji uspokojení. Ráda se postarám o tvou chloubu a přijmu i tvé něžné doteky. Pokud chceš, aby se má vášnivá a vlhká kundička stala tvou realitou, stačí mi napsat nebo mi zavolat. Praktiky u mě sex,oral s/bez, mazleni,líbání ,lizani, 69-ka,anal(dle velikosti)

Zarazilo me, ze mi vola zpet z jineho cisla…a ejhle to bylo Keren.

hank36
Světák mentor
Celkem hodnocení: 16357x
Recenze 2017: 26x
Recenze 2018: 17x
Recenze 2019: 18x
Recenze 2020: 23x
Recenze 2021: 11x

Příspěvek od hank36 » 03 led 2025 18:53

Stojan_jakotyc,

nahraj do tveho reportu fotky stazene z inzerce.
"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 03 led 2025 22:10

lokace za Kampusem v Bohunicích a je to jasné : NO GO.
je to Meliska, na AM již nespočet dalších nicků,.. Mazlivakocickaa , Fialka123123 , meliska27384 , Sladkaboruvecka atd ... Původně šlápota z ulice na Cejlu, bezgumka, v.s. s přechozenou kapavkou.
Stojan_jakotyc píše:
03 led 2025 16:45
..... Tak pridam, ze inzeruje jeste jako Nicolet (25)
https://dobryprivat.cz/divka/nicolet/

Tel: 730885375
SMYSLNÉ vzájemné dotýkání Při těch správných dotycích jsem opravdu vlhká a žhavá, pokud si na mě troufneš, stačí se jen objednat. Uvítám tě ve svých soukromém apartmanu. Miluji doteky mužů a vzájemné dráždění, ....

Zarazilo me, ze mi vola zpet z jineho cisla…a ejhle to bylo Keren.
Řekl bych spíše, že tam jsou dvě xxx02 (Nicolet docela jiné míry), a případně si vzájemně berou telefony a kunčafty. xxx57

Libalek
Začátečník
Celkem hodnocení: 4x

Příspěvek od Libalek » 04 led 2025 14:26

Přidám svoje zkušenosti, tahle z října.

Katka, někdy taky Nikča - 792 235008
Věk odhadem 36 let

Adresa: Brno- Bystrc Kamechy

Byl jsem nalákán na fotky, které sedí i to železo v pupku má. Domluva jen přes whatsapp, v pohodě. Přijdeš na místo dole napíšeš a pustí tě dál do domu. Otevře štíhlá bloncka s divokými vlasy do všech stran, ale v poho. Nabidne vodu, pak chce pokec, na to ale není čas. Následuje sprška, koupelna čistá a být celý taky.

Už čeká v ložnici, trochu pohoni, pak opravdu rychlý kouř S., nabízen i bez, ale to jsem nechtěl.

Přístup trochu odměřený: Jen člověk sahne lehce na prsa, tak že ji to boli, když chce člověk prsty dovnitř tak kontroluje zda nemá dlouhé člověk nehty, když vidí že ne, tak vás tam pustí.

Následuje klasický trojboj, má malý zadek, tak to je ze zadu vzrušující komu se to líbí. Pořád něco mele, tak tohle je zase otravné, musí něco pořád komentovat atd.

Hlasový projev pri akci minimální. Plusem že se nesnaží ojebat o čas a má lepší přístup než většina. Mínus že je taková až moc potrhlá a nezavře pusu. Určitě lepší průměr.
Hodnotím 6/10
Placeno 1300/30 min.
2 Obrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

FakeJmeno
Začátečník
Celkem hodnocení: 3x

Příspěvek od FakeJmeno » 06 led 2025 02:04

ZuzaBrno z amateru

Tel. 733458359
https://www.amateri.com/cs/lide/1887448/ZuzaBrno

Fotka asi jeji, tezko rict.

Komunikace vcelku v poho, psali jsme hlavne pres ama, po telefonu domluva taky ok, ale nejsem na telefonovani. Trochu zpozdeni mela, ja taky tak se to srovnalo.

Dum v radovce Brno Reckovice. Cisto uklizeno, v druhem pokoji byla k mani i kamaradka do trojky, to jsem nevyuzil.

Sprcha fajn sprchac kde se rychle zahreje, na zimu super. Pokoj utulny s velkou posteli ale priserne radio co posloucha. Trochu jsme si vyjasnili o co mi jde, takze na me hned nenabehla jak maji nektere pracovnice ve zvyku. Nechala se hladit, lizat, prstit coz je malokde, az jsem ji vylizal do orgasmu. Potud spokojenost.

Akorat je na muj vkus moc hubena a ten vek uz taky nehraje do karet, vzhled taky prumer. Proste me nevzrusovala, tak mi nestal a mohla jsme zkouset cokoliv, stejne jsem se neudelal. Nejsem typ vecne nadrzenyho chlapa co strika z cehokoliv no. Ale snazila se pro me udelat maximum, to se musi nechat.

Platil jsem 1500 za hodinu a cas plus minus hodina to byl, resp. radeji jsme to uz ke konci odpiskali a dal neskrtili leklyho hada. Sprcha, rozlucka.

Za me opacko ne, ale povidala ze je dost na perverznosti, pro nekoho vyhra.

Na prvni recenzi ok? Nake dotazy?
3 Obrázek

Vrtolník005
Začátečník

Příspěvek od Vrtolník005 » 08 led 2025 14:17

Měl by jsi na ní internetový odkaz?

Libalek píše:
04 led 2025 14:26

Věk odhadem 36 let

Byl jsem nalákán na fotky, které sedí i to železo v pupku má. Domluva jen přes whatsapp, v pohodě. Přijdeš na místo dole napíšeš a pustí tě dál do domu. Otevře štíhlá bloncka s divokými vlasy do všech stran, ale v poho. Nabidne vodu, pak chce pokec, na to ale není čas. Následuje sprška, koupelna čistá a být celý taky.

Už čeká v ložnici, trochu pohoni, pak opravdu rychlý kouř S., nabízen i bez, ale to jsem nechtěl.

Přístup trochu odměřený: Jen člověk sahne lehce na prsa, tak že ji to boli, když chce člověk prsty dovnitř tak kontroluje zda nemá dlouhé člověk nehty, když vidí že ne, tak vás tam pustí.

Následuje klasický trojboj, má malý zadek, tak to je ze zadu vzrušující komu se to líbí. Pořád něco mele, tak tohle je zase otravné, musí něco pořád komentovat atd.

Hlasový projev pri akci minimální. Plusem že se nesnaží ojebat o čas a má lepší přístup než většina. Mínus že je taková až moc potrhlá a nezavře pusu. Určitě lepší průměr.
Hodnotím 6/10
Placeno 1300/30 min.
1 Obrázek

Libalek
Začátečník

Příspěvek od Libalek » 08 led 2025 18:11

Vrtolník005 píše:
08 led 2025 14:17

Libalek píše:

Věk odhadem 36 let

Hodnotím 6/10
Placeno 1300/30 min.

Takové věci nearchivuju, je to už delší dobu, tak podle telefonu, fotka a googlit.
1 Obrázek

Libalek
Začátečník

Příspěvek od Libalek » 08 led 2025 18:32

Jistě to tady už bylo,ale tak přidávám i já zkušenost s

Natálkou 702612978 - Privat4

https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/natalka-4017/

Jde o privát na Jugoslávské, domluva po telefonu je s bordelmama, příjemná v telefonu, vše v pohodě. Jen na místě ve dvoře před domem voláte ať vám přijde otevřít a může vás tam vidět kdo jde kolem a tak, to mi moc nesedí. Je to byt v bytovce, tuším 2. patro, možná 3.

Jdete nahoru do patra, je tam asi víc holek naráz, každá v pokoji. Je tu čisto, žádné pachy. Přivítáte se s Natalkou na pokoji, pak sprcha, kde je teda závěs místo dveří, mno budiž, i když příjemné mi to nebylo. Ale naštěstí tam nikdo po chodbě nechodil.

Jinak Natálka podle fotek sedí, v obličeji není úplně můj šálek kávy ale je to v pohodě. Věk tipuju kolem 40. Je to cizinka. Vyslékne se, a zeptá se, co chcete co máte rádi. Hraje si s vámi, nikam nespěchá. Pak nasazujeme, O s, bez bych ani nechtěl tak jsem se neptal. Potom klasika jedeme trojboj. Hlasový projev téměř žádný, ale jinak vše super. Čas dodržen, žádný problém.

Potom dávám sprchu, pak i ona, ještě než odcházím.
Placeno 30minut/ 1500 Kč

K tomu děsu co teď v Brně panuje, tak opravdu tady musí člověk pochválit domluvu, přístup, chování. Žádný ojeb. Privat4 prostě funguje. Ví někdo o nějakém podobném? klidně SZ
1 Obrázek

geraltofpussyria
Začátečník
Celkem hodnocení: 12x

Příspěvek od geraltofpussyria » 08 led 2025 20:22

Vrtolník005 píše:
08 led 2025 14:17

Libalek píše:

Věk odhadem 36 let

Hodnotím 6/10
Placeno 1300/30 min.
Ahoj,

posílám internetový odkaz - https://dobryprivat.cz/divka/katka69/

Co je bizár, jsou ty fake fotky brunety, protože pokud se nic nezměnilo, Katka je blondýna, tak jen, aby jsi na to byl připraven. Inzerce vypíná/zapíná dle chuti, takže ráno už třeba odkaz nemusí fungovat. Aktuálně ale inzeruje.

brňák
Začátečník

Příspěvek od brňák » 08 led 2025 20:56

Libalek píše:
08 led 2025 18:32
Jistě to tady už bylo,ale tak přidávám i já zkušenost s

Natálkou 702612978 - Privat4

Jde o privát na Jugoslávské, domluva po telefonu je s bordelmama, příjemná v telefonu, vše v pohodě. Jen na místě ve dvoře před domem voláte ať vám přijde otevřít a může vás tam vidět kdo jde kolem a tak, to mi moc nesedí. Je to byt v bytovce, tuším 2. patro, možná 3.

Jdete nahoru do patra, je tam asi víc holek naráz, každá v pokoji. Je tu čisto, žádné pachy. Přivítáte se s Natalkou na pokoji, pak sprcha, kde je teda závěs místo dveří, mno budiž, i když příjemné mi to nebylo. Ale naštěstí tam nikdo po chodbě nechodil.

Jinak Natálka podle fotek sedí, v obličeji není úplně můj šálek kávy ale je to v pohodě. Věk tipuju kolem 40. Je to cizinka. Vyslékne se, a zeptá se, co chcete co máte rádi. Hraje si s vámi, nikam nespěchá. Pak nasazujeme, O s, bez bych ani nechtěl tak jsem se neptal. Potom klasika jedeme trojboj. Hlasový projev téměř žádný, ale jinak vše super. Čas dodržen, žádný problém.

Potom dávám sprchu, pak i ona, ještě než odcházím.
Placeno 30minut/ 1500 Kč

K tomu děsu co teď v Brně panuje, tak opravdu tady musí člověk pochválit domluvu, přístup, chování. Žádný ojeb. Privat4 prostě funguje. Ví někdo o nějakém podobném? klidně SZ
Udělal jsi dobře hochu, že jsi nešel do orálu bez! Ono to tam totiž funguje trochu jinak, jak si myslí a pochvaluje většina takových, jako jsi ty. Jo, zorganizovaný to má navigátorka dobře, jde jí přece o to vytřískat z toho co nejvíc, tak že to tam valí stylem další prosím jak někde u doktora. Ta Ukrajinka a další Rusky tím, že nedělají samy na sebe, ale půlku dávají pasačce, vydělají tím pádem daleko míň, než holky, co naopak dělají samy na sebe a dvě, tři si třeba na to pronajmou byt. Tak to někdy až zoufale dohání tím, že za různé příplatky nabízí hodně věcí bez. Tak že i když si pak jen lízneš, možná že okoštuješ nějaké zbytek spermatu zvrácenýho štamgasta před tebou. A když jich tahle ženská, mimochodem má prý 45 let, takhle odfachčí 5-10 za šichtu, víš jaký je to záhul pro její sliznice a co všechno koluje v jejím těle?
Co si z toho můžeš odnést pak ty, za mě určitě za ty prachy navíc nestojí, co se teda kuřby týče. Chlamídie jsou na dlouho, nedej bože pak plicní, nebo když pro zanedbání proniknou do mozku. Navíc jsou dlouho bezpříznakový, tak že pak jsi i ty přenašeč. O dalších možných chorobách snad ani nemá cenu diskutovat, od sociálních pracovnic zabývajících se prostitucí vím, jak je teď AIDS na vzestupu. Tak že ti můžu závěrem jen popřát hodně zdraví v ruské ruletě noření do dalších let! XXX36

Vrtolník005
Začátečník

Příspěvek od Vrtolník005 » 09 led 2025 15:05

Nedaří se mi právě najít, číslo neexistuje, takže ani přes WhatsApp není spojení možné :-(

Věk odhadem 36 let

Hodnotím 6/10
Placeno 1300/30 min.
[/quote]
[/quote]

Takové věci nearchivuju, je to už delší dobu, tak podle telefonu, fotka a googlit.
[/quote]

edit vulcan
Vrtolník005,
ty budeš asi dáreček xxx53
Přijdeš na forum, hned natahuješ ruku, aby ti laskavě všichni dali informace o dívce, sám ničím nepřispěješ. xxx57
Navíc ti geraltofpussyria dal internetový odkaz.
Pokud si tady to trochu pročteš, a dáš si dvě a dvě dohromady, tak víš, že ta dívka/žena není furt k dispozici,

a ještě k tomu děláš bordel v citacích. OMG.
Proč necháváš všechny citace ? Copak nestačí tam citovat jen jméno té ženy ?
Pak je vlákno sáhodlouhé a jen minimum relevantních informací.
A nutíš moderátory se tím hnojem prodírat. xxx57

1 Obrázek 1 Obrázek

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 09 led 2025 19:34

brňák píše:
08 led 2025 20:56
Libalek píše:
08 led 2025 18:32
Natálka 702612978 - Privat4

Jde o privát na Jugoslávské, domluva po telefonu je s bordelmama,
.... Jinak Natálka podle fotek sedí, v obličeji není úplně můj šálek kávy ale je to v pohodě. Věk tipuju kolem 40. Je to cizinka. Hraje si s vámi, nikam nespěchá. Pak nasazujeme, O s, bez bych ani nechtěl tak jsem se neptal. Čas dodržen, žádný problém.
Placeno 30minut/ 1500 Kč Žádný ojeb. Privat4 prostě funguje.
Udělal jsi dobře hochu, že jsi nešel do orálu bez! Ono to tam totiž funguje trochu jinak, jak si myslí a pochvaluje většina takových, jako jsi ty. Jo, zorganizovaný to má navigátorka dobře, jde jí přece o to vytřískat z toho co nejvíc, tak že to tam valí stylem další prosím jak někde u doktora. Ta Ukrajinka a další Rusky tím, že nedělají samy na sebe, ale půlku dávají pasačce, vydělají tím pádem daleko míň, než holky, co naopak dělají samy na sebe
........ zoufale dohání tím, že za různé příplatky nabízí hodně věcí bez. Tak že i když si pak jen lízneš, možná že okoštuješ nějaké zbytek spermatu zvrácenýho štamgasta před tebou. A když jich tahle ženská, mimochodem má prý 45 let, takhle odfachčí 5-10 za šichtu, víš jaký je to záhul pro její sliznice a co všechno koluje v jejím těle?
Co si z toho můžeš odnést pak ty, za mě určitě za ty prachy navíc nestojí, co se teda kuřby týče. Chlamídie ...
brňák,
xxx01 brzdi trochu s těmi spekulacemi. xxx57
Paní domácí to tam docela dobře organizuje. Snad jen výběr je tam nyní trochu omezený, dříve byl lepší.
Většinou tam mají pátek volno, aby se nepředřely, tak ani nějaká přepracovanost nehrozí.

Jak moc nabízejí holky něco bez, to neposoudíš ani ty , ani já.
Obecně na privátech raději nedělat nic bez, ani OB. To platí obecně.
2 Obrázek

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 09 led 2025 19:54

brňák píše:
..... Tak že i když si pak jen lízneš, možná že okoštuješ nějaké zbytek spermatu zvrácenýho štamgasta před tebou. ..... víš jaký je to záhul pro její sliznice a co všechno koluje v jejím těle?
Co si z toho můžeš odnést pak ty, za mě určitě za ty prachy navíc nestojí, co se teda kuřby týče. Chlamídie jsou na dlouho, nedej bože pak plicní, nebo když pro zanedbání proniknou do mozku.
Navíc jsou dlouho bezpříznakový, tak že pak jsi i ty přenašeč. O dalších možných chorobách snad ani nemá cenu diskutovat, od sociálních pracovnic zabývajících se prostitucí vím, jak je teď AIDS na vzestupu. Tak že ti můžu závěrem jen popřát hodně zdraví v ruské ruletě noření do dalších let!
Je třeba tomu dát trochu medicínské validity.
Je pravda, že využívání orálu bez (OB) vede k častějšímu výskytu mnoha pohlavních nemocí.
Vedle kapavky zejména k přenosu chlamydií (CH) , ureoplazmat, mykoplazmat.
Hlavně CH jsou často přenášena, mohou být často bez příznaků, takže nosičství je běžné.
Po praktické stránce tyto CH a další kmeny jsou běžně u žen, dívek, co mají hodně partnerů, což u sexuálních pracovnic je.
U některých kmenů CH, které mají jednoduchou strukturu, tak není ochranou ani kondom .
Většina CH u pohlavně přenosných jsou Chlamydia trachomatis .
Vytvářejí záněty urethry, moč.měchýře, záněty nadvarlete.
Že by pronikali do mozku, to popisováno není.

AIDS na vzestupu- AIDS je už konečný projěv infekce HIV, stav , kdy je postižena imunita a člověka postihují oportunní infekce.
Na vzestupu u nás není, spíše zhruba setrvalý stav. Ale není zanedbatelný.
HIV pozitivita mírný vzestup má. Mnohonásobně častější je v Rusku, o trochu méně na Ukrajině. Nejvíce samozřejmě v zemích subsaharské Afriky.

brňák
Začátečník

Příspěvek od brňák » 10 led 2025 08:27

vulcan píše:
09 led 2025 19:54
brňák píše:
..... Tak že i když si pak jen lízneš, možná že okoštuješ nějaké zbytek spermatu zvrácenýho štamgasta před tebou. ..... víš jaký je to záhul pro její sliznice a co všechno koluje v jejím těle?
Co si z toho můžeš odnést pak ty, za mě určitě za ty prachy navíc nestojí, co se teda kuřby týče. Chlamídie jsou na dlouho, nedej bože pak plicní, nebo když pro zanedbání proniknou do mozku.
Navíc jsou dlouho bezpříznakový, tak že pak jsi i ty přenašeč. O dalších možných chorobách snad ani nemá cenu diskutovat, od sociálních pracovnic zabývajících se prostitucí vím, jak je teď AIDS na vzestupu. Tak že ti můžu závěrem jen popřát hodně zdraví v ruské ruletě noření do dalších let!
Je třeba tomu dát trochu medicínské validity.
Je pravda, že využívání orálu bez (OB) vede k častějšímu výskytu mnoha pohlavních nemocí.
Vedle kapavky zejména k přenosu chlamydií (CH) , ureoplazmat, mykoplazmat.
Hlavně CH jsou často přenášena, mohou být často bez příznaků, takže nosičství je běžné.
Po praktické stránce tyto CH a další kmeny jsou běžně u žen, dívek, co mají hodně partnerů, což u sexuálních pracovnic je.
U některých kmenů CH, které mají jednoduchou strukturu, tak není ochranou ani kondom .
Většina CH u pohlavně přenosných jsou Chlamydia trachomatis .
Vytvářejí záněty urethry, moč.měchýře, záněty nadvarlete.
Že by pronikali do mozku, to popisováno není.

AIDS na vzestupu- AIDS je už konečný projěv infekce HIV, stav , kdy je postižena imunita a člověka postihují oportunní infekce.
Na vzestupu u nás není, spíše zhruba setrvalý stav. Ale není zanedbatelný.
HIV pozitivita mírný vzestup má. Mnohonásobně častější je v Rusku, o trochu méně na Ukrajině. Nejvíce samozřejmě v zemích subsaharské Afriky.
Tak asi ano, máš v tom evidentně odbornější přehled. Ten tedy HIV ovšem teď před vánocemi se začal ve větší míře šířit mezi prostitutkami na Hradecku, to v žádné ofic statistice není. O CH v mozku jsem ovšem četl zrovna před nedávnem, hledat se mi to ale nechce. Nezanedbatelné krom kapavky, sifilisu je samozřejmě i možnost nákazi žoutenkou A i B, o C nevím a taky genitální herpes a lidský papilomavirus.

vulcan
Světák bonviván

Příspěvek od vulcan » 10 led 2025 12:55

brňák píše:
10 led 2025 08:27
.... Nezanedbatelné krom kapavky, sifilisu je samozřejmě i možnost nákazi žoutenkou A i B, o C nevím a taky genitální herpes a lidský papilomavirus.
Ano, ty možnosti nákazy bohužel jsou, u hodně frekventovaných žen o hodně víc. xxx57
U kapavky se horší situace vzhledem k tomu, že je více rezistentních kmenů (necitlivých na ATB),
hepatitida B a C se šíří hodně injekčně mezi uživateli drog, HBV taky pohlavním stykem. HAV všude, kde je horší hygiena.
Určitě je na místě mít očkování proti HAV, HBV, existují kombinované přípravky.
Děti to mají (HBV) nyní v rámci hexavakcíny.
HPV - lidský papilomavirus se šíří hodně, často bezpříznakově, často i obchází kondom.
Ale je očkování, u dívek a i u chlapců, nejlépe ve věku před pohlavním životem.

Odpovědět

Zpět na „Jižní Morava“