Vulcan,vulcan píše: ↑29 pro 2024 14:05geraltofpussyria ,geraltofpussyria píše: ↑29 pro 2024 01:52Zdravím parťáku,ThatBrnoGuy píše: ↑28 pro 2024 11:21Meliska621, https://www.amateri.com/sk/ludia/3136497/Meliska621.
.. Celkovy hodnoceni: Rozhodne nebrat - leda ze byste meli radi dobrodruzo a lakalo by vas sukat macatou ciganku pred jinou holkou (a potencialne i pred manzelem
z tohohle si nic nedělej, při noření vždy příjde situace, kdy se nějakým způsobem spálíš. ...
Pokud by jsi tápal, klidně mi zde napiš soukromě,rád do začátku doporučím na základě subjektivních zkušeností.
proč to nenapíšeš veřejně ???![]()
TAKOVÉ TAJNŮSTKAŘENÍ.. A SÁM JSI ZATÍM TOHO MOC NENAPSAL..![]()
absolutně nechápu tuhle Tvojí reakci.
Přečti si moje recenze, a srovnej je obsahově, počtem slov, i projevově s recenzemi ostatními. Nemyslím si, že jsem toho ,,moc nenapsal", když k tomu vezmeš v potaz, že Brněnské recenze jsou nyní spíš takové polomrtvé.
Tímhle projevem mě akorát motivuješ k tomu již dále nepřispívat, a jen sosat. Psáno při vší úctě.

Pokud je klučina nováček, dovedu mu subjektivněji poradit, a nasměrovat někam, kde si může třeba i fajn zašoustat (zkus si ty moje recenze na ťapky zde jednou doopravdy přečíst).
Pokud Ti moje recenze příjdou Tvému gustu neadekvátní, a obsahově mdlé, nemám problém je nadále nepřidávat, stačí říct. Boss jsi tu ve výsledku Ty.