,,No určitě s tím jablíčkovým phonem a hadry tak působila.,,ty vole a co si myslíš, že bude dělat v zemljance, oděná do bramborového pytle a mít tlačítkáč starej dvacet let? Takhle už to dnes nechodí

a zdržují sŤapky spadající pod tu určitou mafiánskou UK grupu mají specifické styly v popiskách ("Zlatíno...za příplatek navíc...") na určitý adrese.A jak to víš , že jsou jen na jedné adrese? a nemužou se přesunout a kdo ti to řekl , velký andrej

Někdy než psát blbosti lépe nepsat
Čo bolo to bolo, jak říkal major Terazky. Kde je dnes mystery:-)))V prdel.... .

Já mám soudruhu pocit, že ony priváty byly spíš na palačáku, ale to fuck Mystery je 8 deset let mimo Je krásné , že víš, co a jak bylo v minulosti , ale méně krásné je, že tě nenapadne elementární věc: pokud má holka v profilu .
https://dobryprivat.cz/divka/arina-3/ ruskou nebo ukrajinskou vlajku je jasný, že to češka nebude

a ještě jasnější je , odkud vítr vane. Tady jsi šlápl očividně vedle. A mužeš to obkecávat jak chceš.
Chtěla tě ojebat, pak jsi mávl kouzelným proutkem asi tím v kalhotech

, tak po tobě vyjela jak nadržená fena po kosti. Pak proutek ochabl, Harry potter ví proč, tak tě chtěla zase ojebat odchodem do koupelny, ale ty jsi řekl abraka dabra

a už úslužně masírovala s vervou parního válce... A jak ti rozuměla, co jsi chtěl, když nevládla češtinou, posunky, telepatie, kouzla....Mně upřímně nevadí žeš naletěl nějaké UK bordel filialce, ale že lžeš a dost průhledně.

Někdy uznat vlastní chybu je to největší vítězství
Otázka je , co je větší zlo. Ukrajinská mafie , která dojí holky i zákazníky,nebo čeští lojzové , co této mafii dávají vydělat a ještě si myslí, že na ni vyzráli? Za mě to druhé. Nebýt české naduté připosranosti a laciného všeználkovství, nebyla-by UK okrádačka. Kdo chce kam , popomozme mu tam

...