vlajab1234 píše: ↑22 srp 2018 08:25
Zuzka, Brno - Skácelova
https://www.sex.cz/623777?Kraj=jihomora ... r=RegD&S=1
tel: 704 298 702
placeno: 1500,-/hodinu vč. OB
Po delší době se v Brně objevila nějaká nová a podle fotek pohledná holka. Je tu druhý den. Po rychlém objednání vyrážím na dobře známou adresu. Přivítá mě mladé hezké děvče ze Slovenska, co se pořád usmívá. Zuzka má sice předkus, ale podle mě jí to moc sluší a dělá ji to velmi rajcovní, i když to je věc každého. Otevrela mi ve spodnim krajkovém prádle, je docela vysoká a i přesto, že nejsem žádný prcek na šteklích byla skoro vyšší než já :-) Postava hezky hubená, malá a roztomilá prsíčka velikosti 1, zadeček hezky kulatý. Hustý blond vlasy, velké hnědé oči. No prostě vypadá jako lolitka, co si právě odskočila ze školní lavice.

Po příchodu z koupelny se ve stoje okamžitě přitulila, vášnivá líbačka, hlazení, tisknutí se, vše doprovázené jejím přirozeným vzdycháním. Po přechodu na postel a jejím odstrojení se ujmu lízingu, který prožívá celkem hlasitě, vášnivě, a za mě velmi uvěřitelně. Vlhne a nechá se i pěkně prstit. Kundičku má moc pěknou, úzkou, hezky tvarovanou a krásně reagující na doteky, prstování, lízání. Docela jsem si dlouho pohrál a podařilo se mi ji udělat. To co následovalo pak, jsem ale ještě nezažil. Po chvíli, co se dávala dohromady se na mě vyloženě vrhla a myslel že mě sežere. Pořád se se mnou líbala a svíjela se jak klubko hadů. Neskutečný

. Zdálo se mi prostě, že mi to chce na 100 % vrátit a podařilo se.

Přechází ke kouření. Hezky jemné, ale docela hluboko. Hrála si s ní poctivě. Nasazuje pláštěnku a jdeme na věc. Ufff, mrdanice jako uragán. Holka prirozene vzdycha a nemůžu to říct prostě jinak (i když možná někdo řekne, že jí dělám reklamu) je pro mrd prostě stvořená

. Vělšina děvčátek by se uní měla stavit na školení, jak se to má prostě dělat. Naprosto se tomu oddává, je to ten typ holky co se v posteli úplně mění. Navíc je parádně úzká. Začínáme na koníka, potom ze zadu a nakonec misio. Výstřik na ty její malilinkatý kozičky při jejím "strikaj kam chceš" jsem si neskutečně užil. Pak pokec, hlazeni, libani a slo se na druhe kolo. Chvíli 69 splnilo účel, pak ještě jdnou ze zadu a tentokrát docela tvrdě. Končím v rychlém tempu mohutným výstřikem do gumy, kdy mě nechá dost dlouho ještě v sobě.
Byl jsem totálně odvařenej

. Chvíli povídání, sprcha a hurá domů.
Hodnocení:
postava a obličej: mladá, pohledná holka v obličeji 8/10 a postava za mě 9/10;
přístup: pánové, to co bude některým chybět v obličeji, tak Vám vynahradí přístupem. Ta holka chlapa vyloženě uctívá a pokud se k ní budete chovat pěkně, vrátí to podle mě měrou vrchovatou :-)
Celkově dávám 9/10 a budu brzo opakovat, než nám brzo z Brna zase uteče :-)
Zuzka.jpg