tak jsem se pokusil tu tragickou recenzi těch dvou jelimánů zachránit, bohužel její fotka je zatím ztracená..Babula píše: ↑22 úno 2026 15:13V Lednu jsem byl u ní když byla v Brně na Radnické. Cena byla myslím (už si nepamatuju přesně) 2500 za půl hodiny s Orálem bez. 19 slečně rozhodne už dávno není jak inzeruje a řekl bych, podle makupu, že klidně plus 6 let, ale škaredá rozhodně neni, postava docela hezká a kozy skvělý. Tim to ale vsechno hasne. Přístup 0 - absolutní studenej čumák, nulovej oční kontakt při akci, čekal jsem na ni v posteli zatímco uklízela byt a ještě u toho psala ostatním norníkům na WP. Totální turnoff byl, když mi po chvíli orálu řekla, ať si ho jdu znovu umýt. Možná nejsem její typ a úplně to beru, ale nejsem rozhodně žádný prase a na čistotě a vůni si zakládám - nepoužívám úplně levnou drogerii a parfémy - a bylo to poprvé, co se mi tohle VŮBEC stalo. Velmi rychle jsem se vysypal a šel jsem (ani se nedá udělat do pusy). Tohle určitě není nic, co by za ty peníze stálo.ganolf píše: ↑03 říj 2025 23:29Nevíte jestli se někdy vrátí zpátky do Jihlavy Tallynka? https://dobryprivat.cz/divka/tallynka/
chybí foto z inzerce a její telefon
Tel: 607692135
Ahoj všem členům a čtenářům fóra,