Jeden dobrodružný zážitek ze září 2025:
Používané jméno: "Aneta", "mojezabava"
telefon: +420604418622
k nalezení: https://www.amateri.com/cs/lide/958557/mojezabava
Nabízí: orál(s), klasika, masáž, anál M, připínák
Cena: 1000Kč/0,5h; + 500Kč připínák
Místo: Jihlava Telečská 51, přízemí vlevo, panelák, Vyzvedla mě u vstupních dveří kde jsem ale pár minut čekal (koukali jsme na sebe s obyvateli přízemí), dovedla mě do přízemního bytíku. Je to jedna místnost s kuch. linkou a postelí. Koupelna je samostatně.
Diskrétnost: Nic moc. Lidi z přízemních bytů mají dobrej přehled koho si tam vyzvedává.
Přístup: takovej průměr, určitě udělá co chci a neprostestuje. Celkově to bylo takový studený, sterilní. Ale možná i proto že na mě byla zkrátka moc.
Vzhled: 40let+ tak 5, vyšší, cca 180cm mít mohla ale tak 120kg. Fotky z inzerce jsou její i když umně maskujou skutečnou velikost její prdele. Kozy tak 1-2 hodně vyfouklý. Tetování si nepamatuju, tak buď nemá nebo neruší.
Potřeboval jsem už nutně vysypat pytel, tak jsem si řekl, že zjistím kde mám limity. Tady jsem je fakt našel

. Už když mě vyzvedla a viděl jsem tu obří prdel naživo, byl by to jasnej útěk, ale vidina adrenalinu to převážila. Dojela trochu zpocená, sprchu si nedala a bylo to trochu cítit. Píchat jsem jí nakonec nechtěl, myslím že na tak velkou prdel mám moc malý péro.
Na začátek domluva co a jak, přesun na postel a začala orálem u kterýho jsem radši i zůstal.
I s tou gumou byl kouř opravdu nadprůměr a prdele se nebojí, takže tuhle část hodnotím velmi kladně.
Po akci rychlá sprcha a honem pryč.
Celkově je to taková tlustá kámoška co ti za pár peněz udělá co chceš.
Potěšilo: rychlá domluva, měla čas za hodinu. S tím co dělá je v pohodě a celkem pohodovej přístup.
Nepotěšilo: závan potu při přivítání, chladno na cimře, chybělo prostěradlo jen pro tuhle akci, radši nechci vědět co všechno už pamatovalo, po šprcce co použila, tak mi péro smrdělo chemií ještě do druhýho dne a nešlo to umýt.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.