SexyKlara18 (aka dříve zmiňovaná KlárkaTeenka)
https://www.amateri.com/cs/lide/3307647/SexyKlara18
721450015
Brno - tř. Generála Píky
V poslední době se toho o ní psalo dost, a tak jsem se rozhodl prubnout hned ten den, co začala znovu inzerovat. Vesměs největším lákadlem pro mě byla nízká cena, bral jsem rychlovku za 1000,- kč, v podstatě nic jiného u ní ani brát nemá smysl, jak zdůvodním níže.
Domluva naprostá katastrofa. Holka odepíše na každou pátou zprávu, úplně moc nereaguje na to, na co se ptáte. Nakonec jsme dohodli čas, sdělila adresu, striktně jsem se jí upozorňoval, ať je na příjmu a nenechá mě tam stát, což se zapřísáhla, že udělá. Přijedu na místo, a hádejte co? Stojím tam jako čůrák. Píšu na modrém webu, volám na číslo, a nic... Po cca patnácti minutách se vztekle otáčím na patě a sedám do auta. Akorát v tu chvíli mi píše, ať teda příjdu, že ,,něco řešila".
Otevře mi přesně ta holka, co je na fotkách. Věk, váha, fotky -> vše sedí. Pokud by chtěl někdo vidět i obličej - na WhatsAppu ho normálně má. Po prvních dvou větách se mi tak nějak potvrdila moje představa o ní - naprosto hloupoučká, infantilní, náctiletá holčina. Pozdrav, hned ve vchodě předávám smluvenou tisícovku, a všímám si, že holka stoprocentně není střízlivá - vrávorala jak nachcanej námořník na lodi ze strany na stranu. Patrně kombinace léků a alkoholu. Byt pronajaté AirBnb, takže lokalita bude vždy jinde.
Nenechala mě ani přejít do sprchy, a hned po mě skočila. Líbání, osahávání, ale jen tak jemně, dost jasně mi dala najevo, že iniciativu mám převzít já. Nebyl problém. Přikazuju jí si kleknout, chytnu jí za hlavu, a jdeme na hlubokáč. Zvládá ho v pohodě, neprotestuje, nechá se u něj tahat za vlasy a fackovat (to přímo vyžadovala). Zatlačím ji hlavu níž, a sama od sebe začne provádět rimming, nic extra, ale poměrně příjemně. Pak jí velím ať si lehne na záda, a ouha... Vidím v okolí kundy jakýsi zaschnutý bělmo, hned mi atakovali přispěvky o tom výtoku. Říkám, ať si znovu klekne, a dodělá mě pusou, důvod jsem nesdělil. Tady jde vidět, že jí sex baví, protože mě v tu chvíli začala prosit, ať jí aspoň na chvilku šukám, že to potřebuje, a je jí jedno kam. Toho jsem se chytl, vzal lubrikant u stolečku, a asi pět minut ji šukal do análu, škrtil jí, flusal na ní, a tvrdě jí fackoval. Mě tenhle druh sexu baví, ona ho ale vyloženě chtěla.

Tady dlužno poznamenat, že jsem jí zřejmě vypleskal i proto, že mě nechala čekat. A asi jsem jí dal dobře a poslal jí proti proudu času, protože za den v inzerci omládla z 19ti na sladkých osmnáct.

Finish potom na kolenou, nechala si postříkat obličej, a část spolkla. Potom sprcha, ručník, o kterém si myslím, že čistý asi nebyl. Ještě mi vlezla do koupelny při sprše že jde čůrat.
Z toho, co píšu, jste si všimli asi jediného - příplatky u ní vůbec nemají smysl. Bral jsem rychlovku za 1000,-, šukal ji minimálně půl hodiny, a měl k tomu zdarma snad všechny placený extras kromě pissu. Vůbec neprotestuje, naopak, plno věcí sama vyžaduje. Bohužel, je fakt hloupučká ke své vlastní smůle, a přiznala se mi, že za ten měsíc, co to dělá, už jí tři klienti ,,skoro zabili". A když jsem jí řekl, že si musí jasně stanovit hranice, tak se jen chichotala, že to stejně ,,nikoho nezajímá". Na tohle asi imho jednou dojede, až potká blázna, co tu stopku sám v sobě nenajde. Ještě mi sama od sebe sdělila svoje pravé jméno a věk, že nechce, abych jí říkal ,,Kláro". Tak jsem jí jen předal svůj postřeh, ať to radši taky na potkání nedělá.
Za mě opáčko spíše ne, vůbec jí netrápí s kým a jak se domlouvá, a už jsem viděl pár komentářů, že nechala borce čekat a ani se neozvala. Do toho ta její kunda je pro mě nepíchatelná, cosi tam bylo, a já to zkoumat nehodlal. Přidejte k tomu intelekt dítěte v deváté třídě, a to, že je pod vlivem všeho možného. Velká výhoda je její cenová politika - protože žádná není. Vemte to nejlevnější, a můžete cokoliv. To asi časem přestane, až trošku ťapinkovsky vyhoří, zatím jí ale mrdání baví.
Pocity jsou tedy rozporuplné. Asi ještě nejsem ve věku, kdy by pro mě bylo hlavním tahákem to, že je holka mladá.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.