Legendární Miu jsem měl možnost spatřit a prohodit s ní pár slov na chodbě, když jsem se loučil s jinou slečnou.Jose123 píše: ↑18 čer 2024 18:28A konečně přidám několik praktických příkladů, na Moravě se říká o víně,, dá sa, nedá sa,, , dá sa Pražákům, na nor scéně to platí naopak a já se omezím jen na dvě kategorie. Začnu tou lepší. ,,Dá sa,, suverénní superstar brněnské scény je Mia 702 369 930 ,https://dobryprivat.cz/divka/mia-23/ a, jakási legenda brněnského privátnictví. Kdysi provozovala v Brně privát, momentálně žije v Thajsku a v období jara/éta přilétá do čr , aby si vylepšila rozpočet, paní není nemladší, ale v rámci toho, co se ve špilasu nabízí patří mezi absolutní elitu.![]()
Dá chlapovi pocit, že je James Bond i když má do něj daleko. Má poměrně rozumné ceny kolem 2000, dá se s ní domluvit na téměř čemkoli, k tomu se udržuje a je schopná si efektivně zorganizovat čas. Samozřejmě vzhledem k věku by například v Praze taková hvězda nebyla, protože by měla značnou konkurenci. Mia to dobře ví, a proto se omezuje hlavně na Brno. Tady vede. Alespoň jednu návštěvu doporučuji. Ale, kdo čeká dvacetiletou holku bude zklamán...
Absolutně nechápu její pověst, co se týče vzhledu, protože k mé představě "vysportované MILFky" má fakt daleko. Oranžové zuby, v očích a obličeji minimálně půl století, takže za mě jí 50 určitě a ne 35 jak uvádí, pod poprdou jsem tušil prošlé implantáty, což jeden její hater potvrdil na Brněnském fóru. :D
Většina tam uchcává z jejího přístupu, ale kurva to má být snad samozřejmost, ne?