Ale tamní kurvy maj evidentně v piči (ale ne to, co by tam mít měly!!!).
Vůbec a celkově tadyty jakože rádoby "prémiový" priváty nebrat.
Jedná se jen o laciný a neefektivní devadesátkový marketing!!

Moderátor: Moderátoři vše
Souhlas.Monty píše: ↑09 srp 2024 13:57.. Lovely girls nabízí spoustu holek, které už někde působily a mají vesměs i pozitivní reference z minulých štací. Prezentují umné fotky na přehledně pojatých stránkách.
..... která už má být dávno na privátu, "zaskla v zácpě" a nutně potřebuje posunout termín o půl hodiny a LG mi servíruje pofidérní výmluvy. Čas jsem sice měl, ale nejsem zvědavý na to aby ze mě dělali vola. Takhle se férové podnikání nevede.
Arogantní operátor a bordel v rozpisu -LG![]()
Jak by pravil klasik, "tváří se Hoch ale hajzli maj na chodbě".
Ahoj,
To jsi v telefonu slyšel 3000/5000 a přesto jsi tam šel ?vincent999 píše: ↑14 zář 2024 14:26Sofia, Vrbenského 41
3000/5000
tel. 775646433
154cm/42kg
... fotky tak před 5 až 7 lety. Dnes zjevně po dítěti, kozy povislé...
O tomto rusko - jazyčném a současně slovenském doupěti bylo napsáno celkem hodně příspěvků a stejně tam bude pořád někdo chodit.vincent999 píše: ↑14 zář 2024 14:26Sofia
Vrbenského 41
3000/5000
tel. 775646433
154cm/42kg
V Praze sehnat privat to je na pováženou. Většina fotek fake, když už se někam dovoláte, tak mají plno nebo domluva na píču. Nakonec jsem zkusil tento ruský privat s tím, že když ta holka bude opravdu kost tak do toho jdu. Domluva v angličtině naprosto v pořádku a seriózní. Bohužel, možná bohudík, holka vůbec nebyla pěkná. Taková malinká špindíra. Věk tak do 25. Míry souhlasí, ale fotky tak před 5 až 7 lety. Dnes zjevně po dítěti, kozy povislé, celé tělo takové sportem nedotčené. Tak jsem poděkoval a odešel.
Přesně, první věc co mě napadla.vulcan píše: ↑14 zář 2024 16:32To jsi v telefonu slyšel 3000/5000 a přesto jsi tam šel ?vincent999 píše: ↑14 zář 2024 14:26Sofia, Vrbenského 41
3000/5000
tel. 775646433
154cm/42kg
... fotky tak před 5 až 7 lety. Dnes zjevně po dítěti, kozy povislé...
OMG.![]()
Nedostatečná domácí příprava. Stačilo zadat pouze do zdejšího vyhledávače Moskevská a hned je to jasné.sadboy píše: ↑13 lis 2024 12:50Káťa
Moskevská 47
1000/30 minut
https://www.annonce.cz/inzerat/kata-684 ... 6j173.html
770 661 248
Vyhledavam devcata neoholená... Bohuzel az na hrohy se na normalni stihlou holku s neoholenym klinem neda narazit. Skoda... verim, ze stejnych jako ja je mnoho a o kloentelu by nouzi nemela....
Nicmene abych se vratil k tematu.
V annonci jsem si vyhledl tuto Káťu. Fotky super, klin jen upraveny- tak snad ne moc.. po telefonu jsem se domluvil na nejakou hodinu. Holcina znela rozumne s ukrajinskym prizvukem. Kdyz jsem byl pred domem, tak jsem zavolal... a ona, ze si prej musela odskocit, ze bude az za 20 minut.... kurna, jsem nastvanej, ale ok.. 20 minut jsem pockal v okoli.. 20 minut ubehlo a vola mi, ze uz muzu prijit. Vyjel jsem vytahem a otevira mi blondynka tak 45 let - mne nesympaticka zena. Kdyz mi potvrdila, ze ona je Káťa, rikam, ze to mela byt brunetka... rekla at moment pockam, poslala kolegyni, ktere bylo tak 50... no fotky urcite fake... holky byly smirene s tim, ze jsem se otocil a sel pryc... Nadrzenej jsem byl, ale tohle bylo uplne k nicemu... zacinam byt zklamany tim jak funguji inzeraty... je opravdu vyjimkou, kdyz ma najaka slecna realne fotky...
Jen doplňuji, že některé fotky se mi podařilo dohledat a jsou to fotky Instagramové modelky z Las Vegas @jordanashleylv, takže plně fejk.
Mezi skomírající nabídkou letitých stálic, působí inzeráty mladých ukrajinských holek jako lákadlo.Pyjér píše: ↑19 srp 2024 21:57Zdravím,
pro začátek přidám tuhle čerstvou otočku, ať to třeba někomu ušetří čas a mozkový buňky.
Natalia (Privat něco)
777584003
https://banging.cz/cs/divka/1026-natali ... ny-strptyz
https://dobryprivat.cz/divka/nikole/
To "doupě" kde jsi byl, je Privát Kočky (778 586 780, 778586780)Monty píše: ↑14 lis 2024 16:43Mezi skomírající nabídkou letitých stálic, působí inzeráty mladých ukrajinských holek jako lákadlo.Pyjér píše: ↑19 srp 2024 21:57Zdravím,
pro začátek přidám tuhle čerstvou otočku, ať to třeba někomu ušetří čas a mozkový buňky.
Natalia (Privat něco)
777584003
https://banging.cz/cs/divka/1026-natali ... ny-strptyz
https://dobryprivat.cz/divka/nikole/
Jak to chodí s ukrajinskými priváty?!
Volám na inzerát útlé fešandy, nabízející širokou paletu služeb. Protože nezanedbávám průzkum bojem, ptám se jestli má dotyčná zítra čas a ptám se na cenu.
1500kč/30min, 2000kč/45min, 2500kč/60min.
2500 za hodinu?! To je dost peněz a zdůrazňuju, že slečna na fotce vypadá dobře ale jde o nadstandardní sazbu, které neprověřené holce nedám. Co takhle 2000kč/h, šlo by to? Jo. Fajn, tak zítra v XY.
Příští odpoledne jedu na adresu přes celou Prahu, rozkopaný Barranďák. Na místě mi otevírá dveře něco mezi Pokeballem a reklamou na Maybelline. Už se nadechuju a otáčím, že takhle ne. V tom slečna zmateně gestikuluje, že je pouhou operátorkou. Když už jsem tady, omrknu co mají v nabídce. I když jsem volal na konkrétní inzerát, přivede mi na pokoj tři holky, který nejsou ani štíhlý, ani mladý a neumí vůbec česky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], johnyluka a 220 hostů