Pánové nesimpujte ty krávy protože vypadaj malinko k světu. Začíná jim to lizt mozek.
Dneska
Emma Balbínova
https://balbinova.com/emma
734807789
Domluvena schůzka na po cestě na místo mi bylo oznámeno, že se rezervace musí posunout o 30 min. Ok dobře, když už jsem na cestě.
Dorazím v domluvený čas holka otevře.
Hezká postava, průměr obličej oblečená v nějakých šatech. 23 ji bylo tak před 12 lety.
Zatím dobrý.
Domluvena hodinka s příplatky. Problém nastal při předání peněz. Mám clip na peníze (já prakticky všechno platím mobilem) takže jsem z toho klipu vybíral bankovky holce je dával. Jednu po druhý.
Holka se příšerně nasrala. Začala mít kecy, že se to takhle nedělá, že je to jako v sámošce atd. Normálně se jí kouřilo z uší jak byla nasraná. Já vubec nechápal o co jí jde. Neustále měla potřebu to komentovat, tak jsem si peníze vzal zpět a nechal se poroučet a odešel do prdele.
Jestli ji roztočí taková blbost tak si nedokážu představit jak v funguje v posteli.
Po odchodu mi napsala zprávu s cennou zpětnou vazbou : Zkrátka takto pčedávají penize burani a splečensky nevychovaní lidé. A vše je moje chyba.
Takže super biz frajerka mě posune domluvený termín ani se neomluví, Ale bude mě učit jak se předávají prachy v Bordelu.
Mimochodem kdo je v tom zběhlí: Máji Špaček nebo Jarkovsky ve svých knihách kapitolu o chování v Bordelu?
Ps: Našel jsem na ni nakonec recenze (vůbec mi příjde že negativní recenze na Balbínovu z tapek mizi) a instinkt mě nezklamal.