Stella
https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/stella-4808/
+420 773 167 923
1500/30, 2000/60
Teď píše, že je v Plzni, ale předtím byla ještě v Praze
Snímek obrazovky 2024-05-21 100219.png
Snímek obrazovky 2024-05-21 100135.png
Omlouvám se, pokud to neumístím správně. Ale recenze to není, neb není co recenzovat. Otočka to je, ale taková bez příběhu, protože se nedostavila hlavní hrdinka. Poslední dobou mi tady na fóru chybí vlákno, které by stručně a výstižně popsalo aktuální situaci. Název? Nevím, třeba "Kurví zmrdství" nebo třeba studie na téma průměrné (nulové) sociální inteligence v tomhle oboru.
Protože mi přijde, že se výběr přijatelných holek snižuje, chtěl jsem něco mimo tradiční rybník. Že obohatím světáckou kroniku. Blbej nápad.
Domluva na WA na 1500/30min. Ok. Holka se mi líbila. Navíc měla od osmi ráno. Fakt, že je přístupná ranním ptákům (myšleno brzy vstávajícím...), korespondovala s mým harmonogramem. Domluva ok. Po písmenech se zdála v pořádku. Den předem potvrzuju na 8h ráno. Ona potvrzuje taky, že si to píše a těší se. Druhý den ráno píšu. Nic. Volám. Nedostupná. Takže jsem se zase otočil a jel si po svejch. Alespoň peníze v kapse no.
Přemýšlim, jestli je v tom
nějaký poučení. Možná:
Šlapka co říká, že dělá od osmi od rána, lže...?
Doslov:
Tuším že Kocour tady x krát psal, že placenej sex není pro každýho. Není. A platí to jak pro nás, tak pro holky. 90% holek si neuvědomuje, že i kdyby je to stokrát nebavilo, je to práce. A tu je potřeba prostě odvádět na nějaký úrovni. Viz. nedávnej případ s klubem Holy. Většina holek na tenhle job prostě nemá. Mentálně, intelektuálně, lidsky. Čest výjimkám! Tohle zjištění mne téměř vede k zoufalému zvolání, že tenhle obor musí a zaslouží si lehnout popelem, aby se snad jednoho dne mohl obrodit. Nečekal jsem že to kdy řeknu, ale momentální stav je žumpa.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.