Kája
40.... je to možné, spíš bych ale řekl cca 45
Tel: 773 484 397
P10 / Krymská
30m/1500 .. Hod/2000 .... žádné příplatky, vše co je v inzerci je v ceně
inzeruje v Annonci
Fotky fejk... postava tak nějak podobná
Tak jsem se rozhodl udělat ještě jeden průzkum "bojem" před vánoci. Vybral jsem si Káju (no jo jsem holt na ty Milfky

) na P-10.
Tušil jsem že to nejspíš bude na Krymské, což se = fotky Fejk , i dle jejich designu který je stejný jako u ostatních ťapek z Krymské. Nicméně jsem se
to rozhodl prubnout. Pravda je a i plus, že Kája byla milá už do telefonu (asi mám na to štěstí

) . Domluva rychlá na ten samý den o dvě hodiny později. S vědomím, že je možný vizuální ojeb jsem v daný čas stál v Krymské před domem. Volám a do minuty mi otevírá Kája, ano fotky nejsou její.
Otočka se nekoná, protože jednak mi otevírá v sex spodním prádle vč hodně "děravého" korzetu. A za další mi na uvítanou vrazí hned hudlana .
Ok říkám si, jdu do toho a rovnou na celou hodinu. Mám rád svůj klid, když se na mne spěchá náčelník stávkuje.
Velké plus Káji je její přístup fakt GFE, možná i díky tomu že jsme si nejspíš i "sedli". Co je negativum je její břicho, je větší a kazí jinak slušnou postavu.
Naštěstí není měkké, ona vůbec nemá měkkou postavu jak kdyby dřív sportovala. Vše bylo domluveno a Kája mě vyzvala, že sprchu dáme společně,
což jsem s radostí uvítal. Takže pořádné erotično začalo už v koupelně

po chvíli vzájemného mytí si Kája klekla a začala mě kouřit, a to ji fakt
moc dobře šlo. To vše ale byla jen taková předehra, následoval přesun na postel. Tam jsme pokračovaly v duchu mazlení, líbání, tulení prostě GFE.
Lízání má ráda, to bylo vidět a hezky si to užila až do finále (máji docela voňavou). Pak jsme si vyměnili role, ona rozjela zase svůj orální koncert. Z obavy že to už nevydržím jsem po nějaké době zavelel k šuku. Kája si rovnou řekla, že chce ze zadu, což jsem i já shledal jako dobrý nápad.
No nechala si pěkně naložit a i hezky přirážela, bylo vidět že ji to baví.....

.. No a tak jsem po nějaké době vyklopil náklad hezky do gumy.
Následovala očista a lehla si ke mně, za vzájemného povídání mě nechala odpočinout. Pak otázka zda nechci masáž, což jsem rád přijal. Po masáži, vlastně už i při ní, začala provokovat náčelníka k další činnosti

... Řekl jsem, že to nejspíš nedopadne. Ale ta celková atmosféra a její provokování způsobilo, že za chvíli stál. Už jsme si ale jen hráli a vzájemně se honili. Do cíle jsem sice po druhé nedošel, i tak to bylo dobré. Káju to mrzelo, aspoň to říkala (vypadalo to že i upřímně).
Tak jsem si dal sprchu, odevzdal odměnu a za podpory dalším hudlanem vyrazil do víru velkoměsta.....
Mít takový přístup jako Kája ťapka s vizáží modelky, tak jsem asi za pár týdnů bez peněz
Pánové je to na jako vždy na vás. Kdo se přes né zrovna modelkovskou postavu nedokáže "přenést", nechoďte tam. Komu to zase až tak moc nevadí,
ten bude nejspíš spokojen - i když, možná že jsem "trefil" Káji fakt dobrý den......
Já si opáčko asi nejspíš někdy dám (oblíbené stálice mají přednost

)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.