Recenze na MILF 35+
Moderátor: Moderátoři vše
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 51x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Recenze 2024
Anetocka
https://www.annonce.cz/inzerat/zhava-br ... nxsfj.html
776 663 873
Věk: udávaných 22/můj odhad 35+
Fotky: fake
Čas: překročen
Cena: 2000/h
Po sdělení adresy (malá štěpánská) jsem si jen říkal ty vole to bude průser.
Přišla v džínech a bundě, atmosféra ve výtahu nic moc (ty vole to bude průser).
Předání peněz, sprcha, mezitím na pokoji zapálený jen svíčky.
V podstatě mě zalehla na posteli donutila mě jí vojet. A potom ještě jednou, což je pro 99% pracovnic nemožný úkol a kdybych neutek tak by to asi udělala i potřetí.
Akce samotná super, ale vzhledem k fake fotkám a věku opakovat nebudu (neb pneumatika a baculka nejsou úplně stejný pojmy).
https://www.annonce.cz/inzerat/zhava-br ... nxsfj.html
776 663 873
Věk: udávaných 22/můj odhad 35+
Čas: překročen
Cena: 2000/h
Po sdělení adresy (malá štěpánská) jsem si jen říkal ty vole to bude průser.
Přišla v džínech a bundě, atmosféra ve výtahu nic moc (ty vole to bude průser).
Předání peněz, sprcha, mezitím na pokoji zapálený jen svíčky.
V podstatě mě zalehla na posteli donutila mě jí vojet. A potom ještě jednou, což je pro 99% pracovnic nemožný úkol a kdybych neutek tak by to asi udělala i potřetí.
Akce samotná super, ale vzhledem k fake fotkám a věku opakovat nebudu (neb pneumatika a baculka nejsou úplně stejný pojmy).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 51x
Yumina
https://www.annonce.cz/inzerat/yumi-ngu ... a2zad.html
775 016 049, ulice Žateckých
Věk: udávaných 31/můj odhad 35+
Čas: dodržen
Cena: 2000/h, 1000/30min
Mluví celkem česky. Obličej - prostě paní z večerky.
Špatně odtékající sprcha, hezký prsa, vyholená, šuk dobrý, hraná odezva a dobrá masáž.
https://www.annonce.cz/inzerat/yumi-ngu ... a2zad.html
775 016 049, ulice Žateckých
Věk: udávaných 31/můj odhad 35+
Čas: dodržen
Cena: 2000/h, 1000/30min
Mluví celkem česky. Obličej - prostě paní z večerky.
Špatně odtékající sprcha, hezký prsa, vyholená, šuk dobrý, hraná odezva a dobrá masáž.
- hank36
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 16356x
- Recenze 2017: 26x
- Recenze 2018: 17x
- Recenze 2019: 18x
- Recenze 2020: 23x
- Recenze 2021: 11x
Za tyhle prolhany stary ukr hnusy jste ochotni platit 2000 Kc?

"...ty vole, bez lásky to se ti ani nepostaví... to i v bordelu musíš milovat..."
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 23x
Eva, praha 5
773539751
48 let
1300,1700
Radlická 28
https://dobryprivat.cz/divka/eva/
Minimálně rok stará recenze, tudíž ceny i adresa se mohou lišit.
Udržovaná ukrajinka, ručník mrňavý, koupelna také nic moc. Fotky jsou její, věk +- může sedět s inzerovaným.
Po sprše už čeká nahá na pokoji, na svůj věk nevypadá špatně. Začíná orálem, který nijak nevyniká, následuje klasický trojboj. Je to takové hodně pianko, nenechá si moc naložit, lízání ano líbání také. Prstit se ovšem nenechá.
Doporučení: pokud jste na starší a hledáte takové lehké pianko tak lze asi na půl hodinu doporučit.
773539751
48 let
1300,1700
Radlická 28
Udržovaná ukrajinka, ručník mrňavý, koupelna také nic moc. Fotky jsou její, věk +- může sedět s inzerovaným.
Po sprše už čeká nahá na pokoji, na svůj věk nevypadá špatně. Začíná orálem, který nijak nevyniká, následuje klasický trojboj. Je to takové hodně pianko, nenechá si moc naložit, lízání ano líbání také. Prstit se ovšem nenechá.
Doporučení: pokud jste na starší a hledáte takové lehké pianko tak lze asi na půl hodinu doporučit.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 83x
paní je trochu mimo realitu, když se objevila v mazlivkách byl tam věk 22, za sebe můžu potvrdit věk 35+, připadalo mi to, že doma pustila pračku a zašla vydělat nějaký peníze, postava slušná, sex jí nevadí, snaha taky byla, ale i tak to byl zážitek jako oběd ve školní jídelněDionysos píše: ↑11 bře 2024 15:37Mazlivé studentky, Talli
http://mazlivestudentky.cz/cs/girl/204
606 357 709
1000 kč/30 min
Nedávno jsem měl cestu kolem, tak jsem se zastavil do doupěte mazlivých studentek univerzity třetího věku. Talli je sympatická MILFka s moc hezkým úsměvem. 26 ji tedy není, spíše o 10 více, jak je v téhle díře zvykem. Ale i tak je věkem hluboko pod průměr ostatních tetek mazlivek.
Už ve dveřích je milá, dává pusu, tak jdu dál. Tali má moc pěknou, štíhlou postavu, ikdyž je už na ni znát věk. Má velmi malá, ale roztomilá prsíčka s trčícími bradavkami.
Po sprše přišla jen v prádle, které si hned sundala. Sice bych si ji rád rozbalil sám, ale nevadí. Hned se přitulila, krásně mě hladila a mazlila se. Při sexu se aktivně zapojila, spolupracovala a krásně vzdychala. Jen je dost ukecaná a pořád něco mele i při sexu. Nejdřív mě to rušilo, ale rychle jsem to pustil z hlavy. Čas 1/2 hodiny na pokoji dodržen, to už se taky moc nevidí, takže celkově spokojenost.
Fotky zatím nemá.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 46x
Asiatka San
https://www.annonce.cz/inzerat/sex-s-as ... njgj1.html
722 070 130
Věk: 33(nesmysl, paní může být klidně 50+)
163/53/3 (váha taky nesedí, tipnul bych 65)
Horní, P4
Cena: 1000,-/30minut
Fotky absolutní nesmysl
Je to malá pani z večerky, s pneu u pasu.
Po telefonu v pohodě, tak jsem dorazil. Přivítala mě v županu a když jsem ji uviděl, tak si říkám:" kam jsem to zase vlezl".
Říkám ji, že jsem přišel za San a ukazuju ji fotky z annonce. Nic nehrála a narovinu řekla, že to není ona a nikdo takový tam není.
Pak mi povídá: "Ty spokojený, já dobrá, platit potom"
Vzal jsem 30minut za 1000,-
Je to taková paní od rány, chtěla mě nejdřív masírovat, po pěti minutách říkám, že stačí. Stoupl jsem si a strčil jí ho k puse.
Na nic nečekala a vzala si ho celýho do pusy, chytl jsem ji za vlasy a přirážel ji hlavu. Nechala si to všechno líbit.
Potom mi říkala, abych si lehl. Sedla si vedle mě a začla kouřit, sama mi hned vzala ruku a dala ji na prsa a silně zmáčkla.
Po chvilce mačkání(měla enormě velký a tvrdý bradavky), mi vzala ruku a strčila si ji mezi nohy.
Do toho mě kouřila a rukou si hrála s hrází.
Potom nasadila kondom a stihli jsme koně a ze zadu.
Za snahu a přístup, bych rád doporučil, ale když si vzpomenu na postavu.. Tak raději ne
https://www.annonce.cz/inzerat/sex-s-as ... njgj1.html
722 070 130
Věk: 33(nesmysl, paní může být klidně 50+)
163/53/3 (váha taky nesedí, tipnul bych 65)
Horní, P4
Cena: 1000,-/30minut
Fotky absolutní nesmysl
Je to malá pani z večerky, s pneu u pasu.
Po telefonu v pohodě, tak jsem dorazil. Přivítala mě v županu a když jsem ji uviděl, tak si říkám:" kam jsem to zase vlezl".
Říkám ji, že jsem přišel za San a ukazuju ji fotky z annonce. Nic nehrála a narovinu řekla, že to není ona a nikdo takový tam není.
Pak mi povídá: "Ty spokojený, já dobrá, platit potom"
Vzal jsem 30minut za 1000,-
Je to taková paní od rány, chtěla mě nejdřív masírovat, po pěti minutách říkám, že stačí. Stoupl jsem si a strčil jí ho k puse.
Na nic nečekala a vzala si ho celýho do pusy, chytl jsem ji za vlasy a přirážel ji hlavu. Nechala si to všechno líbit.
Potom mi říkala, abych si lehl. Sedla si vedle mě a začla kouřit, sama mi hned vzala ruku a dala ji na prsa a silně zmáčkla.
Po chvilce mačkání(měla enormě velký a tvrdý bradavky), mi vzala ruku a strčila si ji mezi nohy.
Do toho mě kouřila a rukou si hrála s hrází.
Potom nasadila kondom a stihli jsme koně a ze zadu.
Za snahu a přístup, bych rád doporučil, ale když si vzpomenu na postavu.. Tak raději ne
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 129x
Zdravím chlapi,
muzu se zeptat kdysi jsem měl číslo na paulamilf neměl by na ní někdo prosím kontakt, je ještě aktivní, suka ještě? Když tak klidne do soukromé zprávy, moc děkuji.
muzu se zeptat kdysi jsem měl číslo na paulamilf neměl by na ní někdo prosím kontakt, je ještě aktivní, suka ještě? Když tak klidne do soukromé zprávy, moc děkuji.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 8x
nornik72 píše: ↑25 kvě 2024 11:23Eva, praha 5
773539751
48 let
1300,1700
Radlická 28
Když jsem u ní kdysi byl, tak ještě chtěla 1500/h, a i to bylo přestřelený. Věk je bohužel znát a má nadváhu.

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 48x
- Recenze 2020: 2x
Renata, Masáže Domeček
https://masazedomecek.cz/?p=151
603 387 410
2000,-/hod
Renata je obstojně vypadající MILFka. Udávanej věk samozřejmě nesedí, to by nemohla být matkou dítěte který je aktuálně v pubertě. Postavu má nicméně hezkou a obličej takovej trochu zvláštní, ale v zásadě OK.
Při pokecu zmínila že se od ostatních slečen v Domečku liší tím že si vybírá klienty. Chtěl jsem vědět co to znamená, tak mi řekla že víc než půlku zájemců posílá zpátky domů. Denně prej klienty odmítá. Zároveň ale zmínila, že někdy na privátu celej den jenom sedí, k večeru je pak "vykydlá" a nikoho se jí už brát ani nechce. Velkej zájem o ní teda asi není.
Začátek akce byl příjemnej. Renata mě začala obstojně kouřit a zároveň se nechala prstit. Co následovalo bylo ale hodně divný. Od začátku sexu se ujala velení způsobem, jakej jsem nezažil. Napřed si lehla na břicho a nechala si to dělat zezadu. Za chvíli mi řekla, ať si lehnu na záda a vylezla si na mě. Z akce jsem byl dost zaraženej, protože kontrolovala všechny detaily - jak mám daleko nohy od sebe, jak se hejbu, všechno. Usoudil jsem že mě chce asi použít jako erotickou pomůcku a udělat se. Jenže běžel čas a bylo to pořád stejný, tak jsem se udělal já. Když ze mě vstala, ukázalo se, že se sesmekla ochrana a já se vystříkal do ní. Zeptala se, jestlí jí dám pětistovku na pilulku. Dal jsem jí ji a ještě něco navíc, protože jsme přetáhli.
Moc jsem jejímu chování při sexu nerozuměl, nebylo jasný, co měla za záměr ale chtěl jsem to pochopit a přestože nebo protože byla ta akce hodně divná, měla něco do sebe. Tak jsem se jí zeptal jestli můžu přijít i příště. Usmála se a řekla že jasně. Tak jsem se za ní po čase vydal, ale to jsem narazil. Že prej měla akorát pána, kterej byl hovado, jí teď bolí číča a musí si na ní dávat led. Takže mám smůlu. A ještě měla takový ty klasický kurevský řeči jako že jí mrzí, že sem to zrovna já, koho kvůli tomu musela odmítnout. Zkusil jsem to pro jistotu o pár dnů později ještě jednou. Napřed mi z Domečku napsali, že za Renatou můžu, já jim odpověděl ať se u ní opravdu ujistí, oni odpověděli, že tam vlastně není a teprve když jsem tam zavolal, jsem se konečně dozvěděl že mě zařadila na seznam klientů který k sobě nechce. Nikdo nezpochybňuje že si může vybírat koho chce a koho ne. Ale když už někoho nechce, musí bejt schopná to říct, jinak je to průšvih!
Na to kolik jí je, se paní chová jako tele. Nic neřekne narovinu, mlží a vykrucuje se. Kdyby rovnou řekla že nemám chodit, ušetřilo by mi to spoustu času. Protože je u ní velký riziko (podle jejích vlastních slov víc než 50 procent!!!), že člověka pošle domů a její divně dominantní styl taky nemusí každýmu vyhovovat, silně Renatu nedoporučuju.
https://masazedomecek.cz/?p=151
603 387 410
2000,-/hod
Renata je obstojně vypadající MILFka. Udávanej věk samozřejmě nesedí, to by nemohla být matkou dítěte který je aktuálně v pubertě. Postavu má nicméně hezkou a obličej takovej trochu zvláštní, ale v zásadě OK.
Při pokecu zmínila že se od ostatních slečen v Domečku liší tím že si vybírá klienty. Chtěl jsem vědět co to znamená, tak mi řekla že víc než půlku zájemců posílá zpátky domů. Denně prej klienty odmítá. Zároveň ale zmínila, že někdy na privátu celej den jenom sedí, k večeru je pak "vykydlá" a nikoho se jí už brát ani nechce. Velkej zájem o ní teda asi není.
Začátek akce byl příjemnej. Renata mě začala obstojně kouřit a zároveň se nechala prstit. Co následovalo bylo ale hodně divný. Od začátku sexu se ujala velení způsobem, jakej jsem nezažil. Napřed si lehla na břicho a nechala si to dělat zezadu. Za chvíli mi řekla, ať si lehnu na záda a vylezla si na mě. Z akce jsem byl dost zaraženej, protože kontrolovala všechny detaily - jak mám daleko nohy od sebe, jak se hejbu, všechno. Usoudil jsem že mě chce asi použít jako erotickou pomůcku a udělat se. Jenže běžel čas a bylo to pořád stejný, tak jsem se udělal já. Když ze mě vstala, ukázalo se, že se sesmekla ochrana a já se vystříkal do ní. Zeptala se, jestlí jí dám pětistovku na pilulku. Dal jsem jí ji a ještě něco navíc, protože jsme přetáhli.
Moc jsem jejímu chování při sexu nerozuměl, nebylo jasný, co měla za záměr ale chtěl jsem to pochopit a přestože nebo protože byla ta akce hodně divná, měla něco do sebe. Tak jsem se jí zeptal jestli můžu přijít i příště. Usmála se a řekla že jasně. Tak jsem se za ní po čase vydal, ale to jsem narazil. Že prej měla akorát pána, kterej byl hovado, jí teď bolí číča a musí si na ní dávat led. Takže mám smůlu. A ještě měla takový ty klasický kurevský řeči jako že jí mrzí, že sem to zrovna já, koho kvůli tomu musela odmítnout. Zkusil jsem to pro jistotu o pár dnů později ještě jednou. Napřed mi z Domečku napsali, že za Renatou můžu, já jim odpověděl ať se u ní opravdu ujistí, oni odpověděli, že tam vlastně není a teprve když jsem tam zavolal, jsem se konečně dozvěděl že mě zařadila na seznam klientů který k sobě nechce. Nikdo nezpochybňuje že si může vybírat koho chce a koho ne. Ale když už někoho nechce, musí bejt schopná to říct, jinak je to průšvih!

Na to kolik jí je, se paní chová jako tele. Nic neřekne narovinu, mlží a vykrucuje se. Kdyby rovnou řekla že nemám chodit, ušetřilo by mi to spoustu času. Protože je u ní velký riziko (podle jejích vlastních slov víc než 50 procent!!!), že člověka pošle domů a její divně dominantní styl taky nemusí každýmu vyhovovat, silně Renatu nedoporučuju.

-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 498x
- Recenze 2020: 1x
MILF = milující, inteligentní, laskavá, frnda
Mnohokrát lepší sex, než s mladou nevyzrálou holkou.
Za předpokladu zachovalé štíhlé postavy.

Mnohokrát lepší sex, než s mladou nevyzrálou holkou.
Za předpokladu zachovalé štíhlé postavy.

-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 7x
Čau kluci,
Nevíte co se stalo s velice známou Jesicou? Podniká teďka někde ?
Nevíte co se stalo s velice známou Jesicou? Podniká teďka někde ?
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 25x
- Recenze 2017: 3x
- Recenze 2018: 3x
Co vím, tak Jesica(anální), tak ta zkončila. Jeslti na trvalo, to nevím, ale když jsem s ní loni mluvil, tak říkala že končí.
- Rintintin
- Štukatér
- Celkem hodnocení: 1055x
- Recenze 2017: 8x
- Recenze 2018: 3x
- Recenze 2019: 1x
By men zajimalo, co zensky, ktery celej zivot jen slapou a nic jinyho neumi, tak co delaji v tech padesati, nebo kolik ji je, kdyz se teda rozhodnou prestat, pochybuju, ze maj neco nasetrenyho a ze se jich ujme nejakej princ na bilem koni
- Praguer
- Učeň štukatér
- Celkem hodnocení: 719x
Já ti, kemo, řeknu, co dělaj!
Přece DOMINY!!!!

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou!
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 338x
- Recenze 2017: 2x
- Recenze 2018: 5x
- Recenze 2020: 7x
- Recenze 2021: 1x
Jessica mi říkala, že "letos" končí asi už před deseti lety. Nechápu, že k ní ještě někdo jde, ale vždycky si vzpomene, že vlastně ti hnusní chlapi přeci jen nosí peníze..
-
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 289x
Nedávná návštěva Jana Domek.1500 pul hodina 603 387 410, https://masazedomecek.cz/Obstojná paní máma po 40, neurazí ani nenadchne.janu znám pár let Čekal jsem normální sousedký sex , žádnou divočinu ani pruser. Ale poblém nastal už na začátku, řekl jsem jestli mi Jana může uděla na začátek erotickou masáž na vyvolání atmosféry.prý ano ale za pět set navíc. Prý mají nové ceny a vedení je nutí víc vydělávat Udělá prý i striptíz za dalších 500. Řekl jsem sorry. Nějak jsem dojel návštěvu na autopolota , ale bez nálady. Jana šuká už docela dlouho, ta postava mení co bývala, zejména zadeˇk jak hruška a pokud si myslí že čím víc má let, tím víc bude inkasovat je na omylu. Měla by z hrušky svého zadku spadnout na zem. Za mě neúcta ke stálému klientovi a nehorázné zlatokopectví co leze na mozek. Sama řekla pokud se mi něco nelíbí nemám chodit, taky už nepřijdu. Je dost jiných, mladších a levnějších. Domek trpí hvězdnými manýry, holky si tam dělají, co chtějí a podle toho to vypadá. Případ neklan vs renata no holka má napsat do profilu, že bere jen lidi pod třicet, se svalnatou postavou a blond vlasy, pak by nedocházelo k problémům jako u neklana. Nebo má sedět pouze v hale a brát ty, co se jí líbí. Další pochybení ze strany privátu. Holka si evidentně spletla bordel se seznamkou. Na druhou stranu by se měla zamyslet nad tím, že lidé typu brada pitta a georgre cloonyho do hampejzu asi chodit nebudou. A pokud se ,,bredák,, na privátu objeví má asi nějaký problém.....Pokud jdu na privát jdu si zasukat za nemálo peněz na první dobrou, ne dělat konkurz na nápadníka, od toho jsou diskotéky, seznamky atd.
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 12x
JASMÍNA
https://banging.cz/cs/divka/749-jasmina ... ny-strptyz
Tel: +420720464979
Půl h. 1500
Rychlá recenze. Paní pres 40+.... kozy poznamenala silná gravitace a brisko naprosto šílené....tahle slunečnice už je brutálně vyzobaná a doporucuji se jí vyhnout obrovským obloukem. Tyto ženy by měly platit nám,aby jsme na to vůbec vlezli....
Nikdy Více....
https://banging.cz/cs/divka/749-jasmina ... ny-strptyz
Tel: +420720464979
Půl h. 1500
Rychlá recenze. Paní pres 40+.... kozy poznamenala silná gravitace a brisko naprosto šílené....tahle slunečnice už je brutálně vyzobaná a doporucuji se jí vyhnout obrovským obloukem. Tyto ženy by měly platit nám,aby jsme na to vůbec vlezli....
Nikdy Více....
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 136x
Jasmína
Věk cca 45 let (ofiicálně 29)
Výška 168 cm
Prsa tak 3
Telefon +720464979
https://banging.cz/cs/divka/749-jasmina ... y-strptyz¨
2,5k/hodina
Pakliže to patří do otoček, slušelo by se naznačit věkový rozdíl. Chápu, že mladíka už Jasmína neohromí. Ale pro moji věkovou kategorii je to záruka spokojenosti.
Naposledy jsem byl u Jasmíny cca rok nazpátek.
Fotka (v příloze) je určitě dost aktuální a přesná.
Jasně, většina ostatních fotek odpovídá asi těm 29 - tak před 15 lety. Ale věřil bych, že jsou (= byly) její.
Věkem určitě o pár let mladší než já. Tipuji 45.
Domluva přes Whatsapp (jako jediná ťapina posílá hlasovky). Prostředí privátu velmi pěkné (tehdy v Korunní), ale počítám, že plac nemění.
Vzhled - no, takový boj s neúprosným časem za pomoci moderní medicíny.
Super postava. Samozřejmě se to za ten rok to lepší nebude, ale mám pocit, že prsa byl silikon. Tj. nic co by mělo urazit.
A bříško sice po dítěti, ale také určitě žádná šílenost. Leda jestli nějaká čerstvější nepovedená plastika? Při mé návštěvě bylo vše v cajku.
Bohužel v obličeji to Jasmína už přehání.
Třeba kačeří rty jsou na hranici snesitelnosti (na druhé straně, když sa na vás přisají, je to docela neobvyklé, ale současně i příjemné).
A řekl bych, že se chirug pitval i v obličeji, nějaký botox do čelíčka ..., no nejsem odborník. Ale ještě pár zákroků a z dřívější kočky bude karikatura (= Jasmíno, prosím, už dost).
Co bych vyzdvyhl je přístup. Tady si většina mladších holek může vzít příklad. A důvod, proč nevylučuji opáčko, která přebíjí i odkvétající lístky téhle starší (jak říkáš) slunečnice.
Sice hrané GFE, ale s nadprůměrným hereckým výkonem.
To samé platí o sexu. Jasmína si to ráda diriguje, ale zcela přijatelně. Do práce jde s vervou a se vším všudy. Za hodinu prostřídáš více poloh, intenzivně se líbá (tady oceníš kačera), nechá se pěkně pomačkat (kromě prsou).
Celkové hodnocení - zastarávající hardware, ale špičkový software. Ve finále velmi dobrý poměr cena/výkon.
Výška 168 cm
Prsa tak 3
Telefon +720464979
2,5k/hodina
Takovéhle recenze nemám rád. Hodnotíš vzhled (a dal si otočku) nebo celou návštěvu?Prazskypindik píše: ↑05 črc 2024 17:44JASMÍNA
Nikdy Více....
Pakliže to patří do otoček, slušelo by se naznačit věkový rozdíl. Chápu, že mladíka už Jasmína neohromí. Ale pro moji věkovou kategorii je to záruka spokojenosti.
Naposledy jsem byl u Jasmíny cca rok nazpátek.
Fotka (v příloze) je určitě dost aktuální a přesná.
Jasně, většina ostatních fotek odpovídá asi těm 29 - tak před 15 lety. Ale věřil bych, že jsou (= byly) její.
Věkem určitě o pár let mladší než já. Tipuji 45.
Domluva přes Whatsapp (jako jediná ťapina posílá hlasovky). Prostředí privátu velmi pěkné (tehdy v Korunní), ale počítám, že plac nemění.
Vzhled - no, takový boj s neúprosným časem za pomoci moderní medicíny.
Super postava. Samozřejmě se to za ten rok to lepší nebude, ale mám pocit, že prsa byl silikon. Tj. nic co by mělo urazit.
A bříško sice po dítěti, ale také určitě žádná šílenost. Leda jestli nějaká čerstvější nepovedená plastika? Při mé návštěvě bylo vše v cajku.
Třeba kačeří rty jsou na hranici snesitelnosti (na druhé straně, když sa na vás přisají, je to docela neobvyklé, ale současně i příjemné).
A řekl bych, že se chirug pitval i v obličeji, nějaký botox do čelíčka ..., no nejsem odborník. Ale ještě pár zákroků a z dřívější kočky bude karikatura (= Jasmíno, prosím, už dost).
Co bych vyzdvyhl je přístup. Tady si většina mladších holek může vzít příklad. A důvod, proč nevylučuji opáčko, která přebíjí i odkvétající lístky téhle starší (jak říkáš) slunečnice.
To samé platí o sexu. Jasmína si to ráda diriguje, ale zcela přijatelně. Do práce jde s vervou a se vším všudy. Za hodinu prostřídáš více poloh, intenzivně se líbá (tady oceníš kačera), nechá se pěkně pomačkat (kromě prsou).
Celkové hodnocení - zastarávající hardware, ale špičkový software. Ve finále velmi dobrý poměr cena/výkon.
Naposledy upravil(a) sinaloa123 dne 08 črc 2024 21:47, celkem upraveno 1 x.
- _pyskomil_
- Štukatér
- Celkem hodnocení: 1339x
- Recenze 2017: 4x
- Recenze 2018: 2x
- Recenze 2019: 1x
- Recenze 2021: 2x
Dokonalá recenze! Až na jednu maličkost (nemá silikony) naprostý souhlas!sinaloa123 píše: ↑06 črc 2024 14:28Jasmína
Výška 168 cm
Prsa tak 3
Telefon +720464979
2,5k/hodina
New_foto.JPG
-
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 136x