Ahoj všem členům a čtenářům fóra,Světáci fungují už 8 let jako jediné skutečně nezávislé fórum pro norníky. Veškeré nabídky na reklamu či sponzoring odmítáme, abychom zachovali čistý a autentický obsah.
Nyní však čelíme výpadkům serveru a potřebujeme provést nezbytný upgrade. Dosud jsme téměř vše financovali sami, ale protože jsme komunita, nabízíme vám možnost podílet se na dalším chodu fóra. Přispět můžete libovolnou částkou – díky Lightning Network klidně i symbolicky.
Všechny možnosti podpory najdete zde. Tuto zprávu zde ponecháme jen omezenou dobu.
Děkujeme!
Tým Světáci
Recenze na MILF 35+
Moderátor: Moderátoři vše
-
sumadis
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 13x
- Recenze 2017: 0x
- Recenze 2018: 0x
- Recenze 2019: 0x
- Recenze 2020: 0x
- Recenze 2021: 0x
Re: Recenze na MILF 35+
Zdravím. Nedávno jsem navštívil Barunka3 z amatérů.
https://www.amateri.com/cs/lide/2190293/Barunka3
sex 1500 hodinka, orál bez +500
Telefon napíše při komunikaci.
Místo je ve vilce na Opatově. Parkování bez problému. Všechny údaje co o sobě píše i foto souhlasí. Vyzkoušeny všechny polohy, je docela komunikativní, čistá voněla, domluva také proběhla bez problémů, žádné zákazy nebo ojeby. Všude čisto jen teda místo je na matraci na zemi ale šlo to. Mohu doporučit.
https://www.amateri.com/cs/lide/2190293/Barunka3
sex 1500 hodinka, orál bez +500
Telefon napíše při komunikaci.
Místo je ve vilce na Opatově. Parkování bez problému. Všechny údaje co o sobě píše i foto souhlasí. Vyzkoušeny všechny polohy, je docela komunikativní, čistá voněla, domluva také proběhla bez problémů, žádné zákazy nebo ojeby. Všude čisto jen teda místo je na matraci na zemi ale šlo to. Mohu doporučit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Mechos01
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 66x
Niky - dámský análek, mokrý výstřik
Tel.: 725 926 766
https://www.annonce.cz/inzerat/niky--da ... e88vz.html
Jméno: Niky
Věk: 39 (čti 45-50)
Vlasy: černé
Výška: 167 cm cca sedí
Váha: 58 kg cca sedí
Prsa: 3 (spíš 2)
Ceny: 1/2hodina 2000,- 1hodina 2500,- příplatky nejspíš nemá neptal jsem se.
Rychlá stručná a věcná domluva na půlhodině. Pro rejpaly, ano dal jsem 2000,- za půl hodinu už jen kvůli tomu, že se recenze hodně liší a chtěl jsem udělat obrázek sám.
Sídlí v bytovce na Barrandově a jen tam ,,ordinuje”.
Niky si pro mě přišla ke vchodu a odvedla do bytu. Od první chvíle je strašně ukecaná a je ukecaná a akční od první minuty. Vypráví hodně zážitky s klientama a místy jsem si řikal: kurva chlapi vy jste strašný dobytci
Akci si řídí sama a ničemu jsem se nebránil takže rimming, menší dildo pro mě, velký pro ní a jak do kundičky tak hlavně do análu. Do zadku snese hodně a vyloženě to vyžaduje, hezky na mě skákala a přitom si masírovala kundu a na závěr mě celýho postříkala.
Ale suma sumárum nic z čeho bych se měl posadit na prdel a zvažoval případnou další návštěvu. Už jen kvůli ceně
a i kvůli tomu, že je to spíš 50letá mamina a taková tuctová. Je to profi akce GFE od ní nečekejte. Na ulici bych se asi ani neotočil.
Hodnotím neutrálně
Je to spíš pro klientelu co chtěj pořádnou perverzní mrdanici a nebo mají nějaká splešl přání, kterým ráda vyhoví.
Tel.: 725 926 766
https://www.annonce.cz/inzerat/niky--da ... e88vz.html
Jméno: Niky
Věk: 39 (čti 45-50)
Vlasy: černé
Výška: 167 cm cca sedí
Váha: 58 kg cca sedí
Prsa: 3 (spíš 2)
Ceny: 1/2hodina 2000,- 1hodina 2500,- příplatky nejspíš nemá neptal jsem se.
Rychlá stručná a věcná domluva na půlhodině. Pro rejpaly, ano dal jsem 2000,- za půl hodinu už jen kvůli tomu, že se recenze hodně liší a chtěl jsem udělat obrázek sám.
Sídlí v bytovce na Barrandově a jen tam ,,ordinuje”.
Niky si pro mě přišla ke vchodu a odvedla do bytu. Od první chvíle je strašně ukecaná a je ukecaná a akční od první minuty. Vypráví hodně zážitky s klientama a místy jsem si řikal: kurva chlapi vy jste strašný dobytci
Akci si řídí sama a ničemu jsem se nebránil takže rimming, menší dildo pro mě, velký pro ní a jak do kundičky tak hlavně do análu. Do zadku snese hodně a vyloženě to vyžaduje, hezky na mě skákala a přitom si masírovala kundu a na závěr mě celýho postříkala.
Ale suma sumárum nic z čeho bych se měl posadit na prdel a zvažoval případnou další návštěvu. Už jen kvůli ceně
Hodnotím neutrálně
Je to spíš pro klientelu co chtěj pořádnou perverzní mrdanici a nebo mají nějaká splešl přání, kterým ráda vyhoví.
-
gentleman
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 235x
https://dobryprivat.cz/divka/nyxik-pouz ... gallery-11
Nyx věk 30 (reál spíše 40), prsa 4 (silikony ale souhlasí), váha 65 kg (zřejmě asi jo ) výška 175 souhlas
tel. 603322863
O této ťapine je dost recenzí, některé pochvalné, některé moc ne. Tak jsem si řekl, že to zkusím sám ať vím kde je pravda.
Domluva v měsíci listopad na WA proběhla v pořádku, adresa Balbínova, zvonek advokát - po příjezdu na místo mě uvítala usměvavá žena, ve spodním prádle, za mě se super postavou, je vidět že maká ve fitku, umělé kozy - pro mě fajn. Domluva na hodinu cena 3000,- Kč (možná to admin hodí do zlatokopek). Příplatkové služby jsem žádné nebral, nabízen OB + 500 - to jsem nevyužil). Byl jsem na pokoji se sprchou, takže po osprchování za mnou přišla, chvíle mazlení a potom postavení péra, nasazení gumy a kouření
, to bylo z těch lepších co na privátech zažívám, Nyx má i dirty talk, což bylo také super. Chvíli na koně, misio a konec zezadu, po udělání se ke mě tulila a kecali jsme o životě. Po odpočinku sama začíná dráždit kamaráda tam dole a šlo se zas na orál, bohužel už moc nebyl čas na druhé kolo
takže chvíli pokouřila a šle jsem do sprchy. Je na ní vidět že práci dělá delší dobu, protože má zřejmě nacvičené pohyby a jednání s klientem, ale na mě působila mile, přátelsky a krom šukání se s ní dalo pokecat, nebyla to nepříjemná, unuděná kurva, na které občas člověk narazí.
Vím, že dostanu naloženo za cenu kterou jsem zaplatil, ale já to přežiju, jen jsem si chtěl udělat sám obrázek na to jestli je to opravdu tak hrozná kráva, která se neumí chovat a beze 4000 za hodinu - já mám rozhodně jinou zkušenost...
Určitě se k ní někdy v bodoucnu objednám znova, protože na mě působila
Nechám na každém jestli si ověří to zda nekecám
Nyx věk 30 (reál spíše 40), prsa 4 (silikony ale souhlasí), váha 65 kg (zřejmě asi jo ) výška 175 souhlas
tel. 603322863
O této ťapine je dost recenzí, některé pochvalné, některé moc ne. Tak jsem si řekl, že to zkusím sám ať vím kde je pravda.
Domluva v měsíci listopad na WA proběhla v pořádku, adresa Balbínova, zvonek advokát - po příjezdu na místo mě uvítala usměvavá žena, ve spodním prádle, za mě se super postavou, je vidět že maká ve fitku, umělé kozy - pro mě fajn. Domluva na hodinu cena 3000,- Kč (možná to admin hodí do zlatokopek). Příplatkové služby jsem žádné nebral, nabízen OB + 500 - to jsem nevyužil). Byl jsem na pokoji se sprchou, takže po osprchování za mnou přišla, chvíle mazlení a potom postavení péra, nasazení gumy a kouření
Vím, že dostanu naloženo za cenu kterou jsem zaplatil, ale já to přežiju, jen jsem si chtěl udělat sám obrázek na to jestli je to opravdu tak hrozná kráva, která se neumí chovat a beze 4000 za hodinu - já mám rozhodně jinou zkušenost...
Určitě se k ní někdy v bodoucnu objednám znova, protože na mě působila
Nechám na každém jestli si ověří to zda nekecám
- Praguer
- Štukatér
- Celkem hodnocení: 834x
3000 za suchou hodinu s přesluhující 40-kou!!!
Sodoma a Gomora, velebnosti!!!!!
Sodoma a Gomora, velebnosti!!!!!
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou!
-
gentleman
- Začátečník
https://dobryprivat.cz/divka/gabrielle-4/
773633984
Další návštěva na adrese Balbínova, zvonek advokát, tentokrát o víkendu u Gebrielle, podle toho co mi řekla tak zde je vždy pátek sobota a neděle. Domluva po telefonu v pohodě, příjemný hlas. Na místě otevírá žena malého vzrůstu a plného dekoltu. Věk 32 co uvádí to určitě není, spíš 40 ale vzhledově hezká, pěkná postava a přátelské chování. Domluvena hodina za 3000 ,- Kč (vím že zas dostanu kartáč že jsem topič, ale na tomto privátu mají asi holky stejnou taxu) po sprše se ve stoje trochu seznamujeme, pak jsem si ji odstrojil, pak chvíli kuřba ona v kleče já ve stoje, pak přesun na postel tak klasický trojboj, opravdu má velký kozy, se kterýma si můžete pohrát, žádné zákazy jsem nedostal. Po udělání do pláštěnky
pokec o životě, po odpočinku jdeme na druhé kolo, zase kuřba tentokrát v leže a pak na koníčka a závěr zezadu.
Má krásnou prdel, pěkně se mi na ní koukalo, na těle pár tetovaček, ale to mi nevadí.. Za mě mohu doporučit kdo chce MILFku s velkýma kozama a pěknou pevnou postavou
Fotky jsou opravdu její, což má dnes málokterá...
773633984
Další návštěva na adrese Balbínova, zvonek advokát, tentokrát o víkendu u Gebrielle, podle toho co mi řekla tak zde je vždy pátek sobota a neděle. Domluva po telefonu v pohodě, příjemný hlas. Na místě otevírá žena malého vzrůstu a plného dekoltu. Věk 32 co uvádí to určitě není, spíš 40 ale vzhledově hezká, pěkná postava a přátelské chování. Domluvena hodina za 3000 ,- Kč (vím že zas dostanu kartáč že jsem topič, ale na tomto privátu mají asi holky stejnou taxu) po sprše se ve stoje trochu seznamujeme, pak jsem si ji odstrojil, pak chvíli kuřba ona v kleče já ve stoje, pak přesun na postel tak klasický trojboj, opravdu má velký kozy, se kterýma si můžete pohrát, žádné zákazy jsem nedostal. Po udělání do pláštěnky
Má krásnou prdel, pěkně se mi na ní koukalo, na těle pár tetovaček, ale to mi nevadí.. Za mě mohu doporučit kdo chce MILFku s velkýma kozama a pěknou pevnou postavou
-
vulcan
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 6636x
- Recenze 2019: 4x
- Recenze 2020: 3x
gentlemane,gentleman píše: ↑08 pro 2025 15:09https://dobryprivat.cz/divka/gabrielle-4/
773633984
na adrese Balbínova, z... spíš 40 ale vzhledově hezká, pěkná postava a přátelské chování.
Domluvena hodina za 3000 ,- Kč (vím že zas dostanu kartáč že jsem topič, ale na tomto privátu mají asi holky stejnou taxu) ..
jednak na Balbínové většinou měly každá holka svoji cenu, nebyla tam cenová nivelita.
A pak snad chápeš, proč je kritika za přeplácení. Ne z dlouhé chvíle, ale abychom všichni měli lepší podmínky.
Ty ceny se odvíjejí taky od psychologického odmítání či přijímaní podobných nadsazených cen, což u baby věkově 40 let je zcela jasně
Vím, že tak asi funguje kouzlo okamžiku u dveří, tady a teď.. velké kozy, ale s chladnou hlavou asi sám uznáš, že je to přehnané.
-
hank36
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 17062x
- Recenze 2017: 26x
- Recenze 2018: 17x
- Recenze 2019: 18x
- Recenze 2020: 23x
- Recenze 2021: 11x
Na Balbince si holky nastavuji individualne vlastni ceny, ale pravdepodobne maji nakazany spodni limit, pod ktery nemuzou jit.
Kazdopadne 3000 Kc za 40ku je opravdu velkej prestrel.
Kazdopadne 3000 Kc za 40ku je opravdu velkej prestrel.
Těžká melancholie. Záliba v kompotech. V dětství kolika. Později pohlavně zneužit řádovou sestrou v okolí studánky.
-
gentleman
- Začátečník
Jsem si vědom že je to vysoká cena, ale když jsem zašel do top privat nebo club holy kde zdejší recenze avizuji přijatelné ceny, tak jsem vždy raději utekl protože ten materiál co tam poskytuje služby fakt nedám. Balbinova jsou sice starší tapiny ale aspoň to trochu vypadá... sorry za můj postoj... pokud zde dostanu tipy kde jsou mladé, hezké a levné rád to vyzkouším
-
vulcan
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 6636x
- Recenze 2019: 4x
Pohled na "materiál" je logicky silně subjektivni.gentleman píše: ↑08 pro 2025 22:07Jsem si vědom že je to vysoká cena, ale když jsem zašel do top privat nebo club holy kde zdejší recenze avizuji přijatelné ceny, tak jsem vždy raději utekl protože ten materiál co tam poskytuje služby fakt nedám. Balbinova jsou sice starší tapiny ale aspoň to trochu vypadá... sorry za můj postoj... pokud zde dostanu tipy kde jsou mladé, hezké a levné rád to vyzkouším
Ve všech jmenovaných : TOP, Holy, Balbín jsem někdy našel lepší a někdy horší.
Jistě, je to tvůj postoj, tvoje volba, máš na to právo.
Názory, aby ti někdo našel mladší a lepší.. to je obsolentní fráze. To je takové žblunknutí do vody, aby se omluvilo přeplácení.
- LarryBird
- Přidavač
- Celkem hodnocení: 668x
- Recenze 2018: 1x
- Recenze 2019: 2x
- Recenze 2021: 2x
gentleman, na co by ti prosimte byly mlade a hezke holky, kdyz tvemu apetitu evidentne vyhovuji stare vyskakane gymbalony 
https://youtu.be/mLVj4uzrSDY?t=170
-
Oldman2
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 71x
gentleman
Začátečník
Já osobně bych tady cenu až tak neřešil. Dáma fakt vypadá Super
. Přístup někdy až moc profesionální
ale dobře. Ale ta NUDA !! když přejde při tom šukání do módu " od dýchám si to tady jako po 20 letech manželství " A ty se nějak udělej. A to že jí z něho nedostaneš
tvl ........... Po 20 letech manželství se "nikdo" 2 x se svojí starou neudělá

Začátečník
Já osobně bych tady cenu až tak neřešil. Dáma fakt vypadá Super
Holky jiným pohledem 
-
that.guy
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 3x
gentleman píše: ↑08 pro 2025 15:09https://dobryprivat.cz/divka/gabrielle-4/
773633984
Další návštěva na adrese Balbínova, zvonek advokát, tentokrát o víkendu u Gebrielle, podle toho co mi řekla tak zde je vždy pátek sobota a neděle. Domluva po telefonu v pohodě, příjemný hlas. Na místě otevírá žena malého vzrůstu a plného dekoltu. Věk 32 co uvádí to určitě není, spíš 40 ale vzhledově hezká, pěkná postava a přátelské chování. Domluvena hodina za 3000 ,- Kč (vím že zas dostanu kartáč že jsem topič, ale na tomto privátu mají asi holky stejnou taxu) po sprše se ve stoje trochu seznamujeme, pak jsem si ji odstrojil, pak chvíli kuřba ona v kleče já ve stoje, pak přesun na postel tak klasický trojboj, opravdu má velký kozy, se kterýma si můžete pohrát, žádné zákazy jsem nedostal. Po udělání do pláštěnky![]()
pokec o životě, po odpočinku jdeme na druhé kolo, zase kuřba tentokrát v leže a pak na koníčka a závěr zezadu.
![]()
![]()
![]()
Má krásnou prdel, pěkně se mi na ní koukalo, na těle pár tetovaček, ale to mi nevadí.. Za mě mohu doporučit kdo chce MILFku s velkýma kozama a pěknou pevnou postavou![]()
![]()
Snímek obrazovky_8-12-2025_15039_dobryprivat.cz.jpeg
Snímek obrazovky_8-12-2025_15019_dobryprivat.cz.jpeg
Bylo to 3 tisíce bez bonusů? Před měsícem jsem se jí zeptal na ceny a bylo to 2500 za hodinu.
- Praguer
- Štukatér
- Celkem hodnocení: 834x
To máš 20% meziměsíční inflaci.that.guy píše: ↑09 pro 2025 11:21gentleman píše: ↑08 pro 2025 15:09https://dobryprivat.cz/divka/gabrielle-4/
773633984
Další návštěva na adrese Balbínova, zvonek advokát, tentokrát o víkendu u Gebrielle, podle toho co mi řekla tak zde je vždy pátek sobota a neděle. Domluva po telefonu v pohodě, příjemný hlas. Na místě otevírá žena malého vzrůstu a plného dekoltu. Věk 32 co uvádí to určitě není, spíš 40 ale vzhledově hezká, pěkná postava a přátelské chování. Domluvena hodina za 3000 ,- Kč (vím že zas dostanu kartáč že jsem topič, ale na tomto privátu mají asi holky stejnou taxu) po sprše se ve stoje trochu seznamujeme, pak jsem si ji odstrojil, pak chvíli kuřba ona v kleče já ve stoje, pak přesun na postel tak klasický trojboj, opravdu má velký kozy, se kterýma si můžete pohrát, žádné zákazy jsem nedostal. Po udělání do pláštěnky![]()
![]()
![]()
![]()
Má krásnou prdel, pěkně se mi na ní koukalo, na těle pár tetovaček, ale to mi nevadí.. Za mě mohu doporučit kdo chce MILFku s velkýma kozama a pěknou pevnou postavou![]()
![]()
Snímek obrazovky_8-12-2025_15039_dobryprivat.cz.jpeg
Snímek obrazovky_8-12-2025_15019_dobryprivat.cz.jpeg
Bylo to 3 tisíce bez bonusů? Před měsícem jsem se jí zeptal na ceny a bylo to 2500 za hodinu.
Volnej trh, co chceš?
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou!
- ko_cour
- Mudrlant a výmyselník
- Celkem hodnocení: 24684x
- Recenze 2017: 78x
- Recenze 2018: 57x
- Recenze 2019: 53x
- Recenze 2020: 48x
- Recenze 2021: 26x
that.guy, ty sis nezafixoval ceny za ten pich, stejne jako u elektriny a plynu?! Chyba!
Kommerzmrd v jakékoliv smysluplné a přijatelné formě v podstatě zaniknul a je mi líto všech, co přišli ke stolu pozdě a jen posbírat zbytky
-
that.guy
- Začátečník
Čeština není můj rodný jazyk, řekl jsem, že nemůžu uvěřit, že ceny každý měsíc rostou. Co jste tím naznačil? Souhlasíte s tím, že ceny jsou teď v pořádku? Nebo jsem to špatně pochopil?
- ko_cour
- Mudrlant a výmyselník
I wrote to you that you should have fixed the price for sex with that lady, similar to how people fix the supply prices of electricity or gas. It's the same as when you fix the purchase price on the stock exchange and protect yourself against price increases (call option). Haven't you heard about this new thing on the Czech sex services market yet??
Kommerzmrd v jakékoliv smysluplné a přijatelné formě v podstatě zaniknul a je mi líto všech, co přišli ke stolu pozdě a jen posbírat zbytky
-
that.guy
- Začátečník
Teď už to chápu, díky za vysvětlení. Když jsem kontaktoval Gabrielle a řekl mi 2500, řekl jsem jí, že je to maximum 2000, a ona mi poslala palce do pekla, takže teď bere 3 tisíce, takže se zdá, že je to prohraný případ. Stejně tak s Nicole, snažil jsem se vyjednat, řekla mi 3 tisíce a před 2 měsíci byla 2500. Nakonec jsme se pohádali, ale já jí jen řekl, že ne, díky. Kvůli neustále rostoucím cenám jsem za žádnou z nich nešel. Ceny měnili třikrát do roka. Pokud to tak bude pokračovat i příští rok, budou to 4 tisíceko_cour píše: ↑10 pro 2025 10:03I wrote to you that you should have fixed the price for sex with that lady, similar to how people fix the supply prices of electricity or gas. It's the same as when you fix the purchase price on the stock exchange and protect yourself against price increases (call option). Haven't you heard about this new thing on the Czech sex services market yet??
![]()
-
hank36
- Světák mentor
- Celkem hodnocení: 17062x
- Recenze 2017: 26x
- Recenze 2018: 17x
- Recenze 2019: 18x
- Recenze 2020: 23x
- Recenze 2021: 11x
that.guy,
it was a fucking joke, dude...
No need to overanalyse it...
it was a fucking joke, dude...
No need to overanalyse it...
Těžká melancholie. Záliba v kompotech. V dětství kolika. Později pohlavně zneužit řádovou sestrou v okolí studánky.
- ko_cour
- Mudrlant a výmyselník
Just follow ticker PRGMRD on Tradingview or elsewhere
-
bejb789456
- Začátečník
- Celkem hodnocení: 116x
- Recenze 2020: 1x
Vanes
https://www.annonce.cz/inzerat/ceska-ho ... mnrvm.html
608 944 475
Věk odpovídá,fotky nelžou.Opět jsem se přesvědčil,že jedna negativní recenze nic neznamená.A tahle holka,tu má jedinou recenzi a negativní.Že je to 50 letá vyžilá ženská v ukrajinském privátu.Ani jedno není pravda.Zhrzený zákazník nic víc.Moje zkušenost je absolutně jiná.Za 2 tis na hodinu,jsem si zamrdal jako už dlouho ne.Holka to má ráda,jde tomu naproti a baví jí to.Což je záruka spokojenosti.Navíc dělá super orál,který byl jeden z nejlepších co jsem zažil.A že jsem toho zažil....plive na ptáka,hl orál jako nic....Oční kontakt,hlasový projev....A v inzerátu slibuje Squirt..a skutečně tomu tak je....Stříká jak překoplý hydrant,se mnou se udělala asi 5 krát,na konci už měla plnou nádrž,jinak by jela dál...Líbání taky skvělý....Já jí nemám absolutně co vytknout....Mění polohy,nastavuje se....asi taková přítulná nebude ke všem,netuším,ale se mnou taková byla.....Určitě u ní nejsem naposled.....Takových holek je jako šafránu v dnešní době....
https://www.annonce.cz/inzerat/ceska-ho ... mnrvm.html
608 944 475
Věk odpovídá,fotky nelžou.Opět jsem se přesvědčil,že jedna negativní recenze nic neznamená.A tahle holka,tu má jedinou recenzi a negativní.Že je to 50 letá vyžilá ženská v ukrajinském privátu.Ani jedno není pravda.Zhrzený zákazník nic víc.Moje zkušenost je absolutně jiná.Za 2 tis na hodinu,jsem si zamrdal jako už dlouho ne.Holka to má ráda,jde tomu naproti a baví jí to.Což je záruka spokojenosti.Navíc dělá super orál,který byl jeden z nejlepších co jsem zažil.A že jsem toho zažil....plive na ptáka,hl orál jako nic....Oční kontakt,hlasový projev....A v inzerátu slibuje Squirt..a skutečně tomu tak je....Stříká jak překoplý hydrant,se mnou se udělala asi 5 krát,na konci už měla plnou nádrž,jinak by jela dál...Líbání taky skvělý....Já jí nemám absolutně co vytknout....Mění polohy,nastavuje se....asi taková přítulná nebude ke všem,netuším,ale se mnou taková byla.....Určitě u ní nejsem naposled.....Takových holek je jako šafránu v dnešní době....
Naposledy upravil(a) bejb789456 dne 11 pro 2025 16:09, celkem upraveno 1 x.