Dominika
M: 737 369 194
W:
https://balbinova.com/dominika
Dominika je se svým věkem vhodná do sekce MILF 35+, avšak vzhledem k přepálené ceně sdílím jednoznačně mezi předražené zlatokopky.
Velice rychlá a korektní komunikace s ní, rezervace skvělá, potvrzení obratem. V případě návštěvy za světla během prac. doby firem v rámci bytového domu je velký minus ztráta soukromí. Na společném dvoře jsem viděl kuřáckou přestávku ve skupině sousedů.
Z tohoto důvodu doporučuji večerní návštěvy, což je při pracovní době Dominiky problém.
Po otevření jsem zůstal mile překvapen jaká atraktivní běhna mě přišla vpustit dovnitř. Interiér skutečně z těch lepších. Přivítala mě v sexy prádle, přesně jako na fotkách které mě k ní nalákaly. Dominika je milá, velmi pěkná kurtizána a přitažlivé fotografie má své. Ve tváři dost podobná Simon Kitty. V obličeji krásná i se zuby, boky trošku větší a realita je horší. Prospělo by jí fitness ke zpevnění, neboť jak vidět na jejích fotkách od břicha dolů už tak atraktivní není, což je škoda. Za 3-jku si představuji postavu, boky, stehna a prdel na úrovni. Brzy bude její postava oplácaná. Při přivítání jsem zvažoval otočku, ale neměl jsem ten den žádnou alternativu, tak jsem zůstal. Nastává domněnka blížící se k jistotě, že si je vědoma svých nedostatků a proto zhasíná na pokoji světlo, aby je zakryla. Svou lásku na hodinu mi prodala za zlatokopeckých “3.000”, ale služba je služba. Komunikace na úrovni. Za její požadovanou cenu bych uvítal alespoň postel v pokoji, kde jsme dělali lásku a ne jen matraci na podlaze. Tady se hodí přísloví: "V Praze je blaze, ale taky draze a proto se trtká na podlaze.” Minusem pokoje na fotkách je, že přes mléčné sklo dveří je vidět pohyb klientů , kteří přecházejí na sprchu. Hned po odstrojení dostávám opatrné upozornění na citlivé kozy a menší zákaz jejich užití. Orál jen S takže kouř sterilně slabší, přesně takový, na který už nemám důvod vzpomínat. Oční kontakt dodržuje. Nechala se lízat a vnímá to vcelku citlivě. Má ráda lízání kliťáčku i análu a miluje přijímat nadávky. Tak velké pysky jsem dlouho neviděl. Nemá ráda velké penisy, takže bylo možné vnímat, že jí vadí tvrdší mlat. tak často navrhovala pohonit. Přišlo mi to jako by si nechtěla nechat naložit od obdařeného klienta. Proto se mazala nějakým gelem, který v ní zbublal a to pokazilo zážitek. Polohy si norník musí vždy vyžádat, sama se neumí nasměrovat. Za levnější hodinu máte jinde úzkou kundu a při troše štěstí to nebude mamina. Ani to zrcadlo na pokoji jsem si neužil.

Přestože mě irituje na ženách vidět šunky na vnitřních stehnech, tak jsem zvládl klasický trojboj, místy držela striktní odstup a vysypal na její silikony. Ke 2. kolu se neměla, tak jsme ho promarnili uvolněným pokecem o životě a po sprše následoval doprovod pusou.
Tato promiskuitka je s prací naprosto vyrovnaná, takže kdo je zatížen na černovlásky v sexy prádle, vyhledává všechny služby jen S ochranou a touží zažít sterilní sex, tak Dominiku můžu doporučit. Bude saturován. Pokud by nabízela i anál, skóre by si vylepšila. Pokud je někdo milovník přírody a hor a nevadí mu místy sterilní odstup, ty její kopce určitě doporučuji navštívit. Když by přestala kouřit a začala aktivně cvičit, nemusela by vydělávat slušné peníze za neslušné praktiky a blížit se k hranici celutitidy.
Hodlal jsem absolvovat opáčko zážitku, který jsem měl s Adrianou z ExGrace, ale nedopadlo to. Po této návštěvě jsem se poučil, že před výběrem rajdy do budoucna budu kromě zakrytých prsou v podprdě před gravitací soustředit pozornost i na pohled hýždí, který si schovává na fotkách. Když by na sobě zapracovala, rozšířila nabídku služeb a ideálně snížila ceny, potenciál by měla. Za stávajících podmínek za mě nemá cenu chodit a už vůbec ne opakovat. Na repete to za mě není. Dominiku jsem vnímal jako holku od vedle, se kterou by se pila někde Matcha za desetinu její sazby, ale na sex za 3-jku rozhodně ne.
Zde jsem si vzpomněl na výrok, jaký měl Warren Buffett: "Cena je to, co zaplatíš, hodnota je to, co dostaneš.”
Zdař Bůh!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.