Dal to tu rozebirat nebudu, cte to tu i druhy breh

Jinak "zlata" pujde na novou verzi stranek, takze ted jde o to jestli budou nebo nebudou

Moderátor: Moderátoři vše
Tak tuhle famu bych take rad vyvratil. Obsah ani jedne verze neni nijak upravovan podle prani platicich holek nebo privatu. Recenze jsou v obou verzich stejne. Jak jiz jsem psal, tak na hlavni strance bylo pouze zneviditelneno par profilu holek ktere jiz skoncili a napsali mi jestli bych je neodstranil. S tim jsem nemel problem, jak jiz jsem psal vyse, takze jsem jejich profily zneviditelnil. Ve verzi pro recenzenty budou samozrejme i budoucnu viditelne, protoze to neni verejne pristupna stranka.Lars píše: ↑07 bře 2019 06:49Co moc nechápu je vytvoření zrovna takovéhle uzavřené sekce. Čistý obsah dostanou pouze recenzenti a zbytek uvidí upravené informace dle přání holek/privátů? Nebo chceš trestat nepíšící uživatele horší funkcionalitou stejného obsahu? Osobně mi jsou bannery u prdele . Jestli ti za ně někdo platí, ať platí. Mám pocit, že zbytek navrhovaných úprav nijak nesouvisí s výtkami ohledně nestrannosti.
Ty jako ťapinkář tam přístup mít budeš vždy (nééé, to byl vtip). Hele, přece píšu, a byl to zatím jen nápad, že v uzavřený sekci by ten logil ležel a dle úvahy by byl poskytnut i aktivním/zasloužilým lidem mimo sekci, tj. samozřejmě i tobě. Roznesení loginu mezi nepatřičné lidi by bylo řešeno jeho pravidelnou změnou, to jsem též jako nápad nadhodil. Čti prosím pozorně, ať se nemusím zbytečně opakovat.Peno píše: ↑07 bře 2019 12:16Hele, za mne asi dobrý, byť pokud to bude omezený na uzavřenou sekci tak to předpokládám znamená že já tam přístup mít nebudu. A samozřejmě pokud bude jedinej login tak zkušenost říká že se to lehčeji roznese atd. Ale budiž.
Já samozřejmě chápu nechuť sdílet info se sosákama, no ale ono to má i druhou stránku - čím víc je toho veřejnýho, tím to má větší návštěvnost a je to lepší páka proti špatnejm holkám. Což předpokládám do jisté míry kultivuje nabídku. Sazmořejmě ale neumím nějak kvantifikovat jestli to má zanedbatelný nebo naopak zásadní dopad.
ko_cour píše: ↑07 bře 2019 11:48Jasně, takže to uděláme tak, že login údaje budou jen jedny, ťapinkář nám je hodí do uzavřený sekce, bude je pravidelně jednou za měsíc měnit (to je důležitý), no a my je dle úvahy vždy poskytneme i jiným aktivním nebo zasloužilým nickům, protože do sekce opravdu nelze pustit každého a takhle to bude aspoň určitý benefit pro ty aktivní……
No Vy administratoři.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů