Moderátor: Moderátoři vše
IP adresu si zmenis dle libosti, takze tim tomu nezabranis ...
Hele, o tomhle trochu něco vím, a v podstatě neexistuje algoritmus na anonymní hodnocení kterej by byl odolnej manipulacím. Pokud používáš IP adresy tak to spolehlivý není - na mobilních sítích se to mění furt, a lidi můžou používat např. Tor (což znamená že lidi co ho používají kvůli anonymitě často hlasovat nebudou moct protože ta IP adresa kterou zrovna mají už tam bude). Pokud to uděláš přes počet lidí co ji mají ve svých oblíbených, tak ti co to chtějí ošulit si založí X profilů jenom kvůli tomu.Tapinkar píše: ↑09 říj 2017 23:56IP adresu si zmenis dle libosti, takze tim tomu nezabranis ...
Klikaci rating od vsech uzivatelu bude proste vzdy jednoduse ovlivnitelnej, bohuzel
Ted me napada spis ze rating tam nedam, ale dalo by se to udelat podle toho kolik lidi ma tu slecnu pridanou ve svejch oblibenejch, takze pak by slo udelat razeni podle oblibenosti slecny
Stejne tak negativni, na cele by byla ta ktera by byla u nejvice lidi na jejich blacklistu
A posledni zebricek by byl "tapka kterou ceka nejvic mrdani" = ta ktera je u nejvice lidi na ToDo listu![]()
Cassos to do jistý míry vystihnul tak, jak to vidím já. Já bych na ťapky ani na světáky nějakej rating nemíchal, k čemu je to jako dobrý? Možná pro někoho, kdo je rád exaktní a rád si dělá statistiky a přehledy. A taky vůbec nejde o to, kdo jak často chodí mrdat za prachy a jak často o tom pak píše. To není záruka ničeho. Stejně je to nakonec tak, že postupně vysleduješ, kdo má podobnej vkus a klade důraz na stejný věci jako ty a tím se ve finále můžeš plus mínus řídit. Ale stejně je to bez zárukycassos píše: ↑09 říj 2017 23:27Já Vám nevím ohledně toho ratingu. Osobně nevidím moc velký rozdíl mezi recenzí a ratingem. Ne každý píše recenze a ne každý píše recenze na každou návštěvu a na každou slečnu. Jednodušší a rychlejší je přidat k holce určitý počet hvězdiček. Myslím, že i dost lidí recenze nepíšou ze studu, nebo z obavy, že je tady vyfakujou, nebo prostě neví jak to napsat, aby to bylo čitelné. Recenze je taky napsaná vždy subjektivně. Může to být třeba kokot jak rampa, holka mu třeba řekne, ať si jde umýt smradlavýho čuráka a má negativní recenzi. Taky na konci pak píšete další návštěvu doporučuji, nedoporučuji, často jsou známky za vzhled, kozy a všechno možný. A že v tom Vám to nevadí (proboha, vždyť je to člověk.:-) ) Jsou to služby, které poskytuje a i to recenzní vlákno tady je o ocejchování té které za služby, které poskytuje. Na ťapkách je taky hodně holek, které recenzi nemají žádnou, ale nějaké hvězdičky mají. A řídit se jenom recenzemi od recenzentů, kteří jich mají spoustu je taky ošemetné. PRoč si myslíte, že zrovna ten, který píše pravidelné recenze je ten nejspravedlivější a jeho recenze jsou nejpravdivější. Každému se líbí něco jiného.
Ale byl to jen takový nápad do mlýna, jinak tím samozřejmě nežiju. :-)
Tohle bude super! Velmi podporuji tento nápad, teď to moc chybí kvůli holkám, který načas zmizej a pak zase vyplavou na hladinu. Psal jsem to tady už kdysi v jiným vlákně.
Tenhle nápad taky podporuju. Ťapinkáři, zkus se podívat na českých webových seznamkách, tam se dá nabídka filtrovat podle výšky, váhy, věku, barvy vlasů apod. (jasně, vzdělání a počet dětí bych na tapky.info netahal). Holkám sice jejich profily foukaj do kalhotek, ale jistá přibližnost tam je.vymetac_kominu píše: ↑24 lis 2017 10:12Co se týče hledání, uvítal bych možnost filtrování podle BMI. Občas mám chuť na prcka, občas na žirafu, ale málokdy na prasátko.
Sorry ale ja vubec nerozumim o cem mluvis
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů